A fost jignită pentru că are forme voluptuoase! Replica ei este de milioane

După ce a postat o fotografie cu ea și soțul său pe plajă, o bloggeriță americancă a primit o mulțime de mesaje jignitoare la adresa formelor sale voluptuoase.
După ce Jenna Kutcher (29 de ani), o bloggeriță cunoscută din SUA a postat o fotografie cu soțul ei în timp ce erau în vacanță în Hawaii, a început să primească o mulțime de comentarii jignitoare. Corpul său cu forme voluptuoase a fost comparat cu corpul tonifiat al soțului său, iar internauții nu s-au putut abține să arunce tot felul de remarce răutăcioase.  

”Nu pot să cred că și-a găsit un soț atât de sexy!”, iar acesta este doar unul dintre comentariile jignitoarea care au fost postate. 

Replica ei la aceste mesaje răutăcioase este una de milioane. 

”Acest om a îmbrățișat fiecare formă sau kilogram din ultimii zece ani și mi-a amintit mereu că sunt frumoasă atunci când încrederea în mine lipsea cu desăvârșire.
Așa că da, coapsele mele se lipesc, brațele mele sunt mari și posteriorul meu este imperfect, dar dragostea nu ține cont de aceste lucruri și mă iubește pentru alte calități. De asta am ales bărbatul care poate să mă vadă pe mine, dincolo de corpul meu imperfect”,
scrie Jenna Kutcher pe Instagram. 

”Vă dați seama că nu îmi voi cere niciodată scuze pentru faptul că m-am măritat cu o o asemenea frumusețe. Femeile voluptuoase de pe Instagram nu îți cer scuze pentru că s-au măritat cu bărbați sexy”, a scris bloggerița pe Twitter.
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod