Sinead O'Connor cere din nou ajutor: Vedeta a anunțat că fiul ei a dispărut

Cântăreața a anunțat anul trecut că a trecut la Islam și că și-a schimbat numele în numele în Shuhada' Davitt


La sfârșitul lunii octombrie, Sinead O'Connor a anunțat, printr-un mesaj postat pe Twitter, că s-a convertit la Islam. Ea le-a mulţumit musulmanilor pentru sprijinul acordat și a anunțat că și-a schimbat numele în Shuhada. Cântăreața a explicat că decizia este "concluzia naturală a călătoriei oricărui teolog inteligent" şi a postat un videoclip în care cântă adhanul - chemarea la rugăciune.

Imamul irlandez Shaykh Dr Umar al-Qadri a publicat o înregistrare video în care artista depune jurământul de credinţă islamic, informează CNN.

Una dintre vocile marcante ale muzicii anilor '90, Sinead O'Connor a avut o viață agitată în ultimii ani. Artista irlandeză, diagnosticată cu tulburare bipolară în urmă cu un deceniu, a vorbit de mai multe ori în public despre afecţiunile sale mintale. Ea i-a mărturisit prezentatoarei Oprah Winfrey, în 2007, că, înainte de a primi acel diagnostic, s-a confruntat cu "o frică copleşitoare" şi s-a gândit de mai multe ori să se sinucidă.

În 2015, Sinéad a încercat să-şi pună capăt zilelor printr-o supradoză, a recidivat apoi după câteva luni, pentru ca la scurt timp să fie considerată dispărută.
Din fericire, a fost găsită în viaţă şi într-o stare relativ bună de sănătate în apropiere de Chicago.

În august 2017, vedeta a postat o înregistrare video tulburătoare, făcută într-un motel din New Jersey (Statele Unite), în care dezvăluia că vrea să-şi pună capăt zilelor. Ea a spus că a ajuns să aibă gânduri suicidale în ultimii ani de când trăieşte singură, dar a luptat ca să rămână în viaţă.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod