Trei pasi esentiali pentru o piele perfecta in ziua nuntii

Orice femeie viseaza la o nunta perfecta si micile detalii pot ruina un intreg eveniment, daca nu sunt planificate corespunzator. Daca ti-ai ales restaurantul, muzica, rochia si meniul de nunta, este timpul sa te concentrezi pe tine si pe aspectul tau, pentru ca la evenimentul vietii tale trebuie sa stralucesti din cap pana in picioare.

Iata 3 pasi pentru o piele perfecta in ziua nuntii:

1. Scapa de stresul epilarii inainte de nunta, prin tratamentul de epilare definitiva cu IPL

Epilarea definitiva te poate ajuta sa ai o piele fina, fara par si fara foliculita pentru un stres in minus inaintea marii petreceri. Tratamentul actioneaza prin IPL, lumina intens pulsata care face minuni pentru epiderma, prin stimularea regenerarii celulare, pentru un plus de colagen si elastina. Scapi atat de parul nedorit, cat si de alte probleme de estetica, precum foliculita, prezenta sub forma de bubite rosii inestetice si inflamate la nivelul pielii.

Pentru rezultate optime, exista cateva indicatii date de specialisti, de care trebuie sa tii cont:
-    Vei renunta la orice metoda de smulgere a parului, cu ceara sau cu depilatorul
-    Epilarea clasica favorizeaza aparitia firelor de par sub piele si, implicit a foliculitei, infectia radacinii foliculilor.


-    Nu se vor lua medicamente inainte de sedinta de epilare definitiva
-    Nu se va agresa pielea prin peeling-uri chimice
-    Nu se va expune pielea la soare cu cel putin 4 zile inainte si dupa tratament.
-    Nu se vor mai folosi uleiuri de corp, deoarece ele accelereaza cresterea firelor de par
-    In circa 10-15 zile de la fiecare sedinta, parul tratat prin epilare definitiva va fi expulzat din radacina si se va desprinde, lasand pielea fina
-    Sedintele se vor face lunar, primele 4, apoi se vor programa la 6-8 saptamani, pentru ca parul va creste mai greu, mai subtire si mai rar.
-    trebuie sa stii ca un tratament complet include 8-12 sesiuni si ca parul nedorit va disparea in proportie de 90%, asa ca ideal este sa incepi epilarea definitiva cu circa un an inainte de nunta.
-    Tratamentul de epilare definitiva este eficient si pe piele bronzata, cand se poate folosi tehnologia SUN&Safe patentata de laboratoarele Nomasvello (No+vello), asa ca poti visa la o piele fina si ciocolatie in ziua nuntii, care sa-ti evidentieze albul perfect al rochiei alese.


2. Trateaza imperfectiunile pielii prin rejuvenarea cu IPL

Lumina intens pulsata (IPL) este o tehnologie de infrumusetare recomandata atat de cosmeticiene, cat si de medicii dermatologi, pentru ca trateaza imperfectiunile tenului, precum riduri, pete, cicatrici sau urme de acnee:
-    Rezultatele se vad inca de la prima sedinta
-    Ridurile sunt umplute, prin stimularea productiei de colagen si elastina cu ajutorul tehnologiei IPL
-    Petele, cicatricile si urmele de la acnee sunt atenuate, iar pielea isi va recapata supletea.
-    Un tratament complet include circa 8 sedinte, efectuate la 21 zile fiecare.

3. Curata tenul in profunzime, pentru un make-up impecabil

Machiajul conteaza enorm, cand vine vorba de un look de mireasa desarvarsit. Primul pas pentru un make-up impecabil este un ten curat si sanatos. Poti obtine o piele frumoasa daca iti cureti tenul in profunzime.

Exista acum o tehnologie inovatoare care actioneaza cu ultrasunete si energie galvanica, pentru dizolvarea impuritatilor din profunzimea tenului si, implicit, pentru inchiderea porilor, fara durere si fara a lasa urme pe piele. Terapia faciala Proskin patentata de Laboratoarele Nomasvello este non-invaziva, rapida, cu efect vizibil dupa doar 20 minute. Ulterior, orice produs vei aplica, va fi mult mai eficient si va avea un efect instant.

Fiind vorba de pielea ta, nu risca sa ii faci mai mult rau decat bine, alegand tratamente dupa pret sau dupa denumire. Apeleaza la specialisti in domeniu pentru efectuarea terapiilor de infrumusetare inainte de nunta.  In Romania brandul Nomasvello (No+vello) este lider mondial in epilare definitiva si rejuvenare cu IPL, avand 28 saloane active. Sigur unul dintre acestea este in proximitatea ta si la simpla vizita vei beneficia de consultanta personalizata si de o testare gratuita a serviciilor.
Nu mai visa la o nunta perfecta, caci sigur o vei transforma in realitate: vei fi o mireasa invidiata nu doar pentru rochia ei, dar si pentru pielea perfecta, care te va face sa ai si mai multa incredere in tine si sa stralucesti de fericire!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod