Elle Macpherson mai vrea un copil, la 51 de ani: Top modelul şi soţul ei şi-au ales o mamă-surogat

Vedeta australiană are trei copii, dar îşi doreşte unul şi cu miliardarul Jeffrey Soffer, cu care s-a căsătorit în 2013.

Presa de la Antipozi susţine că Elle Macpherson a încercat să rămână însărcinată cu actualul ei partener de viaţă, însă fără succes. La 51 de ani, pe care îi va împlini în această săptămână, şansele ei de a mai aduce pe lume un copil sunt reduse, iar cei doi soţi au căzut de acord să apeleze la o soluţie externă. Potrivit revistei Woman’s Day, ei plănuiesc să aibă un copil prin intermediul unei mame-surogat.

Copilul meu vitreg trăieşte în Aspen, Colorado. Copiii mei locuiesc la Londra, cu fostul soţ, iar soţul trăieşte în MiamiElle Macpherson
Supermodelul are deja doi fii dintr-o relaţie anterioară, cu omul de afaceri Arpad Busson, Arpad Flynn Busson Aurelius, în vârstă de 17 ani, şi Cy Andrea Busson, 12 ani, iar soţul ei, Jeffrey Soffer, are şi el un copil din mariajul anterior.
Amândoi ţin foarte mult să aibă un copil împreună, astfel că sunt dispuşi să facă orice pentru asta, notează publicaţia citată.

În ultimii doi ani, Elle şi Jeffrey au încercat să aibă un copil împreună, dar nu au reuşit să îşi vadă dorinţa împlinită. Din fericire, vedeta a avut inspiraţia să recurgă la tehnica îngheţării ovulelor. "Elle mulţumeşte Cerului că a avut inspiraţia să-şi congeleze ovulele acum câţiva ani", a declarat o sursă pentru Woman’s Day.

Conform publicaţiei australiene, mama-surogat are 30 de ani, însă toate detaliile despre identitatea ei sunt ţinute secrete.

24 Martie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod