Uma Thurman, apariţie şic: Vedeta din „Kill Bill“ arată superb la 47 de ani

Luna trecută, Uma Thurman s-a remarcat la Cannes, unde a venit cu fiul ei

 

Actriţa mai are o fetiţă, în vârstă de patru ani, cu fostul ei logodnic, miliardarul francez Arpad Busson. Ea a mai fost căsătorită cu actorul Gary Oldman, între anii 1990 - 1992.

În 2014, presa mondenă a relatat că regizorul Quentin Tarantino are o relaţie cu Uma Thurman, pe care a numit-o întotdeauna "muza" lui şi pe care a distribuit-o în seria "Kill Bill", declarând că "o iubeşte" de mai mulţi ani.

Actriţa americană pusese capăt atunci pentru a doua oară logodnei cu Arpad Busson

Actriţă-fetiş a regizorului Quentin Tarantino, Uma Thurman a avut roluri memorabile în "Pulp Fiction", pentru care a fost nominalizată la premiul Oscar, şi în seria "Kill Bill".

notează Mediafax. Printre filmele de referinţă în care a jucat se numără "Legături primejdioase", de Stephen Frears, şi "Producătorii", de Mel Brooks.

Ea a apărut, de asemenea, în cinci episoade din serialul "Smash", produs şi difuzat de postul NBC şi în rolul doamnei H., din filmul "Nymphomaniac", de Lars von Trier.

Actriţa filmează în prezent cu regizorul danez Lars von Trier pentru "The House That Jack Built", film a cărui premieră este programată în 2018.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod