Victoria Beckham, aşa cum n-ai mai văzut-o: Vedeta râde cu gura până la urechi

Victoria Beckham, aşa cum doar familia şi prietenii apropiaţi o văd: râzând cu toată gura


După ce a râs mai mult decât în câţiva ani, Victoria Beckham a trecut la lucruri mai serioase. Corden a întrebat-o ce e cu tricoul pe care ea l-a purtat recent şi care avea inscripţionat mesajul: "Fashion Stole My Smile/Moda mi-a furat zâmbetul."

"Eu am făcut tricoul. Făceam mişto de mine",
a răspuns designerul în vârstă de 42 de ani. Victoria şi-a promovat în show-ul găzduit de CBS noua sa colecţie vestimentară, intitulată "Target", disponibilă în magazine şi online din 9 aprilie.

"Am vrut să ofer o colecţie şi femeilor care nu vor sau nu-şi permit haine la preţuri de designer", a spus ea.

Vedeta a mai spus că este mândră de fiul ei cel mare, Brooklyn (18 ani), care din toamnă va studia fotografia la Parsons School of Design din New York: "Eu şi Brooklyn suntem foarte-foarte apropiaţi. Sunt atât de mândră de el şi de tot ceea ce face. Vrea să fie fotograf."

Victoria Beckham s-a remarcat ca membră a grupului Spice Girls, iar în ultimii ani a devenit creatoare de modă, lansând mai multe colecţii.
Aceasta a a reuşit de-a lungul anilor o transformare spectaculoasă, devenind dintr-o cântăreaţă pop - pe vremea când făcea parte din grupul Spice Girls - un designer de modă foarte apreciat, ale cărei colecţii sunt prezentate la marile evenimente de profil din lumea întreagă, notează Mediafax.

Victoria Beckham (ex Adams) s-a căsătorit cu fotbalistul David Beckham pe 4 iulie 1999, iar cei doi au împreună patru copii: Brooklyn Joseph, Romeo James, Cruz David şi Harper Seven.


Foto: Hepta, AFP/Mediafax, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod