Elan Schwartzenberg cere copilul in instanta

16 Martie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Elan Schwartzenberg cere copilul in instanta

Fostul sot al Mihaelei Radulescu, Elan Schwartzenberg, a depus la Judecatoria Sectorului 1 doua actiuni impotriva prezentatoarei TV, sustin cei de la Adevarul. In prima, cere instantei reincredintarea copilului, iar cea de-a doua este o cerere de ordonanta presedintiala, prin care cere sa i se incredinteze copilul pana cand instanta ia o decizie definitiva in procesul de reincredintare. Termenele proceselor sunt 24 martie, respectiv 8 aprilie, amandoua tinandu-se la Judecatoria sectorului 1.

Mihaela Radulescu si Elan Schwartzenberg au divortat in octombrie 2008, sedinta s-a tinut cu usile inchise si a durat 10 minute. Cei doi soti au depus cererea de divort de comun acord, pe data de 17 septembrie, la Judecatoria Sectorului 1. 

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • LAURA pe 20 Mar 2009, 21:32
    RUSINE

    pt amandoi parintii rusine.in loc sa umblati prin tribunale vegheati asupra lui ,nici unul nu cred ca are suficient timp pt el. stati sa apara vreo pipita in viata d-lui elan si atunci mai vb. sunt divortata si copilu mi-a fost incredintat ,asta nu inseamna ca tatal nu are grija de el. ne impartim sarcinile in tot ce priveste viata lui si are 15 ani, insa am hotarat mereu impreuna ce si cum facem sa ii fie bine in primul rand lui. Suntem oameni simplisi incercam sa facem lucrurile sa mearga bine pt copil, bineinteles desi divortati nu am dat voie nici macar parintilor nostri sa isi dea cu parerea in ceea ce ne priveste. Asadar conteaza mai putin cui ii e incredintat cel mic ci cum se pot ocupa in continuare de cresterea si educarea lui. Succes si nu lasati orgoliile si mandria sa distruga si acel putin care a mai ramas din aceasta relatie. Daca a fost o dragoste sincera nu ii poti face rau celui cu care ai trait cativa ani.

    0
    0

  • diana pe 18 Mar 2009, 14:01
    mult succes Elan

    Nu inseamna ca daca ati avut voi personal o situatie asemanatoare si nu v a placut ea este valabila pentru toata lumea. Nu mai judecati pe altii din punctul vostru de vedere. Uncopil nu este o jucarie dar daca parintii nu se inteleg ce vreti sa faca? Sunteti absurzi. Nu cred ca Elan i a copilul din ambitie, il ia pentru ca maica sa nu este capabila sa ofere o educatie corespunzatoare, pt. ca se face de ras si da vina pe altii. Va place comportamentul lui Mihaela? Ce ati vrea sa faca el? Va legati de maruntisuri si chestii lipsite de importanta si pierdeti esentialul. Imaginea creata de Mihaela este falsa, nu este napastuita de soarta si nu este amenintata, nici cu bataia nici cu alte chestii cum se intampla multor femei. Vrea doar sa l discrediteze pe sotul ei. Eu ii doresc succes lui Elan si bine ca a scapat de o pacoste, tot raul este spre bine pana la urma, pacat numai ca nu si dau seama de la inceput cu cine au de a face.

    0
    0

  • flory pe 17 Mar 2009, 16:50
    copilul sufera mult din cauza parintilor

    COPILUL NU E O JUCARIE SI NICI UN SAC SA FIE PASAT DE LA UNUL LA ALTUL,AR TREBUI SA SE REZOLVE CAT MAI REPEDE CAZUL PT LINISTEA LUI AYAN,EL NU TREBUIE SA VADA DOAR CEARTA SI SCANDALURI IN JURUL SAU.

    0
    0

  • geo pe 17 Mar 2009, 12:08
    Elan cere copilul in instanta

    Cat patetism! Afla ca se pot lua hainute si pe incercate. Eu nu stiu nici un numar la hainutele copiilor mei. Si cand merg in delegatii in Austria, in Anglia, in Portugalia totdeauna vin cu haine pe masura pentru copiii mei. Hai s-o dam in derizoriu! Si sa ne cramponam de hainute si de bietul copil care o sa umble dezbracat din cauza unui tata care nu stie nimic. Ce penibili suntei. In asta consta custodia unui copil? Sa stii ce-i place sa manance sau ce numar la haine poarta? Si daca nu afli pana devine el major si-si cumpara ce-i place? Na tine 4 lei si du-te-n piata si-ti alege hrana care-o vrei! Asa cantau niste Grigorii pe vremea bunicii mele! Despre pescari si pesti mofturosi. Puneti problema simplist si nu realizati ca un copil de 5 ani este foarte receptiv si intelege multe. Si mai ales simte multe.

    1
    0

  • adriana pe 17 Mar 2009, 10:11
    raspuns pt Vasile

    Stiu, pentru ca am fost crescuta doar de tata, asa a hotarat instanta la vremea respectiva. A facut-o din ambitie - sa-i arate memei cine-i "sefu"- oricum era prea ocupat cu munca ,sa mai aibe timp si de copil. Oare Elan stie ce numar poarta copilul la hainute?

    1
    0

  • vasile pe 17 Mar 2009, 09:55
    Barbati

    De unde stiti ca un barbat nu poate creste un copil?Ce usor arunca uni cu vorbele. " Nimei nu are voie sa desprata un copil de mama lui" Dar oare are cineva voie sa desparta un copil de tatal lui"?.Elan este plin de ambitie dar Mihalea nu este?E un divort intre doi oameni ca orice muritori de rand. Prea se face valva cu acest eveniment. Asteptam aici pararei care sa duca LA SCHIMBAREA de mentalitate si poate acest eveniment ar fi fost bun pentru a duce la schimbarea legislatiei in vigoare. In america se parctica custodia ambilor parinti de ce nu sa se aplice si la noi. Dar nu noi cautam scandal si senzati de prima pagina . Dumnezeu sa ii lumineze si sa isi rezolve problemele pe cale amiabila fara ca un satrin sa aplice legea. Da judecatorul este un satrin caruia cei doi ii dau i saorta lor si a copilului

    0
    0

  • adriana pe 17 Mar 2009, 08:54
    Elan

    Acest individ vrea copilul doar din ambitie,se stie ca e prea ocupat cu afaceri. Nimeni n-ar trebui sa desparta un copil de mama lui. Deja spoiala se duce sa vedem ce va urma...

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod