Simona Halep, o avere din tenis. Cum a câştigat 8 milioane de dolari în doi ani?

Drumul spre succes al Simonei Halep nu a fost unul simplu, iar dacă acum toată lumea ştie cine este Simona, în urmă cu aproximativ trei ani de zile, foarte puţini auziseră de sportiva româncă. Acum ea are 23 de ani, fiind născută pe 27 septembrie 1991, însă de tenis s-a apucat la 4 ani, tatăl ei, fost fotbalist la o echipă din ligiile inferioare, îndreptând-o către tenis.

Stere Halep, tatăl sportivei, îşi aminteşte că Simona a păşit prima dată pe un teren de tenis pentru a-l vedea la antrenament pe fratele ei mai mare, care până la urmă s-a lăsat de acest sport.

"Avea o rachetă mai mare decât ea atunci când s-a apucat de tenis", spunea anul trecut tatăl Simonei Halep.

La vârsta de 6 ani, notează cei de la Adevărul, Simona Halep avea două antrenamente pe zi, iar Stere Halep a cheltuit foarte mulţi bani pentru a se asigura că fetiţa lui are cele mai bune condiţii pentru practicarea tenisului. Mai mult decât atât, Simona chiar şi-a sacrificat copilăria pentru a avea o carieră de succes.

“Am avut o copilărie pe terenul de tenis.
N-am avut păpuşi sau alte jucării, dar nici n-am cerut. Făceam fileu din aţă, găuream asfaltul, băgam doi stâlpi şi jucam tenis cu fratele meu. Când ne săturam de tenis, jucam fotbal pe stradă”
, povestea anii trecuţi Simona Halep.

24 Martie 2015
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Eva pe 25 Mar 2015, 18:24
    2 cuvinte magice

    Prin MUNCA si VOINTA, doua lucruri care le lipsesc multora, cu desavarsire ! BRAVO Simona, castiga tot ce se poate si fii un exemplu pentru cei ce cred in reusita in viata.

    0
    0

  • claudiapetrea pe 24 Mar 2015, 10:21
    8 milioane??

    8 milioane brut, din care Statul nostru care nu-ti ofera nimic, te jecmaneste de 40 % Rusine!!!

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod