Smiley povestește despre copilărie și adolescență la Ce se întâmplă, doctore?

Duminica aceasta, de la 10:00, Oana Cuzino și echipa ei au pregătit câteva subiecte care vor explica despre impactul pe care îl au poluarea, efectul de seră, copilăria și solul asupra noastră!Toată copilăria și adolescența visăm să devenim...adulți. După 18 ani, luptăm să depășim momentele trăite în copilărie. Sau... ne lăsăm, în continuare, pe mâna ei. Smiley ne spune duminică, de la 10:00, cum vede el lucrurile.

Ce se întâmplă, doctore? va vorbi despre poluare și efectul de seră.

Însă nu numai despre gazele de eșapament emise de mașini, ci vor fi incluse în acest cerc vicios deșeurile casnice și hrana pe care o punem pe farfurii. Cum percepem contactul cu solul? Auzim, deseori, că e bine să ne murdărim pe mâini, să atingem flori și frunze...fără teamă, pentru că sistemul imunitar nu face altceva decât să se antreneze. La fel de ușor, însă, putem să ne alegem cu boli grave. Cum arată calea de mijloc?

Ce se întâmplă, doctore? este emisiunea în care Oana Cuzino aduce în prim-plan subiecte legate de sănătate și ne dă răspunsuri complete și avizate pentru un stil de viață armonios.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod