Ultimele evolutii in scandalul Radulescu - Schwartzenberg

Schimburile de replici (a se citi scrisori deschise sau interviuri) si evolutia rapida a evenimentelor legate de conflictul izbucnit saptamana trecuta intre Mihaela Radulescu si Elan Schwartzenberg continua sa tina intinsa la maximum curiozitatea romanilor.
Schimburile de replici (a se citi scrisori deschise sau interviuri) si evolutia rapida a evenimentelor legate de conflictul izbucnit saptamana trecuta intre Mihaela Radulescu si Elan Schwartzenberg continua sa tina intinsa la maximum curiozitatea romanilor.

Va prezentam mai jos ultimele "miscari" pe acest front:

Scrisoarea trimisa de Elan Schwartzenberg redactiei "Libertatea"


"Stimata redactie,
Va rog respectuos sa intelegeti starea emotionala grava a Doamnei Mihaela Radulescu si sa interpretati cu intelegere toate actiunile ei din ultima perioada; sunt convins ca regreta faptele din seara de vineri, 13 martie 2009, si singurul motiv este ca traverseaza o perioada dificila in viata ei. In dubla mea calitate de fost sot si de tatal copilului dansei, va cer scuze in numele ei si va rog pe dumneavoastra, cat si pe colegii dumneavoastra implicati in regretabilul incident sa nu dati curs nici unui demers legal la adresa mamei copilului meu.
Elan Schwartzenberg."


Scrisoarea trimisa de Elan Schwartzenberg ministrului de interne, Dan Nica


“Fosta mea sotie, Mihaela Radulescu, a fost implicata, in seara de 13 martie 2009, intr-un banal schimb de replici cu reporterii ziarului Libertatea.
Acest incident a degenerat pe fondul mediatizarii excesive a procesului de custodie care se afla pe rol la tribunal in autosesizarea organelor de politie si anchetarea mamei copilului meu pentru comiterea infractiunii de talharie. Va rog respectuos pe aceasta cale sa analizati gravitatea acestor acuzatii cat si influenta lor nefasta asupra psihicului cat si a reputatiei Doamnei Radulescu”.

"Doresc sa fie excluse din relatarile presei orice referiri la fiul meu"


Elan Schwartzenberg, fostul sot al Mihaelei Radulescu, a cerut marti respectarea legii privind protejarea imaginii publice a copilului sau, precizand ca nu doreste ca acesta sa fie mediatizat.
"Doresc sa fie excluse din relatarile presei orice referiri la fiul meu si orice speculatii ce i-ar putea prejudicia acest drept fundamental", sustine Elan Schwartzenberg, intr-o scrisoare adresata Mediafax.
Acesta invoca prevederile articolului 22 din Legea 272/2004 privind protectia si promovarea drepturilor copilului.
Potrivit articolului 22, copilul are dreptul la protejarea imaginii sale publice si a vietii sale intime, private si familiale, fiind interzisa orice actiune de natura sa afecteze imaginea publica a copilului sau dreptul acestuia la viata intima, privata si familiala. Potrivit alineatului 4, "copiii nu pot fi folositi sau expusi de catre parinti, reprezentanti legali sau alte persoane responsabile de cresterea si ingrijirea lor, in scopul de a obtine avantaje personale sau de a influenta deciziile autoritatilor publice".

Mihaela Radulescu, sanctionata de CNA


Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a sanctionat, ieri, Antena 1, pentru ca Mihaela Radulescu, absorbita de problemele ei personale, a facut reclama mascata unui hotel din Capitala. Cristina Trepcea, membru al CNA, a declarat ca modul in care “face Mihaela Radulescu emisiunea este neprofesionist si publicitar, cu stil agresiv”.

In consecinta, Antena 1 a primit somatie publica.

 

Mai multe despre acest subiect:

Mihaela Radulescu cercetata pentru furt calificat

Elan Schwartzenberg cere copilul in instanta

Mihaela Radulescu: "Am renuntat la 30 de milioane de euro"

A doua scrisoare publica a Mihaelei Radulescu

Comunitatea EVA o sprijina pe Mihaela Radulescu

Cine este Elan Schwartzenberg

Mihaela Radulescu, mama lui Ayan: "Vreau pacea copilului meu" 

18 Martie 2009
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cata pe 25 Mar 2009, 12:35
    viața

    Ne pare rau . Ai îmbatrînit.

    0
    1

  • Vasile pe 19 Mar 2009, 14:55
    Interese si iar interese...

    Tot scandalul asta pus in scena de cei doi ascunde un interes material, care, in timp, va iesi la iveala.

    0
    2

  • claudiu pe 18 Mar 2009, 19:03
    Bravo

    bine ca a luat o pozitie decenta si el , ei se iubesc inca , am mai spus si cred ca e asa . cand or sa renunte si la orgolii o sa auzim si de impacare . m.am crucit cand am citit din opinia cititorilor ( a femeilor in general ) cat de usor arunca cu piatra si am mai facut o cruce mare cand l.am vazut pe kkt-ul ala de coleg al ei de la antena care a impins o si mai rau in groapa ! dar nu mor caii cand vor cainii . frate pana si mircea badea are dreptate nu o mai judecati ca raduleasca , judecati o ca pe o femeie normala . pana cand femeile in romania trebuie sa inghita tot de dragul statutului de femeie maritata si de frica guri targului ?

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod