Starul din Thor, Chris Hemsworth, și-a dus băieții în vacanță cu cortul - FOTO

Chris Hemsworth a postat pe Instagram o serie de imagini din vacanța pe care a avut-o alături de băieții lui.

Căsătorit cu Elsa Patakay din 2010, starul din Thor și soția sa au împreună trei copii: India, de 10 ani, și gemenii Sasha și Tristan în vârstă de 8 ani. Ei au ales să plece din Los Angeles și să locuiască în țara natală a actorului, Australia. Chris mărturisea, la vremea respectivă, că viața în LA este sufocantă și copleșitoare, jobul îl acaparase complet și nu mai avea timp pentru familie. Mutarea în Byron Bay, Australia, i-a adus mai mult timp alături de familie și mai multă liniște.

Citește și: Acasă la Chris Hemsworth: Starul din „Thor“ și-a construit o vilă cât un mall, cu o valoare de 20 de milioane de dolari

Recent, acesta a avut o vacanță numai cu băieții și a postat câteva imagini în care se vede fericirea celor mici în această experiență de neuitat, așa cum spune și tatăl lor în postare:

 

Vacanța de cinci stele

Sau chiar de nenumărate stele, având în vedere că au dormit la cort, sub cerul liber, au mâncat bezele la foc de tabără, s-au luptat cu cangurii, au pescuit și au făcut surf - adevărată distracție pentru gemenii Sasha și Tristan.

Postarea a adunat în timp scurt primul milion de LIKE-uri, iar comentariile au fost numai de laudă la adresa lui Chris pentru modul în care a ales să-și petreacă timpul cu băieții. 

Într-un interviu acordat GQ Australia în urmă cu câțiva ani, Chris a mărturisit că se teme că fiii lui vor crește ca niște copii privilegiați.

"Nu vreau să simtă că ar fi privilegiați în vreun fel. Faptul că noi avem bani și că părinții lor sunt celebri îi face cumva speciali, asta mă sperie pentru că noi am crescut fără bani". Spunea că nu se simte confortabil cu averea lui: "Simt că e indecent să vorbesc despre asta. Îmi amintesc cum strângeam bani pentru o placă de surf când eram tânăr. Placa făcea 600 de parai și am economisit un an întreg, cu ajutorul tatălui meu. Nici măcar n-am mai vrut să mă urc pe ea, de frică să n-o stric. M-a învățat multe lecții despre cum să apreciez munca grea pentru a obține ceva."

 

Elsa Pataky şi Chris Hemsworth şi-au făcut publică relaţia în septembrie 2010 şi s-au căsătorit pe 28 decembrie 2010, în Indonezia. Un an mai târziu a apărut primul copil al cuplui, India, iar la doi ani diferență gemenii Sasha și Tristan.

Elsa Pataky s-a născut la Madrid.

Tatăl său este un biochimist spaniol, José Francisco Lafuente, iar mama ei, Cristina Pataky Medianu, de profesie editor, este de origine româno-maghiară. Pataky a urmat cursurile facultăţii de jurnalism la Universidad de San Pablo CEU. În timpul facultăţii, ea a urmat şi cursuri de actorie. După o serie de roluri în seriale TV, Pataky a apărut în peste zece filme spaniole, iar în 2004 a jucat în "Iznogoud, marele vizir/ Iznogoud", care a avut un mare succes de public. A mai jucat în filmul "Avionul cu şerpi/ Snakes on a Plane" (2006), de David Ellis, alături de Samuel L. Jackson, dar şi în "Ninette", de José Luis Garci, în seria TV mexicană "Mujeres Asesinas", "Give 'Em Hell, Malone" şi "Cod galben de crimă/ Giallo", de Dario Argento.
Actriţa a putut fi văzută şi în partea a cincea a francizei "Fast and Furious".

 

Chris Hemsworth a devenit celebru cu rolul Kim Hyde din serialul australian "Home and Away". Hemsworth a jucat rolul zeului Thor în filmul omonim ce a fost lansat în 2011, dar şi în "The Avengers", filmul cu cel mai bun debut din istoria box office-ului nord-american. A mai jucat în filme precum "Star Trek" (2009), "Cash" (2010), "Albă ca Zăpada şi Războinicul Vânător/ Snow White and the Huntsman" (2012) şi în lungmetrajul SF "Thor: Întunericul/ Thor: The Dark World".

În 2014, Chris Hemsworth a fost desemnat cel mai sexy bărbat în viaţă, de revista americană People. 

Foto: Instagram 

18 August 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod