Shannen Doherty

Shannen Doherty, o femeie curajoasă: Ce poză a făcut vedeta bolnavă de cancer

Shannen Doherty
Shannen Doherty, într-o imagine emoţionantă cu soţul ei devotat. Privirea sa spune totul despre modul în care priveşte viaţa după ce a început lupta cu cancerul


După ce a trecut prin mai multe ședințe de radioterapie și chimioterapie care i-au provocat căderea părului, actrița americană rămâne încrezătoare și nu pare să-și fi pierdut forța și energia. De altfel, pe 17 septembrie ea a fost fotografiată după ce a făcut o scurtă alergare în Malibu. Echipată pentru sport, Shannen a făcut puțină mișcare, acompaniată de soțul său.

Cei doi au mers apoi la cumpărături, scrie Daily Mail.

Shannen Doherty a fost diagnosticată cu cancer de sân în primăvara anului trecut. Analizele au indicat că tumorile s-au răspândit în sistemul limfatic, iar în mai ea a suferit o operație de mastectomie la un sân.

Pe lângă tratamentul clasic, vedeta a apelat și la abordări neconvenționale. În septembrie, ea a postat pe Instagram o imagine în care apărea odihnindu-se în camera hiperbarică, având o mască de oxigen pe gură.
"Chirurgul plastician, Dr Jay Orringer, a ţinut să am cele mai bune rezultate. Asta înseamnă o cameră hiperbarică, pe lângă multe alte metode neconvenţionale", a scris actriţa lângă imaginea postată.

Vedeta din serialul "Beverly Hills 90210" este mulţumită de procedura camerei hiperbarice, care asigură un aport sporit de oxigen în scopul facilitării vindecării, şi a ţinut să-i mulţumească medicului. "Viitorul tratamentului anticancer ar trebui să includă lucruri ca acestea care să fie acoperite de asigurarea medicală, astfel încât toată lumea să poată utiliza astfel de metode", a scris ea.

Shannen Doherty a devenit celebră graţie rolurilor Brenda Walsh din serialul "Beverly Hills, 90210" şi Prue Halliwell din serialul "Farmece/ Charmed".

Actriţa s-a căsătorit cu fotograful Kurt Iswarienko în 2011.
Acesta este cel de-al treilea mariaj al vedetei americane, care a mai fost căsătorită de două ori, cu Rick Salomon şi Ashley Hamilton, ambele mariaje durând însă mai puţin de un an.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Octombrie 2016
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mysweetdream pe 8 Oct 2016, 10:19
    :(

    Pacat ...dar este o femeie puternica si va trece cu bine peste acest "hop" din viata ei.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod