Viaţa amară după divorţ: Jennifer Aniston nici nu se gândeşte la altă relaţie

După despărţirea de Justin, Jennifer Aniston s-a bucurat doar de compania prietenilor


Luna trecută, la scurt timp după anunţul despărţirii de Aniston, Therox a etichetat-o pe Collins la o fotografie pe care el a postat-o pe Instagram. Justin şi Petra au pozat în tricouri pentru prietenul lor, designerul Adam Selman.

Interesant este că Selena Gomez i-a dat unfollow pe Instagram lui Selman după această poză. Ar putea fi doar o coincidenţă, dar se ştie că solista în vârstă de 25 de ani este foarte bună prietenă cu Jennifer Aniston, scrie Daily Mail.

Selena a declarat că vedeta din "Friends" i-a dat multe sfaturi care au ajutat-o.

Săptămâna trecută, revista In Touch a anunţat că Justin şi Jennifer au ajuns la un acord privind custodia... câinilor. Amândoi mari iubitori de animale, ei au stabilit să-şi împartă cei patru câini pe cele două coaste ale Americii. Trei patrupede - Dolly, Clyde şi Sophie - rămân pe Coasta de Vest, iar Justin a luat un pitbull la New York, scrie Daily Mail.

Justin Theroux şi Jennifer Aniston s-au căsătorit în august 2015, după patru ani de relaţie.

Aceasta a fost prima căsătorie pentru Theroux şi cea de-a doua pentru Aniston.

Actriţa în vârstă de 49 de ani a mai fost căsătorită cu celebrul actor american Brad Pitt, de care a divorţat în 2005, după apariţia în presă a unor informaţii potrivit cărora acesta a înşelat-o cu o altă actriţă celebră de la Hollywood, Angelina Jolie. Brad Pitt şi Angelina Jolie s-au căsătorit în august 2014.

Jennifer Aniston l-a cunoscut pe Justin Theroux, scenaristul filmului "Tropic Thunder", în vârstă de 46 de ani, în anul 2008.
Cei doi actori s-au logodit în anul 2012.

Înainte de Aniston, Theroux a mai avut o relaţie de 14 ani cu stilista Heidi Bivens.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod