Taylor Swift, îngerul păzitor: Vedeta i-a dat bani unei tinere care a cerut ajutor

Familia lui Sadie avea mare nevoie de ajutor. Taylor Swift le-a donat aproape jumătate din suma necesară


Pe pagina GoFundMe se arată că Lauriann, mama tinerei, a ajuns la spital cu un ulcer perforat pe care medicii l-au cauterizat, dar din cauza apropierii de o arteră, ea a pierdut mult sânge, iar lipsa de oxigen a provocat leziuni ale creierului: "Mike, soțul ei devotat, a plecat rareori de lângă ea. Au șase copii minunați, cu vârste între 9 și 22 de ani. Cheltuielile medicale continuă să se acumuleze, așa că acesta estre un mod de a ridica povara financiară de pe familia lor."

Nu este prima oară când câștigătoarea Premiului Grammy face o donație generoasă pentru o cauză bună, notează Daily Mail.

Luna trecută, ea i-a dat 10.000 de dolari unui copil de cinci ani care suferă de autism, Jacob Hill, ajutându-l să cumpere un câine care să-l ajute, apoi i-a invitat pe amândoi în culisele concertului pe care ea îl susținea în Houston.

Totodată, Taylor Swift a donat un milion de dolari statului Louisiana după inundațiile masive care în 2016 au provocat 11 morți și au distrus 40.000 de case.

Cântăreaţa a fost desemnată pentru a patra oară artistul anului la gala American Music Awards, premii ale industriei muzicale americane, stabilind un record în istoria evenimentului.
Swift a mai primit premiile pentru cea mai bună artistă pop, cel mai bun turneu şi cel mai bun album, "reputation", materialul discografic cu cele mai mari vânzări în SUA în 2017.

Lista nominalizărilor la American Music Award ia în calcul vânzările de albume în mediul digital, canalele de streaming, difuzările la radio, prezenţa în social media şi turneele artiştilor, iar câştigătorii sunt desemnaţi online de către fani.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod