Tori Spelling și soțul ei au 5 copii și sunt îngropați în datorii. Sumele imense pe care trebuie să le dea înapoi

Deși au cinci copii și au făcut datorii imense, actrița și soțul ei nu par îngrijorați


Chiar dacă problemele lor financiare sunt de notorietate, Spelling și McDermott trăiesc pe picior mare în cartierul exclusivist Woodland Hills din Los Angeles, unde dețin o casă cu o suprafață de 438 de metri pătrați. Se pare că ei au de gând să se mute; Tori și Dean au fost văzuți împreună cu doi dintre copiii lor plimbându-se prin altă localitate în care multe vedete au proprietăți, Calabasas, unde au vizitat câteva case de vânzare, scrie Daily Mail.

Mama actriței, Candy Spelling, care are o situație financiară bună, i-a ajutat pe cei doi plătind o parte din cheltuielile lor lunare destul de mari - cumpărături de la magazine și taxele de școlarizare pentru copii.

Văduva cunoscutului producător TV Aaron Spelling, Candy a rămas cu o mare parte din averea lui, estimată la 600 de milioane de dolari, după ce acesta a murit în 2006, la 83 de ani.

Tori Spelling și Dean McDermott au cinci copii - Liam, în vârstă de 11 ani, Stella - 10, Hattie - 6, Finn - 6 și Beau - 18 luni.

Dean McDermott mai are un copil, Jack Dermott, în vârstă de 19 ani, din căsnicia anterioară cu Mary Jo Eustace. Fosta lui soţie susţine că Dean trebuie să-i mai dea 100.000 de dolari pentru creşterea fiicei lor.

Pe lângă problemele financiare, Tori și Dean au avut o relație presărată cu certuri, în câteva rânduri fiind nevoie de intervenția polițiștilor pentru a-i calma.
Cei doi au fost aproape de divorț după ce el a înșelat-o în 2013. Cu ajutorul unui program de terapie, cuplul, care a aniversat în 2016 zece ani de mariaj, a trecut peste momentul dificil. Actrița a declarat anul trecut că a cincea sa sarcină a venit la momentul oportun, adăugând că își iubește nebunește soțul și copiii.

Celebră pentru rolul din serialul "Beverly Hills 90210", Tori Spelling a mai jucat în filme de televiziune precum "Co-Ed Call Girl" şi a fost protagonista unor reality show-uri, precum "Tori & Dean: Inn Love".


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod