Primavara interpretata de Clara Rotescu in "It's a new Spring in Wolderland"

Dupa ce in sezonul trecut Clara Rotescu ne propunea piesele vestimentare create din materiale eco, pentru primavara-vara 2009 designerul ne indeamna sa purtam rochii vaporoase, feminine care sa ne ofere, pe langa confort, o imagine desavarsita.

Dupa ce in sezonul trecut Clara Rotescu ne propunea piesele vestimentare create din materiale eco, pentru primavara-vara 2009 designerul ne indeamna sa purtam rochii vaporoase, feminine care sa ne ofere, pe langa confort, o imagine desavarsita.

Colectia "It's a new Spring in Wolderland" te "invita" sa intampini primavara cu o serie de tinute-viziuni ale noului sezon, alcatuite din rochiile vaporoase create de Clara Rotescu, de accesoriile fantezie semnate de Kristina Dragomir si de sandalele gioello realizate de Marina Stoica.

Asa cum ne-a obisnuit, Clara Rotescu a adus din nou in prim-plan patru elemente definitorii ale tinutelor care-i poarta semnatura: senzual, floral, feminin si comod. Pentru noul sezon, creatorul ne propune rochii lungi si vaporoase, pasteluri delicate si imprimeuri florale, alaturi de tonuri vibrante de turcoaz, galben sau verde.

Matasurile suave, formele echibrate si jocurile de culori si semitransparente au conturat tinute lejere si expresive, de un rafinament discret – veritabile declaratii de feminitate. "Nu exista eleganta fara piese pretioase. Doar ca noul lux nu mai inseamna neaparat 'scump', ci tinde mai degraba spre arta, naturalete si simplitate", spune Clara Rotescu.


 
La capitolul accesorii, Kristina Dragomir i-a propus Clarei Rotescu: palarii miniaturale, flori supradimensionate si reinterpretate in culori suave, aproape stralucitoare, care se potrivesc perfect imaginii femeii-floare, sensibila si misterioasa. "Femeia trebuie sa straluceasca, iar Palaria este Accesoriul cu puteri magice!", considera Kristina, care ne propune, ca de obicei, creatii in totalitate hand-made, ce inspira un lux discret purtatoarei si reprezinta o declaratie de eleganta pentru privitor.



Am vorbit de creatiile Clarei Rotescu, de accesoriile Kristinei Dragomir, nu se poate sa nu prezentam si incaltamintea realizata de Marina Stoica. Slapii intraditto si sandalele romane au delimitat un veritabil stil cruise, in timp ce detaliile pretioase, incluzand cristale Swarowski, au fost in perfecta concordanta cu eleganta rochiilor si a accesoriilor. Aceleasi modele de incaltaminte pot fi vazute si la casele de moda Prada, Christian Dior, John Richmond, Rodolfo Zengarini sau Byblo, pentru ca partenerii Marinei din Italia creeza linii intregi pentru aceste branduri.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod