Christie Brinkley, femeia fantastică: Vedeta arată incredibil la 63 de ani

Fotomodelul celebru pentru apariţiile pe coperta revistei Sports Illustrated Swimsuit continuă să impresioneze cu aspectul său fizic senzaţional.

La mai bine de 30 de ani de când se afla la apogeul carierei de fotomodel, Christie Brinkley arată extraordinar, iar superlativele nu pot exprima fidel ceea ce surprind fotografiile publicate de Daily Mail. Vedeta pare că a oprit timpul în loc şi se află într-o formă de zile mari, dând senzaţia că are jumătate din vârsta sa. Ea i-a lăsat cu gura căscată pe cei prezenţi marţi la petrecerea organizată după lansarea episodului doi al serialului de televiziune "Nightcap", de la hotelul Crosby din New York, scrie cotidianul britanic.



Cu părul blond lăsat pe umeri şi cu un machiaj amplu, cu pudră şi ruj roşu aprins, modelul arăta fabulos într-o rochie neagră mulată, prinsă cu o cureluşă la talie, şi cu sandale negre în picioare. Christie a pozat zâmbitoare pe covorul roşu la evenimentul la care au mai fost prezente şi alte vedete, precum Brooke Shields şi Debra Messing.

A doua zi, Christie Brinkley a impresionat din nou la un eveniment monden. Ea a venit la gala Stephan Weiss Apple Awards, organizată la Urban Zen Center din New York, într-o ţinută ce îi punea în valoare picioarele.
La 63 de ani, Christie părea mai tânără cu 20, ea fiind în vervă şi pozând pentru fotoreporteri ca în perioada în care apărea pe coperta revistei Sports Illustrated.

Christie Brinkley a pozat foarte recent pentru renumita revistă. În februarie anul acesta, fotomodelul, în vârstă de 63 de ani, a impresionat cu o imagine în care apare în costum de baie, publicată pe coperta revistei Sports Illustrated şi în care este flancată de cele două fiice ale sale - Sailor Brinkley Cook şi Alexa Ray Joel.
"Mulţumesc Sport Illustrated pentru că transmiţi un mesaj puternic - lucrurile bune vin în pachete de toate dimensiunile, iar noi nu ne naştem cu o dată de expirare", a scris Christie Brinkley pe Instagram.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod