Mihaela Radulescu, mama lui Ayan: "Vreau pacea copilului meu"

Vedeta TV a trimis azi o scrisoare disperata presei. Ea dezvaluie amenintarile formulate de fostul sot, Elan Schwartzenberg, la adresa ei si a copilului lor (Ayan, 4 ani).
Vedeta TV a trimis azi o scrisoare disperata presei. Ea dezvaluie amenintarile formulate de fostul sot,  Elan Schwartzenberg, la adresa ei si a copilului lor (Ayan, 4 ani).

Decizia Mihaelei Radulescu de a face public tot conflictul a fost luata dupa ce, ieri, presa a dezvaluit ca vedeta, impreuna cu fiul ei, au parasit casa din Izvorani si s-au mutat la un hotel din centrul Bucurestiului.

"Am sentimentul ca traiesc viata altei femei in acest moment. Am fugit de un sot care ma insela si care incepuse sa traiasca cum traiesc mai toti milionarii cu bani facuti peste noapte - smechereste, in orgii sexuale si financiare", declara Mihaela Radulescu.  

Redam mai jos scrisoarea in intregime:


„Ma aflu in umilitoarea situatie de a ma folosi de calitatea de persoana publica pentru a-mi apara copilul de mizeriile unei lumi inraite si gata oricand sa atace o femeie cu un copil in brate, fara sa mai judece, fara sa stie exact de ce, ci doar pentru ca asa au vazut ca fac si altii. Dintr-o cumplita eroare, printre cei care ataca cel mai rau aceasta mama cu copilul in brate, se afla chiar ...tatal acelui copil, un milionar din Romania.

Daca era un BARBAT din Romania, poate ca se aseza intre noi si lume si era scutul solid , care i-ar fi aparat familia de relele lumii, chiar si dupa divort. Dar, undeva pe drumul scarbos al orgoliilor si intereselor , acest milionar a ales sa-si otevizeze familia, sa o taraie pe mama copilului lor prin ziare de par, s-o improaste cu tot noroiul si puroiul unei lumi urate, iar ea nu se mai poate apara. Imbracat in costum si stand umar la umar cu peronaje cheie din politica si administratia romaneasca, milionarul pare un om integru, civilizat si stapan pe situatie.

Ca mai toti milionarii romani. Realitatea insa este exact aceea pe care ati vazut-o in ziarul Cancan de azi – un milionar din Romania isi pune avocata - desi noi nu ne aflam in niciun proces, deci probabil ca ne pregateste unul, mie si copilului  lui – sa minta, sa jigneasca, sa inchida gura unei femei pentru care nu exista legi care s-o apere.


Am trimis un drept la replica ziarului Cancan, in urma unor aberatii scrise din nou despre familia mea cu o zi inainte.

Admit, l-au publicat integral, dar pentru ca dl Radu Budeanu, patronul ziarului Cancan e bun prieten cu fostul meu sot, acesta din urma a avut acces primul la dreptul meu la replica. Rezultatul ? A aparut dreptul la replica, cu "analiza pe text", facuta ca la biopsie, cu toate organele pe masa, bashca inca o precizare a ziarului Cancan, cum ca tot eu mint cu privire la ora la care m-am mutat cu copilul la hotel. Da, ati citit bine, din prietenia si afacerile pe care fostul meu sot si Radu Budeanu le au impreuna, a rezultat o incalcare grava nu numai a drepturilor mele la replica, la aparare a imaginii si a familiei mele, dar si a pricipiilor dupa care ar trebui sa se practice jurnalismul.

A aparut, astfel, dreptul dreptului la replica.
Cu alte cuvinte, ca in atatea alte circumstante, milionarii sfideaza legile, bunul simt, cumpara pe oricine, platesc martori sa spuna ce vor ei, inventeaza situatii din care doar ei au de castigat, isi cumpara si copii, la nevoie. Exista acolo un amanunt inspaimantator - ziarul Cancan sustine, citand un reporter de-al lor, ca, totusi, copilul meu tipa "nu vreau". Desi am trimis un drept la replica ferm, care nu trebuia nici trunchiat, nici inca o data contrazis de argumente mincinoase, ziarul Cancan, cu o ticalosie abominabila, face din nou aceasta referire odioasa la adresa copilului meu, informatie de care probabil fostul sot si avocata vor avea nevoie in eventualul proces de obtinere a custodiei copilului.

Ma aflu in situatia disperata de a fi amenintata in nenumarate moduri. Mi-e frica de puterea fostului meu sot, asa incat, lasand deoparte orice orgoliu, cer ajutorul opiniei publice, al organelor abilitate sa se autosesizeze, inclusiv Autoritatii pentru Protectia Copilului.
Tot ce apare pe primele pagini ale ziarelor de scandal, numai din ticalosia unui om care ar avea enorm de multi bani de pierdut, imi afecteaza emotional copilul.

 

Comentariile 1-50 din 99

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • petruta pe 28 Mar 2009, 22:03
    mult noroc, mihaela

    Sunt intr-o situatie mai mult sau mai putin asemanatoare, Mihaela, doar ca eu nu sunt o persoana publica,nu ma cunoaste lumea.Nu doar milionarii fac ce face sotul tau. Acelasi lucru se intampla si la case mai mici.Eu am fost plecata in Spania din 2006, am venit acasa in toate concediile care le-am avut, sotul meu a stat si el cu mine acolo, am luat si copilul in vacanta de vara.Acum am ajuns sa divortam si copilul este cu el, ptr ca el neavand servici si-a permis sa stea aproape de el si sa traiasca bine din banii care eu ii trimiteam lunar.A avut mai multe oferte de munca in toata aceasta perioada, in Spania, dar nu i-au convenit, iar in Romania, nu a vrut sa munceasca zicand ca nu are rost, ca salariul e destul de mic.Acum vine in instanta cu contracte de munca fictive, cu declaratii false de la anumite persoane.M-a amenintat cu moartea daca ma intorc acasa.Isi inventeaza chestii ca sa poata sa castige custodia copilului.Acum imi cere sa ma duc acasa si sa uit toate injosirile si umilintele la care m-a supus in fata copilului.Si bataia care mi-a dat-o, tot in fata copilului, cica sa o uit, ca nu a facut-o ptr ca a vrut, ci la nervi.Daca si noi femeile am avea puterea lor si i-am bate cum ei o fac, oare ei ar putea sa ne ierte?Nu acuz pe toti barbatii din lumea asta, caci eu cred ca exista multi care isi merita tot respectul din partea femeilor.Sper sa ai mult noroc, la fel sa am si eu, caci nu s-a pronuntat sentinta inca.Imi doresc din tot sufletul sa stau langa copilul meu, sa-l simt in bratele mele.

    3
    0

  • LAYDYMARIA pe 28 Mar 2009, 21:47
    CIUDAT

    si cind te-ai casatorit cu elan ai cerut ajutorul presei? sau atunci nu era un milionar ? adevarul intotdeauna e undeva la mijloc e clar ca nici tu nici ex sotul tau nu vrea raul copilului dar un lucru elementar clar nu stii RUFELE SE SPALA IN FAMILIE FEMEE si nu te mai plinge la cit platesti hotelul pe zi.....afla ca e leafa unei femei obisnuite pe un an asa ca nu fi jalnica plateste -ti faptele tale si fii responsabila pt ele bafta

    0
    5

  • Zoitica pe 23 Mar 2009, 12:52
    nedreptate

    Doamnelor, cele care sustineti si incurajati cu tarie atitudinea Mihaelei, pe care o intelegeti atat de bine deoarece va identificati cu situatia ei actuala, as fi tare curioasa sa aud asemanarile. Ati inceput relatii extra-conjugale inainte de divort, pe care apoi, de bunavoie si nesilite de nimeni le-ati facut publice? V-ati expus ostentativ corpul in mass-media si v-ati afisat cu amantii pe toate drumurile, proclamand dreptul la viata, totodata tinand copii de cealalta mana, strigand sus si tare ca doriti "pacea copilului"? V-a pus ex-ul la dispozitie un card cu acces la conturile proprii, pentru a-l utiliza in beneficiul copilului si Dvs.ati mai profitat un pic cheltuind si “pe langa”? Dupa toate acestea, ati reusit sa va gasiti linistea in patul unui hotel de lux, pentru ca nu aveati alta alternativa, deoarece bicisnicul de fost sot v-a izgonit (dupa vreo 5-6 luni de la divort) iar Dvs. erati sarace “lipite” si nu aveati altceva decat maruntisuri, gen automobile, bijuterii, toale si accesorii de fite si colo, cateva proprietati “ale rudelor”? Si ati mai avut si puterea de a va striga deznadejdea unor mame singure, aflate la cheremul unor nenorociti de milionari corupti, (langa care v-ati petrecut cativa ani din viata si de banii murdari ai carora ati beneficiat in toata aceasta perioada) de la bratul vajnic al unui amant cu blugii sugestiv desenati? Daca si Dvs.ati trecut macar prin una din vitregiile vietii mentionate mai sus, cred ca intr-adevar ar trebui sa luam masuri de urgenta. Nu se mai poate asa. Sa iesim in strada si sa ne facem auzite; sa solicitam promulgarea unor legi care sa ne apere de acest cosmar.Trebuie sa inceteze odata pentru totdeauna acest abuz asupra sexului slab. Chiar daca suntem puternice si independente.

    2
    5

  • O mama singura pe 22 Mar 2009, 13:26
    Sa-ti ajute Dumnezeu...sa-ti vina mintea la cap

    ...Ea dezvaluie amenintarile formulate de fostul sot, Elan Schwartzenberg, la adresa ei si a copilului lor ...probabil tot un articol scris de ilustra S.Nicolae? Stimata doamna, cam unde se regasesc aceste amenintari? Cu ce anume a amenintat Elan copilul, ca eu nu reusesc deloc sa vad?Un comentariu de mare bun-simt mi se pare al D-lui Geo. Pe langa acesta, am citit si altele, pertinente, la care subscriu si eu. Toate acuzatiile publice facute de o mama imorala, aruncate din lipsa de demnitate si verticalitate, manipuland o patura sociala sub medie, ar trebui sa fie probate, pe cale legala, in instanta. Asta ar face orice om de bun simt, asta ar face orice mama responsabila care doreste "pacea puiului ei". Dimpotriva, mie mi se pare ca ea nu doreste deloc acest lucru, ci doar scoate acest copil la inaintare. Asa cum a facut dealtfel cu toata viata ei intima, insirata pe toate gardurile sau pantalonii,care oricum nu interesa pe nimeni. S-a vrut intotdeauna (si ata cred ca-i boala), "cea mai". Si daca nu mai tine cu cea mai docta, frumoasa, familista, apoi nonconformista, directa, libertina, extravaganta,etc., acum este cea mai amenintata, santajata, oropsita, ingrozita, neajutorata. Doamna draga, lasa autovictimizarea, mergi acasa si incearca sa cresti copilul acela asa cum trebuie. Nu-l urca pe ATV-uri fara echipament de protectie, mai lasa-l sa creasca nitel. Daca tu si iubitul aveti adrenalina in sange, dati-va de-a dura si cum vreti voi, racoriti-va, dar mai lasa copilasul sa mearag in parc la leagane, la varsta lui. Nu-l mai poza si tara dupa tine prin ziare, ca nu-i faci nici un bine. Daca tu declari sus si tare ca vrei sa-ti traiesti viata si ca nu ti-ai gasit jumatatea, e problema ta, dar fii responsabila in ceea ce priveste copilul. El nu trebuie sa stie si nici sa simta nici escaadele tale amoroase nici viata ta tumultoasa.El nu trebuie scos la inaintare in nici o disputa a adultilor. Macar acum, in ceasul al 9-lea incearca sa judeci la rece si sa incerci sa indrepti ce se mai poate indrepta. Actioneaza asa cum ar actiona o mama normala in situatia ta: pe cale legala, aducand dovezi, nu improscand cu noroi si inoculand copilului tot felul de prostii impotriva tatalui. Nu am auzit niciodata ca ai fost maltratata nici fizic si nici verbal de ex-ul. De la mine se vede asa: dupa divort fostul tau sot a afirmat ca isi va sustine familia, ca si pana acum. Nu am auzit niciodata sa spuna altceva decat ca te respecta pentru ca ai fost sotia lui si mama copilului. Ati ramas sa lucuiti in aceeasi casa, pentru a participa impreuna la cresterea acestuia. In continuare ai avut acces la conturile lui, din care ai cheltuit, stii tu mai bine pe ce. Si tu ce ai facut? Numai scandal si iar scandal. Oare de ce, pentru ca el ti-a pus bani la dispozitie pentru a cumpara ce crezi tu de cuviinta copilului, iar tu ai dat banilor alta destinatie? Te-a dat el afara din casa sau doresti tu sa-ti mai cumpere o casa in care sa locuiesti cu copilul si amantul, santajand ca nu-i vei mai permite sa vada copilul? De ce nu ai mai cerut o casa imediat dupa divort? Ti-ai amintit abia acum modul in care spui ca sotul tau a facut avere ilegal? Si tu spui ca stiai lucrul acesta? Si ai acceptat sa cheltuiesti pentru uz personal un munte de bani murdari? Nu cumva, daca se dovedeste acest lucru, esti complice? Sau nu, tu nu vei fii:) ai grija sa-ti pregatesti terenul de pe acum, incercand sa manipulezi, profitand de situatiile cu adevarat disperate ale multor femei din tara asat, dar cu siguranta cu infinit mai mult bun-simt si decenta. Desi la randul meu mama ce cresc singura un copil, de ani buni, desi am considerat intotdeauna locul copilului langa mama lui, sunt totusi de parere ca acesta trebuie sa creasca langa o persoana responsabila si morala, care sa-l apere si nu sa-l expuna. Asa sa-ti ajute Dumnezeu, sa culegi ce-ai semanat.

    2
    4

  • oana_cornelus pe 19 Mar 2009, 00:24
    Gandesti bine,Petruta!

    Nu merita sa te cobori la nivelul lor de incultura.Pe saitul asta daca nu spui ce vor ele sa auda,nici nu-ti apare comentariul...hm!Mihaela Radulescu Tiganu,sustine ca nu are casa pt.a-si creste copilul.Legea ar trebuii sa il increditeze pe Ayan lui Elan,pt.ca este un tatal perfect.sta denota ca oricine poate orice.Mihaela ar trebuii sa fie realista si sa accepte varianta ca si ea poate plati o pensie alimentare,copilasului ei.Mihaela daca nu-si revizuieste comportamentul si va aparea in continuare in toate ziarele,daca nu se aduna si nu inceteaza cu rautatile si cu minciunile,sigur va pierde copilul in instanta.

    1
    4

  • geo pe 17 Mar 2009, 11:55
    Mihaela Radulescu, mama lui

    Cata ipocrizie si nonvaloare pe-aici! Lupta Mihaela, lalala si blablabla. Da-i inainte cu tupeu Mihaela si alte invataminte de mai mare jena date de Eve pentru idolul lor Mihaela. Pentru Delia si Ruxandra si altele ca ele : de ce nu e crezuta o femeie care incepe o viata noua ? Hai ca sunteti mari! Ce viata noua e asta? Si cum poti umbla din viata noua in viata noua, tu care ai scris o asemenea ineptie? Viata noua? Cate vieti noi ai avut tu ? Cate vieti noi vrea ea? La cate vieti noi si-a propus sa se opreasca? De ce nicio viata noua nu a fost buna pentru ea? Eu sunt cam de seama Mihaelei, sotia mea mai tanara. Muncesc pe jumatate din pensia alimentara pe care o ia pentru Ayan. Si sunt un om fericit am salariul "mare". Nevasta mea e profesoara. Nu mai spun ce salariu are. Si cu toate astea nu si-a luat lumea in cap sa "vrea" o viata noua. Bani mai multi vrem cu toti. Dar conceptul Mihaelei ca e destul sa vrei , restul trebuie sa-ti pice pentru ca esti tu X, este cam pagubos si nu merge de multe ori. "Doamnelor" ca sa va spun asa cu toate ca personal tind sa cred ca foarte putine sunteti niste doamne, nu credeti ca e de-ajuns cu viata noua pentru Radulescu Mihaela? Nu credeti ca viata si educatia copilului ei sunt mai importante decat o relatie aiurea cu un putoi de Otil? Si puneti pariu ca nu e ultimul !!? Iertati-mi duritatea si iertati-ma daca v-am jigniti intr-un fel dar constat ca nu ganditi si nu puneti intrebari. Numai cei care au o familie, copii, intelegere si dragoste stiu ce inseamna. Restul sunt fatuci si baietei care se dau mari si vorbesc in necunostinta de cauza. E frumos sa ai un idol. Dar cand el devine demon lasa-l. Lasa-l si iar lasa-l! Putin se gandesc la Ayan toti sar ca Mihaela are dreptul si ea la viata. Ba chiar la una noua! Corect. Dar cand ai un copil viata ta "pica" pe locul doi , asta pentru cele care sar la gatul meu. Numai cele care nu stiu ce-i viata si ce este un copil pot afirma cu tupeu ca Mihaela Radulescu are dreptu si numai drepturi. Dar obligatii nu are aceasta Radulescu Mihaela? Asa ca noi toti.

    0
    3

  • ruxandra pe 17 Mar 2009, 10:51
    lupta sa fii crezuta?

    De ce?De ce o femeie care incepe o noua viata e greu de crezut?Din ce motiv trebuie sa dai atatea justificari si sa nu fii crezuta? E simplu,esti o imagine care se vinde si mai mult cand este aruncat noroi in ea,nu te considera un suflet care nu era fericit implinit , cu vise spulberate intr-o casnicie care parea de vis si neintalnita de nici o alta femeie.Din aceasta cauza Mihaela.Poate nu trebuie sa te justifici in fata nimanui,nu mai spune nimanui si urmeaza-ti drumul.Succces Inteleg revolta ta sufleteasca, dar mai mult cunosc mentalitatea evreiasca a unui barbat ,sunt prea slabi si se ascund dupa aceste noroaie aruncate in femeia pe care o pierde.MULT NOROC.

    4
    0

  • Delia pe 16 Mar 2009, 15:23
    Mihaela esti o luptatoare

    Cred ca sunt destui oameni care te sustin si care te pot ajuta, ai avut curajul sa declari razboi impotriva celor care vor sa-ti faca rau, FOARTE BINE, sunt de acord cu tine si mi-as dori sa ii zdrobesti pe toti si sa demonstrezi ca nimeni nu are dreprul sa-l judece pe celalalt pentru ce este si pentru ceea ce face, numai Dumnezeu are acest drept.

    3
    0

  • anisoara pe 16 Mar 2009, 13:59
    nu cred ca vei acest lucru

    nu te mai folosi de copil , cautati partea cu bun simt din tine si lasa copilul sa aiba si mama si tata vei vedea ca iti vei capata linistea sufleteasca si copilul va fi alaturi .

    0
    3

  • Maria pe 16 Mar 2009, 12:06
    Pt. Mihaela

    De ce sa te plangem pe tine ? Cand te-ai casatorit nu stiai ce fel de om este , atunci nu-i placeau orgiile sexuale ??? Bagi copilul la inaintare cand defapt vrei banii lui , de asta-i tot scandalul asta ! Sa ne fie mila de acele femei maltratate care nu au unde sa se duca cu copiii, care sunt nevoite sa stea in casa cu " bestia " , pt. ele sa se faca ceva in bine ! Nu faci copil cu un barbat care are defecte asa de mari precum al tau sot doar, daca prin copil vrei sa ai avantaje , sunt multe femei care procedeaza asa ! Femei de proasta calitate ! Pt. parerea mea spusa f. clar astept reactii negative, injurii si ....ce-o mai fi !!!!

    0
    3

  • Maria pe 16 Mar 2009, 11:57
    Ras. pt. Dany

    In legatura cu acel comentariu facut de Dany, in legatura cu ce am scris . In primul rand nu suntem pe acest site sa comentam parerile altora ci sa dam un sfat sau nu, Mihaelei , sa ne spunem parerea ! Oricine in tara asta are dreptul la opinie, libertatea cuvantului, asta inseamna democratie ! Daca nu ai putut intelege sau nu esti deacord cu ceea ce-am scris nu inseamna sa jignesti, nu ai acest drept ! Soacra ta prin suferinta ei ti-a dat tie un sot echilibrat , asta in cazul in care esti cu el, nu ai scris ca ai divortat si nici ca o duci rau ! Nu te mai arunca cu rautati si jigniri cand nu stii ce este in casa unui om pe care nu-l cunosti ! Iata ce zice DEX-ul: FRUSTRÁ, frustrez, vb. I. Tranz. A lipsi pe cineva (în special statul sau o instituţie a lui) de un drept sau de un bun; a păgubi; p.ext. a înşela. Invata sa folosesti cuvantul " frustrat " atunci cand trebuie . Astept lipsa ta de bun simt !!!!

    3
    0

  • nico pe 16 Mar 2009, 11:22
    mihaela

    Sunt de acord cu Alinutza.Da multe femei o invidiaza pe Mihaela pentru ca a reusit in viata si pentru ca ele nu sunt ca ea oricum e o femeie de nota 10 si e viata ei nu trebuie sa o judece nimeni.Merita sa-si ia copilul inapoi si cred ca v-a reusi pentru ca e puternica.Tine-o tot asa Mihaela ca noi te iubim.

    4
    0

  • lucy pe 15 Mar 2009, 22:09
    mihaela

    pana nu demult eram contra mihaelei dfar acum mi-am mai revenit daca numai e dragoste si intelegere cel mai bine e ...la revedere si n-am cuvinte ce s-o mai lungesti unde dragoste nu e nimic nu e ce sa mai vorbim.decat si copilul ala sa auda injurii sa vada certuri ce rost are fiecare cu drumul lui mai sunt femei,mai sunt barbati viata merge inainte

    3
    0

  • Lorrena pe 15 Mar 2009, 21:38
    draga Mihaela!

    Mihaela eu am vazut cu ochii meu orgiile da care ai vorbit!cand mergea sotul tau la vanatoare in Alexandria impreuna cu alte "nume sonore"!!deci nu te merita si cine te vorbeste de rau si tine cu el nu il cunoaste si ia vazut decat fata de om bun pe care o afiseaza nu si caracterul lui scarbos!te sustin!si te admir foarte mult esti un model pentru mine!..si eu am un copil si stiu cum e sa lupti pentru el!numai bine!

    4
    0

  • emilia pe 15 Mar 2009, 16:03
    calcaiul lui achile

    Am iubit un om. Asta credeam ca este. I-am vazut defectele si le-am ignorat caci consideram ca iubirea noastra e mai presus de ele. Intr-un final am ajuns in impas si am trecut prin situatii ingrozitoare, intr-adevar, ca multe alte mame sau doar femei. Nu am crezut ca vom ajunge aici. Nu Noi... Si sincer, mi-as fi dorit sa intalnesc un om care sa imi fie alaturi (si ma bucur ca tu ai macar norocul asta), sa imi pot gasi sprijinul in universul meu apocaliptic, in care parca toti ma judecau si imi aminteau de vremurile bune. Cand iubesti, o faci cu sufletul, nu cu ratiunea, fie ca esti diva fie maturatoare...Ce am invatat insa din povestea mea, este ca fiecare "urias" are un calcai al lui achile. Pe mine m-au ajutat cativa oameni sa gandesc asa atunci, pentru ca eu clacasem, creierul meu se bloca de prea multa disperare, uimire, deznadejde, tradare. Imi doream sa lupt dar nu stiam cum...Recunosc insa ca nici acum nu ma simt linistita pe deplin desi au trecut cativa ani si nu stiu cand voi lasa garda jos, dar copilul e cu mine deci am reusit!

    2
    0

  • Alinutza pe 15 Mar 2009, 15:16
    Cata rautate..

    Mihaela a fost intotdeauna o femeie invidiata la maxim sau apreciata cu adevarat de femei .. parea sa aiba totul - putere, frumusete, iubire, bani, faima, sanatate .. ce se asunde in spatele imaginii "perfecte" (pe care si meseria ii impunea sa o pastreze "perfecta") doar ea stie ... Cred ca e cazul sa lasam rautatile la o parte si sa o sustinem, e in primul rand mama! Regret sa vad cata lume se poate bucura de raul unei familii destramate, a unui copil de nici 5 ani.. Elan sustinea de muuuuuult in presa ca nu considera inselat o aventura de o noapte .. si atunci ma gandeam cata durere poate fi in inima unei femei (..fie ea Mihaela Radulescu sau orice alta femeie..) cata durere poate fi cand auzi asta din gura tatalui copilului tau .. barbatul langa care ai visat sa traiesti o viata! Mihaela o sa treaca si peste asta, o sa fie mai puternica si o sa ii straluceasca iar ochisorii .. Dar cu ce pret? Dar copilul?

    3
    0

  • DUKOS pe 14 Mar 2009, 22:22
    ???????

    ...SI CAND TI-A FOST BINE.......oricum este frumos sa privesti circul....la asa zisele ...DIVE.....

    0
    3

  • loredana pe 14 Mar 2009, 21:46
    sunt in asentimentul tau Mihaela si te sustin

    Sunt o femeie, mama care a trecut prin ce treci tu,am luptat si am cistigat linistea mea si a copilului meu. A fost greu dar merita sa lupti. Te sustin. Loredana

    3
    0

  • Oana C. pe 14 Mar 2009, 20:09
    Hm...

    Cum poti sa-i dai sfaturi uneia ca "ea"?Ii spui sa-si gaseasca ceva al ei,prin care sa-si incarce bateriile?Hm!Intrebarea este:are ceva al ei,ceva care s-o reprezinte,in afara de puterea cuvantului prin care manipuleaza opinia publica?Hm...!Cine o asculta devine dependent si credul la povestile ei bolnave."Un mare psiholog comenteaza faptul ca persoanele cu un aspect placut au mai multe avantaje in majoritatea situatiilor vietii sociale,si asta este de necontestat. Explicatia? Cercetarile au demonstrat ca persoanele frumoase, indiferent ca este vorba de barbati sau de femei, ni se par mai talentate, mai inteligente, mai pregatite si chiar mai cinstite si mai de incredere. Prin urmare, lor le este mai usor sa-si gaseasca o slujba, sa obtina salarii mai bune si pedepse mai blande, daca sunt gasite vinovate de ceva. Agentii comerciali cu aspect placut incheie sistematic mai multe afaceri decat colegii lor cu un aspect comun; la fel, politicienii care arata bine au sanse mai mari de a castiga alegerile, fara nici o legatura cu adevaratele lor capacitati. Acest mecanism actioneaza la nivelul subconstientului si, drept urmare, nu vom analiza cat de mult suntem influentati de astfel de lucruri. Sa nu ne mire, deci, ca toti cei care au facut din manipulare o meserie vor fi persoane dragute, puse intotdeauna la patru ace."Asta este Mihaela!Aici se regaseste ea,iar cei care se lasa dusi de imaginatia ei,n-or sa faca altceva decat sa gandeasca prin mintea ei,neavand nicio portita pt.a-si pune mintea la contributie.

    0
    3

  • Oana pe 14 Mar 2009, 19:28
    ....

    Draga Mihaela, Imi pare rau pentru situatia existentiala extrem de dificila in care te afli. Sfatul meu este ca in paralel cu acest demers pe care il intreprinzi sa iti gasesti un ceva al tau in care sa iti poti reincarca 'bateriile', pt ca desi esti o femeie puternica sa nu uiti ca esti om...nu te solicita la maxim(banuiala mea este ca deja esti cu nervi intinsi peste limita), si incerca meditatia/phihoterapia (subiectiva, insa in cazul meu am reusit sa trec cu aceste doua metode sa peste cosmaruri inimaginabile). Iti doresc sa gasesti in tine resursele necesare si sa le folosesti intr-un mod constructiv bun pentru tine si copilul tau. Cu drag, Un om care crede in puterea unei femei bune si greu incercate

    3
    0

  • cristina pe 14 Mar 2009, 18:33
    rusine

    cum ai intrat in rahatul asta, asa sa si iesi! ti-ai facut-o cu mana ta , asuma-ti consecintele. asta e parerea mea. dar lasa copilul in copilaria lui. nu-i pata copilaria cu dobitocenia ta!

    0
    3

  • Cosmina B. pe 14 Mar 2009, 18:32
    Mihaela

    Sunt dinTimisoara ,am 35 de ani,o fetita de 13 anisori si casatorita de 15 ani........e foarte stufoasa problema mea,in mare acelasi tipar ,doar cu mica corectura ca EL nu e milionar si nici in divort nu suntem....am incercat de dragul fetitei sa trec peste orice si sa merg inainte,acum am ajuns sa ma intreb daca chiar a meritat? Fi tare si e nemaipomenit ca iei atitudine, Bunul Dumnezeu sa-ti dea putere,rabdare si sanatate..... prin suferinta ta deschizi o cale pentru alte oropsite ale sortii........Si noi gresim ,ca si fiecare,insa nu ranind din placere sau grandomanie......te ustin si-ti doresc sa-ti gasesti PACEA si linistea sufleteasca cit mai repede Cu mult drag Cosmi

    3
    0

  • claudiu pe 14 Mar 2009, 18:23
    victima

    Singura victima din toata povestea asta e copilul care are doi parinti orgoliosi , fiecare are dreptatea lui , speram ca nu va bateti joc de opinia publica , am impresia ca toata telenovela asta e o copie naspa dupa tele-otv-ul bahmuteanu vs prigoana .

    0
    3

  • Oana pe 14 Mar 2009, 17:53
    Hm...nu cred nimic!

    Cred ca Mihaela,profita si se foloseste de toate mijloacele pt.a obtine cat mai mult de la Elan.Aduceti-va aminte de prima infatisare a ei la tribunal pt.divort.Imi amintesc perfect ca au fost impreuna la prima imfatisare.Pt.cine nu stie sau a uitat,cititi aici" MONICA CISMARU: Mihaela Rădulescu, divorţ din dragoste Monica Cismaru Duminică, 12 Octombrie 2008 Cetăţene Schwartzenberg, de bunăvoie şi nesilit de nimeni, divorţezi de Mihaela Rădulescu? Cam aşa ar fi trebuit să sune sentinţa de divorţ a cuplului Rădulescu - Schwartzenberg. Cei doi s-au despărţit ţinându-se de mână, privindu-se ochi în ochi, cam ca la o nuntă. De fapt, tot divorţul pare că a semănat cu o cununie. „Cetăţene Schwartzenberg, de bunăvoie şi nesilit de nimeni, divorţezi de Mihaela Rădulescu?“. „Da!“. Şi cei doi proaspăt necăsătoriţi se îmbrăţişează cu ochii umezi de lacrimile emoţiei. Ce şaradă de divorţ e ăsta? Vorbeam în urmă cu câteva săptămâni că ne-am obişnuit ca vedetele să se despartă cu scandal şi să păstreze ranchiuna ani şi ani. Ei bine, acum suntem spectatorii unei despărţiri calme, chiar romantice. Să fie veritabilă? Oamenii chiar se despart sau e doar o diversiune, iar peste un an aflăm că au spus din nou „Da“? Oricum, Mihaela Rădulescu vrea să fie întotdeauna altfel, ceea ce nu e de condamnat, şi până şi mariajul şi-l desface atipic. Ce poate fi mai frumos decât doi soţi care au atins o asemenea maturitate în relaţie, încât merg mână-n mână la tribunal pentru a desfiinţa certificatul de căsătorie? Când nu există partaj şi ceartă pe custodia copilului? Dar să pecetluieşti toate acestea cu un sărut pare cel puţin ciudat. Altfel nu se justifică decizia de a pune punct mariajului care părea perfect. Nu mă intrigă calmul şi bun-simţul de la divorţ, ci excesul de romantism."Atunci cum as putea sa cred tampeniile pe care le spune ea acum peste tot si tuturor care o asculta?Adica ea il lasa pt.un altul,niciodata nu s-a auzit nimic despre sotul ei,s-au dus impreuna la tribunal si in relatii de prietenie,iar acum cand relatia ei cu Dani,scartie,cand divortul isi are cursul lui,deodata,acest om ,o ameninta,se foloseste de toata lumea pt.a-i face rau ei,o hartuieste,o da afara din casa...etc."TAMPENII"!Eu in locul lui,daca una ca ea,pt.care as ficut orice,inclusiv sa-i fi avut grija de familia ei,de a ii face un nume in televiziune si in Romania,plus atatia bani pe casa ei,luxul ,hainele,bijuteriile,masinile,distractiile in tara si in afara,toate si atia ani,bineinteles numai din banii lui Elan.El ce-a avut de castigat din toate astea,in afara de copilul lor care este atat de frumos si nevinovat?Un scandal enorm,o stricare de imagine,toata lumea atintita cu privirele rautacioase pe el,si cu buna dreptate,pt.ca noi o cunostem decat pe ea din tv.pe cand el a stat exact cum ii este si caracterul,in umbra si atat de timid.De ce copilul il iubeste atat de mult,si chiar a spus-o public?Pt.caracterul si bunatatea lui.Ea se foloseste pana si de copil,de starea lui emotionala,de copilaria lui,pt.averea lui Elan,pt.imobilele lui,pt.tot si cat mai mult.Nu este corect!!Ea este cea care si-a facut amant,ea este cea care la jignit,la injosit si i-a cerut divortul.Cine mai era ca ea?Iesea la plimbare cu noul prieten,fara s-o intereseze daca Elan poate sa duca atata umilinta.Puneti-va in situatia lui,nu in a ei,pt.ca ei i-a placut viata,luxul si distractia.Nu a fost cu casa,nu a gatit niciodata,nu a spalat,nu a facut curatenie ca noi toate,ca o femeie de casa.Ea a avut alte griji,alte prioritati.Iar acum vrea sa-l lase pe omul care i-a facut atata bine si atata timp,pur si simplu vrea sa-l lase sarac si cu imaginea patata.Vreau din tot sufletul ca sa existe si in cazul ei,un Dumnezeu,care s-o pedepseasca cat de mult se poate,pt.caracterul ei josnic.CURAJ,ELAN,SI N-O LASA SA TE INGENUNCHEZE!LUPTA PT.TOT CE ESTE AL TAU,IA-I TOT! NICI COPILUL NU-L MERITA,PT.CA ACUM SE FOLOSESTE DE EL!ACUM CAND ACEST COPIL NEVINOVAT,ARE NEVOIE DE LINISTE SI DE AFECTIUNE!NICI MACAR AMINTIRILE FRUMOASE NU LE MERITA SI SA NU TREBUIE SA I LE LASI!POATE ATUNCI MIHAELA RADULESCU TIGANU,O SA VADA CUM ESTE SA ISI BATA JOC DE APROAPELE EI!

    0
    3

  • dana pe 14 Mar 2009, 15:29
    c lume ciudata

    inca mihaela sunt milioane de femei ca ea..dar numai ca ele nu au banii si puterea mihaelei ca sa spuna ceva...d aia astept sa se faca cva...duamne voi nu aveti minte..dc comentati aiurea?stiti voi c e in sufletul ei?plus k ea avea bani si relatii inainte sa se casataroreasca cu elan..park nu ati citit presa..hai k sunteti haioase:)))

    3
    0

  • dana pe 14 Mar 2009, 15:21
    fii tare

    ma bucur ca ai pus piciorul in prag..sper sa poti face niste schimbari sa poti avea grija de copilul tau asa cum trebuie fara scandaluri si tot felul de minciuni....am incredere in tine si stiu ca poti multe pentru ca esti o femeie puternica..si tot ceea c spune elan si lumea din jur de rau pune la fund pentru ca nu merita..ti am urmarit toate activitatile de a lungul vietii si stiu k esti o femeie puternica cu un suflet mare..iti doresc multa sanatate si rabdare pentru ca ai nevoie te pup:*

    3
    0

  • akelesidi pe 14 Mar 2009, 12:26
    vocea tacerii

    numai o persoana care nu a trecut printr-un cosmar demn de romanele lui KafKa nu poate vedea strigatul de disperare si durere al unei mame care isi apara puiul de toata mizeria din lume. Stiu ca exista voci pe forum care o blameaza pe Mihaela datorita greselilor sale, dar nimeni nu este perfect pe lumea aceasta si nu in ultimul rand Mihaela Radulescu si-a recunoscut greselile in mod public, nu s-a ascuns dupa degete ca altii... nu neaparat persoane publice. asa ca ii rog frumos pe cei care sunt mari cititori de ziare de scandal sa nu mai comenteze pentru ca isi racesc gura de pomana. Scriu aceste randuri pentru ca am trecut printr-o situatie similara cu d-na Radulescu, dar am avut norocul sa ne gasim linistea eu si fetita mea. Nu intru in amanunte pentru ca sunt mult prea dureroase si oricum intr-o lume a barbatilor care cred ca femeia este o achizitie sau o vaca de monta tot ea este vinovata pentru tot. Spuneti-mi si mie cati barbati -persoane publice sau nu- au fost atat de blamati, umiliti si improscati cu noroi cand au gresit poate mult mai mult decat o femeie, ca deh...Sper din toata inima ca acest rahat (scuzati expresia ) frumos ambalat in poleiala ,numit societate contemporana(nu neaparat romaneasca ) sa dispara intr-o zi si sa iasa o lume mai buna din tot acest rau. Cu toate ca nu vizionez "duminici in familie" si nu sunt fan Mihaela Radulescu am observat ca respectiva persoana este un om puternic si nu in ultimul rand sentimentele materne te fac un luptator fanatic o spun di experienta proprie. Atentie mare Mihaela pentru ca legile strambe din Romania te vor face sa fii dependenta in permanenta de semnatura lui Elan daca de exemplu doresta sa calatoresti cu copilul pe undeva peste granitele tarii si din cate vad nu o sa doreasca sa-ti dea minunata procura numai din simplul fapt ca doreste sa-ti faca rau, negandindu-se cum tu ai sesizat ca loveste in copil indirect Stiu ca esti o luptatoare si o persoana publica si poate ca aceasta este nesansa domnului milionar ca incearca sa se joace de-a Dumnezeu, cum de altfel fac si altii, numai ca in cazul de fata nu prea cred ca o sa meargaSUCCES MULT SI FII SURDA LA TOATE MIZERIILE CARE VOR MAI FI PUSE PE TARABA!!!!

    3
    0

  • felicia pe 14 Mar 2009, 12:23
    n-am cuvinte

    este reptul oricarei femei din lume sa caute linistea altui barbat atunci cand are un sot care o bate si o ameninta ca o da afara din casa ei ! daca ati avea si voi copil si un astfel de barbat nu v-ati gandi la un divort si la un potential tata ca sa nu ramana copilul singur? ce conteaza varsta? si va asigur ca si voi astea "drepte" ati fi pozat nu in chiloti, ci complet goale pentru orice fel de campanie pentru ca suneti cyber curve!! sa va dea Dumnezeu asa soti cum are si Mihaela

    3
    0

  • aniblondy pe 14 Mar 2009, 11:42
    chiar vrei pacea copilului tau???

    ...si inca ceva, Mihaela e libera ca orice femeie sa se combine cu cine vrea si in ce mod vrea , dar de ce a trebuit sa isi expuna atata de insistent relatia ei cu Dani? adica ce trebuie sa intelegem noi? pai vrea pacea copilului ei sau a cui? femeia asta e un lant de contraziceri.

    0
    3

  • aniblondy pe 14 Mar 2009, 11:22
    intrebare

    Draga Mihaela, am mai multe intrebari, insa am o intrebare de baza: daca zici ca tii atat de mult la pacea copilului tau, de ce un ultima vreme ai facut numai lucruri contra a ceea ce spui, te contrazici singura. Ce a spus Ayan cand te-a vazut pe toti peretii orasului in chiloti, chipurile sa iti ajuti semenii sa nu mai fumeze? Ce a simtit copilul tau cand isi vede mama ca umbla cu alt nene in timp ce seara e acasa cu celalalt nene la care el ii zice "tata"? sper din suflet ca nu i-a vazut blugii aceia penibili si gretosi. Draga mea, te-a fortat cineva sa te mariti cu Elan? te-a fortat cineva sa accepti acel lux in care ai trait? de ce ne arunci toate problemele tale personale in fata? stii cate femei nu isi pot inca permite sa faca un copil ca nu au cu ce sa il creasca? stii cati copii nu mananca fructe in fiecare zi pentru ca mama si tata nu au cu ce sa ii cumpere? stii cate femei cu joburi bune sunt acum disponibilizate de companii mari si trebui sa gaseasca un mod sa mentina acelasi nivel de trai copiilor??? Explica PR-ului tau ca tu suferi acum ( daca suferi) si nu ai nevoie de mediatizare. Cand un om sufera, isi vede de ale lui, nu isi ridica fustele in cap in fata opiniei publice. Sprijina cauza femeilor inselate de soti si abuzate de soti altfel - uite, fa o fundatie, finanteaza niste programe, FA CEVA CONCRET, ia modelul femeilor decente din aceasta societate, tot persoane publice, care au trecut prin divorturi si umilinte fara sa faca atata caz.

    0
    3

  • aniblondy pe 14 Mar 2009, 11:08
    mica corectura

    ...in mizeriile ei personale.

    0
    3

  • aniblondy pe 14 Mar 2009, 10:56
    joc de imagine

    Ceea ce face acum Mihaela Radulescu e un joc de imagine, de care avea mare nevoie dupa ce a aparut in presa tot jocul ei de-a femeia atotputernica si sfidatoare. E drept ca ceea ce prezinta ea este o situatie cruda prin care trec mii si mii de femei si ce povesteste ea este fundamental adevarat, insa hai sa fim serioase, nu e cazul ei. Sunt femei care ajung in strada sau suporta in continuare diverse mizerii pentru ca nu au banii Mihaelei sa isi ia catrafusele si sa se cazeze la hotel. In ce scrie Mihaela acolo se urmaresc clar cateva aspecte si textul e foarte bine construit si acum in perioada crizei: - Elan este un milionar rau si agresiv si afemeiat si insista mult pe apelativul "milionar"; - ea este o femeie disperata care lupta sa isi pastreze copilul si care a suferit multe abuzuri din partea sotului "milionar"; - se autoclaseaza intr-o minisocietate a sotiilor de milionar care vai saracele prin ce trec - de parca le-a fortat cineva. - isi spala imaginea patata din ultima perioada de relatia ei si de campania anti-fumat; Intr-adevar acum e disperata si o inteleg... insa nu frumos sa-si atraga atitudinea publica de partea ei, in mizeriile lui personale.

    0
    3

  • Mecke pe 14 Mar 2009, 10:36
    Da Mihaela!

    Da..Dupa unele opinii va trebui sa te apuci sa faci o emisiune cu Gadea sau ceva despre criza financiara. Acum nu mai ai voie nici sa zambesti ca doar esti suparata. Nu mai scoate limba, stai dreapta, cu mainile la spate ..... Ce ati vrea fetelor de la o emisiune? Ar insemna ca toti actorii de teatru sa vina cu problemele de acasa si dintr-o piesa de comedie sa iasa o adevarata drama...cand intri in scena tre sa uiti de tot ce te framanta...iar asta dovedeste inca o data ca Mihaela are un talent adevarat si ca nu tine o emisiune de atatia ani degeaba.E dreptul ei sa vorbeasca despre ce vrea si sa se poarte cum vrea.Indiferent de varsta ramanem cu un strop de copilarie in noi..si Dani a ajutat-o sa zambeasca din nou.Nu inteleg ce aveti cu omul asta!E un baiat destept care face o emisiune in direct ceea ce nu multi sunt in stare.Cati dintre noi suntem capabili de asa ceva ? .....

    3
    0

  • lili pe 14 Mar 2009, 08:57
    Nu o cred

    Cu ideea sunt de acord. Un copil nu trebuie despartit de mama lui. Pe Mihaela Radulescu nu o cred. Pur si simplu nu o cred. Si imi provoaca sila si dezgust comporatmentul ei. Daca intradevar a inselat-o sotul pe care se presupune ca l-a luat din dragoste de ce a sarit asa de repede in bratele altuia?Oare nu trebuia sa se gandeasca la copil? Eu cred ca s-a gandit la ea.Pe mine nu ma intereseaza viata ei personala dar am vazut-o cum se comporta. Este increzuta clar. ,,Antena 1 e casa mea'' ,,Asta e studioul meu'' .Ca o pustoaica indragostita, scotea limba(emisiunea de sf valentin cu razvan si danii) iar la duminca in familie in loc sa isi faca treaba ea si-a inceput emisiunea vorbind despre viata ei personala.NU MA INTERESEAZA DRAGA VIATA TA. Intelegi?Pe mine ma intereseza emisiunea. Oricum am schimbat canalul.

    0
    3

  • mary pe 14 Mar 2009, 04:03
    Te sustin MIHAELA

    Din tot sufletul te sustin in tot cea ce faci pentru -ti apara propiul copil.Niciodata un copil nu va fi fericit fara mama lui.Si eu sunt mama,si im ador fiica.De aceea vin cu o propunere decenta:ce ar fi daca am fi unite si nu am mai cumpara ziarul CANCAN ?Noi femeile,nu numai din comunitatea EVA. Asta sa demonstram ca suntem unite si c-o sustinem pe MIHAELA

    3
    0

  • adevarul pe 14 Mar 2009, 03:22
    solutiile sunt in fata noastra,trebuie doar sa le vedem

    mihaela important este doar sa ai copilul langa tine si sa ii oferi o viata fara lipsuri afective si materiale.macar in ultimul ceas lasati banii deoparte,nu va dati seama ca nu aduc fericire?daca tu te-ai afisat cu razvanel si te-ai distrat de atatea ori in afara tarii,cine crezi k a fost in vizor?ai fost tu ca un comportament dispretuitor,iar elan ca un comportament afectuos.stiri precum:"mihaela si razvan fac shopping in afara tarii" si "elan si-a petrecut dupa-amiaza cu micutul" au cutremurat opinia publica.nu o poti face pe nevinovata.mai bine cauta sprijin spre a iti arata ca faptele tale au survenit in momentul in care ai constatat orgiile lui elan si toate cele rele la el.copilul nu are de ce sa sufere..iar tu de ce sa te lasi afectata de niste ziare?asta le e menirea,iar oamenii sunt toti pur si simplu diferiti si au dreptul sa zica ce vor.pe tine nu trebuie sa te doara gura lumii,ci gura copilului tau..am vazut prostii precum sa te retragi din viata publica.nu ai de ce sa te retragi,k nu ai esuat in asta.se trezesc niste viermi lati sa comenteze prostii de genul asta.sunt sigura ca te poti descurca cu banii castigati de tine.in fata justitiei trebuie sa mergi cu afisand curatia si puterea de mama.nu te agita pentru bani,lasa-l cu banii lui.nu o sa ii aduca fericirea niciodata.si lasa-l sa cumpere ce si pe cine vrea.iti dai seama cat de jos este daca nu poate obtine decat cu bani.am vazut ca mentionai de bani si asta m-a nemultumit..exista mame care traiesc cu un copil pe un salar de 4 milioane pe luna,oferindu-i afectiune,educatie si dezvoltandu-i intreaga viziune.nimeni nu trebuie judecat,are cine sa faca asta.razvanel mi se pare cam papagal asa,sunt curioasa daca va ramane langa tine si mai departe.daca nu,va avea parte de toata antipatia publicului roman.ar fi un putzoi iesit din nou care a fugit unde a vazut ca e mai cald..dragi femei frustrate,care e pb voastra?nu aveti parte de frumusetea mihaelei?multi barbati o vad o femeie bine,si foarte frumoasa..nu mai trebuie sa facem sondaje ca se stiu deja..totusi,de ce ai preferat sa mergi la hotel si nu in casa parintilor tai?mi se parea mult mai logic si ai fi facut o impresie mai buna,i-ai fi oferit un cadru mai afectiv si nici nu ar fi avut ocazia sa se confrunte cu atatea rautati.lasa luxul,lasa prostiile,fa-te femeie de casa ca noi toti de sustinem cu orice ai nevoie.elan sa se duca in lumea lui..sa isi faca casa din euro si dolari k merg eu si ii dau foc.sau sa ma caute,sunt un om care nu poate fi cumparat.decat cu dragoste,dar o am deja.si nu ma refer la cea care o primesc,ci la cea care o daruiesc.deci DOMNULE ELAN,SUNT MAI BOGATA CU MULT DECAT DUMNEAVOASTRA!

    0
    2

  • roxana pe 13 Mar 2009, 23:28
    decat unul de 50 mai bine doi de 25

    Curaj. trebuie sa lupti cu aceleasi arme ca si el.Am trecut printr-o situatie asemanatoare doar ca la scara mai mica din punct de vedere financiar.SI AM REUSIT.stiu ce inseamna abuzul psihic pt ca despre asta e vorba dar trebuie sa inveti SA REANVETI sa ai incredere in tine,sa nu-ti pese ce zic altii .Sa ai curaj sa fi ''parsiva'' sa te gandesti numai la binele copilului tau si la tine.Nu te uita in urma nici o secunda,Uita-te in oglinda in fiecare dimineata si aminteste-ti cat esti de norocoasa ,de frumoasa,de inteligenta,de puternica SI CAT DE MULT ITI IUBESTI COPILUL.si totul o sa ti se para mai usor.Eu asa am facut si atunci nu aveam servici si totusi AM CASTIGAT.si acum sunt multumita ca-mi vad copilul linistit ,apreciat,iubit dar cel mai mult sunt multumita ca-l vad ca are curaj si incredere in el desi traim departe de tara in care s-a nascut si departe de cel care se batea cu pumnul in piept ca o sa mi-l ia pt ca il iubeste mai mult ca mine doar pt ca avea servici.Iar pe cei care te critica pt ca esti cu Dani nu-i crede daca sunt barbati,sunt gelosi ,Iar daca sunt femei ,sunt invidioase ca nu sunt in locul tau.FRUMOASA DESTEAPTA CU BANI SI CU UN BARBAT MAI TANAR ALATURI ,CARE SA LE IUBEASCA.................cate dintre noi nu ne-am dori sa fim ca tine..............frumoase,destepte cu bani si mai ales cu UN BARBAT CARE SA NE IUBEASCA (las'sa aiba ''defectul ''asta sa fie mai tanar. vorba aia mai bine 2 de 25 decat unul de 50(ani))

    3
    0

  • oana pe 13 Mar 2009, 22:07
    pentru cele care judeca fara sa gandeasca...

    cand va citesc comentariile mi se face rau.cred ca unele dintre femeile care au trimis aici comentarii sunt ori retardate ori vaci nenorocite ori nu sunt femei.voi chiar nu vedeti in ce tara traim???banul si nimic altceva face legea.poate inca nu v-ati lovit inca de asa ceva,desi ma indoiesc, ori a fost mereu taticu ala cu cecul dupa el sa va rezolve problemele. sau poate ati ajuns sa va plafonati incercand sa acceptati situatia prefacandu-va ca nu o vedeti.poate unele mai reduse mintal observa in toata povestea asta doar spalarea rufelor in public, dar Mihaela Radulescu face ,pe langa acest gest extrem in ceea ce o priveste,ceea ce a facut de sute de ori de-a lugul anilor,isi ajuta semenii.Mihaela Radulescu nu face un apel egoist un strigat in care se aude doar durerea ei sau a apropiatilpr sai, in acest strigat se aud mii, milioare de glasuri din lumea asta, a unor femei transformate de sotii bogati si ultrabogati in niste piese pe care le alearga pe o tabla de sah,pentru ca in final sa le doboare fara mila pentru a arata lumii intregi inca o data ca dreptatea=bani si viceversa.de ce traieste o poveste de dragoste cu un barbat mai tanar de cat ea? pai dragele mele moraliste de doi bani, dupa ca s-a ars cu casnicia alturi de un barbat bogat,puternic ,matur si parsiv,nu este destul de evident ca ar vrea ceva total diferit. alinarea pe care o simte alaturi de un suflet vesel si pur al unui tanar o face sa mai treaca peste raceala lumii in care traim cu totii,inclusiv ea ca parsoana publica.si daca va ganditi ca si-a lasat copilul sungur noptile ca sa mearga sa se iubeasca cu Dani,sunteti niste nenorocite care poate nu o prea simpatizau ca om de televiziune,sau va cheama Andreea Marin si va ascundeti sub alte nume.sa imi explice si mie cineva cu ce anume a ajutat-o milionarul de Schwarzenberg pe Mihaela Radulescu in cariera? era la fel de cunoscuta si apreciata inainte de casnicie, iar mai bogata.....se pare ca nici financiar nu s-a ridicat foarte tare cu ajutorul lui,iar daca justitia e intradevar oarba si nu va vedea decat adevarul si dreptatea nesubiectivizate de bani si putere,nici in viitor nu va avea de suferit, atat ca imagine cat si ca viata personala.asa ca Mihaela, lupta ca o Leoaica ce esti pantru puiul tau drag. ai multi sustinatori!!!

    3
    0

  • MARIANA pe 13 Mar 2009, 22:00
    copilul iti va da putere sa lupti

    cu ani in urma ,am trecut printr-o situatie similara.baiatul meu era ceva mai mare ca varsta si intelegea ce se intampla cu parintii lui.el a fost cel care mi-a dat puterea si curajul sa rup acea casnicie.am facut-o cu sufletul impacat ,chiar daca el,copilul ,ramanea doar cu mama.am facut-o pentru ca el m-a rugat sa iesim din acel calvar si sa ducem o viata linistita in PACE ,asa cum spune MIHAELA. acum sunt recasatorita si am o viata de familie asa cum trebuie:cu respect si intelegere reciproca. SUCCES MIHAELA! VEI REUSI!

    3
    0

  • IULIANA pe 13 Mar 2009, 21:19
    curaj mihaela

    inainte de toate mihaela este un om, si MAMA ! cum va permiteti sa o faceti curva stoarfa? cum de va permiteti sa o judecati voi? daca a gresit vreodata nu o poate judeca decat dumnezeu, atat nu voi !sa dea dumnezeu ca mihaela sa reuseasca, copilul sa stea langa ea linistit, si ea bine ca adivortat decat sa stea langa un afemeiat, zgarcit etc. ea oricum nu avea nevoie de banii lui pt caeste o femeie puternica si descurcareata si a muncit mult sa ajunga unde a ajuns azi, o sustin mult pe mihaela

    3
    0

  • Kiki pe 13 Mar 2009, 20:34
    Stoarfa

    Stoarfa, vezi ce ai patit? Nu va mai incapeti in piele de atata infatuare. Nu spun ca fostul tau barbat este mai breaz. Tot o stoarfa. Dar cand iti construiai spatele la umbra relatiilor intelenite de spagi ale sotului matale era bine? Eraaaa. Acum dai in "prietenii" si "relatiile" lui pentru ca ale tale n-au fost niciodata? Hmmm! Cand ai fost ultima data la Biserica? Ha?

    0
    3

  • doina pe 13 Mar 2009, 19:15
    Spune tuturor, Mihaela, ca Elan nu-l iubeste pe Ayan, isi iubeste banii pe care ar trebui sa vi-i dea, tie si copilului sau. Rusine!

    Copilul, pacea lui, integritatea lui, conservarea drepturilor lui materiale si sociale prevaleaza. Iti inteleg teama, Mihaela, intr-adevar, traim intr-o tara in care totul este de vanzare si de cumparare. Imi inchipui cu usurinta lumea lui Elan, inteleg si criza lui, "prima criza a barbatului matur", cum o numesc psihologii. Ar trebui, insa, sa stie ca locul unui copil atat de mic este langa mama lui, asta in cazul nefericit in care nu poate avea doi parinti. Omul acesta nu-si iubeste deloc copilul. Ar trebui sa te adresezi inclusiv comunitatilor evreiesti de la noi si de la ei. La evrei, familia si copiii sunt sacre. Poate Elan o fi altfel de evreu (cam toapa pentru gustul meu, dar...). Mi-am lasat si adresa de e-mail, daca te pot sprijini, in orice fel, in demersul tau, nu ezita sa ma anunti. Te vor ataca, te vor terfeli, vor face tot posibilul si imposibilul sa demonstreze ca esti imorala. Asa e aici la noi, daca despre o femeie nu poti spune ca e proasta, urata, inculta, atunci spui ca e curva. Explica peste tot, gasind cele mai potrivite cuvinte, ca Elan nu-l vrea pe Ayan pentru ca-l iubeste, ci pentru ca e garantia ca nu va trebui sa-si asume un partaj cu tine si asigurarea unei viete normale, potrivite ca nivel cu posibilitatile financiare ale tatalui sau. E o lupta tare grea si, asa cum spui, Elan are tot felul de prieteni dispusi la orice. Pomeneai de Budeanu. Saracul de el... daca asa a pomenit si el...

    3
    0

  • ela 25 pe 13 Mar 2009, 18:46
    dumnezeu sa fie alaturi de voiu

    O singura chestie vreau ca sa spun un Rau sau o vorba rea oricand se poate spune sau face,daca ave ti o vorba buna adresati o lui Mihaela daca nu lasati o in pace ca in asfel de situatii numai Dumnezeu stie cu edevarat ce este in inimile noastre Mihaela fi tare Dumnezeu te va ajuta si pe tine si pe copil In Ramania nu este lege pt copii si femei sunt tratati mai rau decat orice pe lume si incurajeaza barbatul sa faca ce i trece prin minte De asta sa nu va mirati de ce in Romania va ramane o tara de pensionari.Pacat

    3
    0

  • dany pe 13 Mar 2009, 18:34
    bravo mihaela

    oameni buni nu mai judecati si dati verdicte ca nu sunteti in masura sa dati primul cu piatra.......eu admir curajul cu care a trecut peste tot si de fiecare data a luat-o de la capat cu aceiasi tarie...bravo mihaela, ai grija de tine si de puiul tau si daca tu crezi ca langa dani ti-e bine nu-i asculta pe cei care spun ca e mai tanar...poate este mai matur mintal decat altul mai batran...iti doresc sa ai putere sa lupti pentru binele copilului tau ( iti scrie o mama care a pierdut un copil)si bafta multa!

    3
    0

  • petruta pe 13 Mar 2009, 17:32
    LA REVEDERE PARIS !!! 50.000 euro

    Nu am gresit site-ul !! Mihaela ai facut niste acuzatii foarte grave opiniei publice pe care trebuie sa le demonstrezi cu nume si fapte..pentru a nu itzi pierde credibilitatea...ALTFEL VEI FI ACUZATA DE MANIPULAREA SI DEZINFORMAREA OPINIEI PUBLICE ADEVARUL ESTE TOTDEAUNA LA MIJLOC !! Din pacate acuzatiile adresale fostului sot ,nu au ca scop pacea copilului tau..ci banii, milioanele lui Daca erai o sarantoaca, o neicanimeni si nu aveai posibilitati materiale poate aveai o scuza ... Dar pardon, parca acum 2 ani citeam prin ziare, cum te laudai ca ai fost cu mama ta la Paris si ai cheltuit 50.000 euro !!! frumos.... Daca ai fi avut minte si caracter ti-ai fi cumparat sau inchiriat un apartament decent , ti-ai fi vazut de viatza ta, nu ai fi aruncat aceste acuze grave pentru care trebuie sa raspunzi si care te acuza si pe tine !! Ai reusit sa te dai in spectacol...dar acum o faci cu viatza ta..si cu copilul tau Pacat ...vedetismul ti-a intunecat mintea..pierzi simtul realitatii si al masurii..mergi din greseala in greseala....

    0
    3

  • ariadna pe 13 Mar 2009, 17:28
    incurajare pentru toate femeile care sufera la fel ca Mihaela

    Te sustin cu tot sufletul si sunt alaturi de tine! Orice se intampla intre parinti, copilul trebuie protejat si iubit, nu folosit pe post de arma de unul dintre parinti. Acesti tati, macar sa fie tati adevarati pentru copii lor, nu numai cu numele, ci mai intai cu sufletul si cu inima! si intr-adevar...DOAR O MAMA POATE STI... O imbratisare calda din partea mea, Adriana, mami lui Codrin Florian de 2 ani si 8 luni

    3
    0

  • iulidu pe 13 Mar 2009, 16:39
    MIHAELA

    Mihaela esti o femeie puternica! Ai demonstrat asta nu o data.Si eu am suferit, asemeni Mihaelei. Ce pot sa spun, e dramatic, e neomenesc si parca e ireal. Singura diferenta dintre mine si Mihaela, e ca eu nu sunt persoana publica.Din pacate traim intr-o tara fara legi, in care totul merge anapoda si cei care sunt in varf, multimilionarii isi iau partea lor de bani de la bugetul tarii. Nu ma refer la Mihaela ci la fiecare mama din tara asta, o tara in care familia, mama si copilul nu au drepturi ci au drepturi curvarii , betivii,

    3
    0

  • roxi pe 13 Mar 2009, 16:31
    Schimbati-va Mentalitatea!!!!

    Toti cei care criticati faceti parte din marea majoritate a romanilor "la moda".Daca nimeni nu riposteaza si toti asteptam sa se rezolve ceva in tara asta fara sa facem ceva in acest sens..Vrem bani,mancare buna,haine scumpe,parfumuri fine...doar asta conteaza mai nou..PACEA e o prostie..doar imbecilii vor asta..e trist ca dupa ce ai trecut prin toate..realizezi ca nimic nu este mai de pret decat Linistea Sufleteasca..Sper totusi ca Mihaela va reusi sa isi obtina dreptul la pace...pentru ca aceasta le va demonstra multor femei si nu numai ca orice e posibil cu ambiti si munca.....nu ma refer neaparat la protectia copilului..Sper totusi ca se va schimba ceva in Romania....

    3
    0

  • adriana pe 13 Mar 2009, 16:18
    lasa-ne,lasa-ne

    mihaela, esti penibila...rau de tot...pupaturile si prietenia de la tribunal ce erau?...apoi amorul de vitrina cu truditul ala de otil...l-ai provocat pe fostul sot cat ai vrut tu...de fapt, ce vrei sa demonstrezi? ca de copilasul tau iti bati joc in ultimul hal prin felul cum te comporti si ce afirmatii faci. ti l-as lua in 5 minute, esti o mama imorala si nedemna...iar in ceea ce-l priveste pe fostul tau sot, asa o fi, numai ca sunt DOAR afirmatiile tale...iar cu credibilitatea ta...

    0
    3

  • de ce Mihaela pe 13 Mar 2009, 16:17
    de ce Mihaela

    De ce, Mihaela, te-ai casatorit cu el? Tu nu ai vazut filme cu milionari care au facut ce face Elan? Cred ca una din greselile tale e ca dupa despartire te-ai dus cu Dani (un copil cam prost) iar orgoliul fostului sot a fost murdarit... Asa cred! Cred ca asta l-a atatat mult. Faptul ca spui ca e excroc, curvar etc. nu ne mai mira... Dar te intreb: DE CE AI STAT CU EL??? CE ANUME TE-A FACUT SA TE MARITI CU EL??? Intr-un fel esti ca el... la fel de murdara, nu pot sa cred in cinstea ta!!! Dar asta nu inseamna ca trebuie sa-ti ia copilul!!! Dar o va face si nu te va ajuta nimeni pt. ca ai dat si in justitie si in protectie s.a.m.d. Poate ca DUMNEZEUL ortodox va face pace cu DUMNEZEUL evreu...

    0
    3
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod