Stallone are cu ce se mândri: Fetele lui, alese Miss Golden Globe 2017 - FOTO

Cele trei fiice ale actorului Sylvester Stallone au fost alese „Miss Golden Globe 2017“ și îl vor ajuta pe Jimmy Fallon, maestrul de ceremonii al galei, să înmâneze premiile pe 8 ianuarie, informează revista Variety, citată de News.ro.
Fiicele lui Stallone, Sistine, Sophia și Scarlet au primit acest titlu la un eveniment organizat de Asociaţia Presei Străine de la Hollywood (Hollywood Foreign Press Association - HFPA).

"Surorile Stallone vor continua tradiția noastră istorică pentru înmânarea premiilor în timpul galei", a declarat președintele HFPA, Lorenzo Soria.

Pe contul de pe Instagram al premiilor Golden Globe a fost postată o imagine a actorului înconjurat de soția sa şi de cele trei fiice. "Breaking! This year the 2017 Miss Golden Globe will be @sophiastallone, @sistinestallone, & @scarlet_stallone, the daughters of @officialslystallone", este mesajul publicat lângă fotografie.

Este pentru prima oară în istoria Globurilor de Aur când organizatorii aleg pentru acest rol doi sau mai mulți frați, de obicei fiind desemnați fiul sau fiica unui mare actor de la Hollywood.
În 2015, titlul "Miss Golden Globe" i-a fost acordat fiicei lui Jamie Foxx, Corinne Foxx.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
15 Noiembrie 2016
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • eu maa pe 15 Nov 2016, 13:14
    mda

    e clar ca generatia facebook habar n-are sa zambeasca... e ceva necunoscut pentru ei..!

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod