Sex. 8 sfaturi pentru a ajunge rapid la orgasm când te masturbezi

Dragostea solitară este cea mai bună metodă prin care poţi descoperi zonele erogene şi cea mai rapidă cale spre plăcere. Nu numai că este distractivă şi satisfăcătoare, dar masturbarea frecventă îţi poate îmbunătăţi şi viaţa de cuplu. Cum? Cunoscându-ţi corpul îţi poţi conduce iubitul spre partida de amor care să te satisfacă. Dacă ai nevoie de ajutor pentru a ajunge la orgasm, îţi oferim câteva sfaturi simple de care trebuie să ţii cont.

Foloseşte cât mai mult lubrifiant
Cu cât mai multă umezeală, cu atât mai bine. Un studiu recent a demonstrat că folosirea lubrifiantului intensifică plăcerea şi înlesneşte calea spre orgasm.
 
Nu-ţi neglija sânii
Sânii se numără printre cele mai sensibile zone ale trupului unei femei, aşa că nu-i neglija. Chiar dacă nu ai un bărbat alături, asta nu înseamnă că nu te poţi bucura de atingeri delicate.

Investeşte în jucării sexuale
În magazinele pentru adulţi poţi găsi numeroase unelte, în diverse forme şi mărimi, care promit orgasme de neuitat. Nu ezita să încerci tot ce te atrage.

Pregăteşte-ţi dormitorul
Câteva lumânări parfumate pot fi tot ce ai nevoie pentru câteva clipe de plăcere solo.

Explorează!
Vaginul nu este singura zonă erogenă care merită atenţie. Multe alte puncte sensibile ale trupului tău aşteaptă să fie descoperite.  
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod