Styling si shopping toata luna martie, la Baneasa Shopping City

12 Martie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Styling si shopping toata luna martie, la Baneasa Shopping City

Rasfatul din Baneasa Shopping City continua in acest weekend, cu mai multe suprize. Cumparatoarele vor putea profita si in acest weekend de sedintele gratuite de beauty si se vor putea antrena pentru shopping de performanta in cadrul Campionatului de Shopping Tabu.

In fiecare weekend al lunii martie, femeile care fac cumparaturi de minim 100 lei in Baneasa Shopping City si Feeria se pot lasa rasfatate prin sedintele gratuite de masaj oferite de terapeutul Marius Dinca, machiaj profesionist si sfaturi din partea Sephora, manichiura de la Perfect Nails si hair styling realizat de specialistii Kerastase.

Toate acestea sunt puse la dispozitia doamnelor si domnisoarelor in cadrul celor doua Styling Cornere, unul amplasat in Baneasa Shopping City si altul in Feeria.
Cele mai indraznete vizitatoare s-au lasat deja pe mana profesionistilor din Baneasa Shopping City in weekendul trecut, iar rezultatul a fost pe masura indraznelii.

Cele mai inraite shopperite isi vor demonstra abilitatile duminica, 14 martie, la Campionatul de Shopping Tabu. Aflat la a doua editie, campionatul demonstreaza ca se poate face shopping eficient, rapid si elegant, provocand femeile sa vina in cele patru orase selectionate: Bucuresti, Cluj, Constanta si Iasi.

La fiecare eveniment, 16 participante - deja inscrise in competitie - se vor intrece timp de trei ore in patru probe, trei individuale si una pe echipe
(sprint pe tocuri, ridicat greutati cu eleganta, fashion speed si maratonul magazinelor).
Atat proba de deschidere din Bucuresti, cat si finala de pe 14 noiembrie se desfasoara in Baneasa Shopping City.

Dupa ce a rasfatat femeile de la inceputul lunii martie, Baneasa Shopping City asteapta vizitatoarele la un nou workshop de gatit organizat de revista "Bucataria pentru toti". Atelierele "Bucataria pentru toti" continua vineri, 20 martie, de la ora 17.00, in fata restaurantului She She cu o lectie despre ciocolata si beneficiile untului de cacao.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod