Celine Dion se operează: Vedeta nu mai aude bine

Artista în vârstă de 49 de ani şi-a anulat concertele din Las Vegas, din cauza unei probleme de auz care o împiedică să cânte.
Celine Dion avea toate motivele să cânte la Las Vegas: potrivit Forbes, show-urile din oraşul american au generat încasări de aproximativ 27 de milioane de dolari pe an, însă problema medicală care nu-i dădea pace a început să-i afecteze capacitatea de a cânta. În cele din urmă, ea a fost nevoită să-şi anuleze show-urile pe o perioadă de trei săptămâni.

Cântăreaţa canadiană a explicat pe Facebook că regretă anularea spectacolelor programate, dar are nevoie de o operaţie: "Vă cer scuze tuturor celor care plănuiau să călătorească la Las Vegas ca să vadă spectacolul meu.
Ştiu că sunteţi dezamăgiţi, îmi pare rău"
, a scris ea.

Celine a explicat în postarea sa că are o problemă la urechea medie. Ea a suferit o inflamare a trompei lui Eustachio care îi provoacă neregularităţi ale auzului, ceea ce o împiedică serios să cânte.

Trompa lui Eustachio e un canal ce face legătura între timpan (urechea medie) și nazofaringe, al cărui rol este egalizarea presiunii timpanice cu cea externă. Trompa lui Eustachio se poate deschide în timpul înghițirii şi a căscatului.

Întrucât nu se putea auzi normal în timp ce cânta, artista şi-a anulat show-urile de la cazinoul Caesars Palace pe care urma să le susţină între 27 martie şi 18 aprilie, relatează Daily Mail.


"Nu prea am avut noroc în ultima vreme... Abia aşteptam să încep iar spectacolele şi acum apare asta... Nu pot să cred!"
, a scris Dion în postarea sa.

Celine Cion continuă să-i onoreze memoria fostului ei soţ, Rene Angelil, decedat în ianuarie 2016, la vârsta de 73 de ani, din cauza cancerului. Cântăreaţa are în casă o statuie din bronz a acestuia şi a dezvăluit că are un ritual personal. "Îi strâng mâna şi bat în lemn în fiecare seară în care am concert, înainte de fiecare show", a dezvăluit ea pentru suplimentul Stellar Magazine editat de The Daily Telegraph. "Chiar şi după ce a plecat, vorbesc cu el", a mai spus vedeta.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod