Shannen Doherty

Shannen Doherty, o femeie curajoasă: Ce poză a făcut vedeta bolnavă de cancer

5 Octombrie 2016
Actriţa luptă pentru viaţa ei după ce a fost diagnosticată cu cancer. Shannen Doherty a postat o fotografie emoţionantă pe Instagram, la capătul chimioterapiei.

De când a aflat că este bolnavă, Shannen n-a dat niciun pas înapoi. Nu a cedat şi nu s-a ferit să arate celorlalţi cum este lupta cu cancerul. A rămas aceeaşi femeie puternică şi curajoasă ca în prima zi în care a început lupta pentru viaţa ei, demonstrând că are forţa şi atitudinea unui învingător. Shannen Doherty reprezintă acum un exemplu strălucit de optimism, de putere și de rezistență în lupta cu cancerul pentru că într-o astfel de situație extremă curajul de a înfrunta moartea nu depinde de bani și nu poate fi cumpărat.Fosta vedetă din serialul "Beverly Hills 90210" obișnuiește să posteze des pe Instagram fotografii în care le arată fanilor cum merge tratamentul pe care îl urmează. Și chiar dacă această bătălie a schimbat-o fizic, spiritul ei nu s-a schimbat. O arată și în imaginea emoționantă pe care a publicat-o la sfârșitul săptămânii trecute, în care apare fără păr pe cap, urmare a radioterapiei și a chimioterapiei.

Îmbrăcată cu un top negru, actrița în vârstă de 45 de ani zâmbește alături de soțul ei, Kurt Iswarienko.
Shannen a dorit să le arate admiratorilor că este bine și că firișoarele de păr au început să-i crească, iar privirea ei transmite un sentiment de calm care le lipsește multor oameni fără probleme de sănătate. "Aceștia suntem noi acum. Viața ne-a dăruit această încercare cu cancerul și deși n-am vrut să înfruntăm o boală atât de grea, trebuie să căutăm partea bună", a scris actrița, adăugând că se simte binecuvântată.

Ulterior, Shannen a făcut câteva mărturisiri despre ceea ce a aflat despre ea și despre cei la care ține în bătălia cu cancerul.
"Cancerul îți dă o claritate unică. Am văzut cum prietenii sar în ajutor, cum străinii mă susțin, am văzut cum convingerea rămâne convingere și l-am văzut pe @kurtiswarienko aici pentru tot. Asta înseamnă prietenie. Asta înseamnă iubire", a notat ea.

Cu o zi înainte, Shannen postase pe Instagram o altă fotografie, din "vremurile bune", un instantaneu din luna de miere, înainte ca ea să fie diagnosticată cu cancer de sân, relatează cotidianul britanic Daily Mail.
Vedeta apare cu look-ul obișnuit, alături de soțul ei, în fața unor girafe. "kurtiswarienko m-a surprins ducându-mă în Africa de Sud. De departe cea mai tare călătorie în care am fost. Mi-a luminat, inspirat și schimbat viața. Doar Kurt ar înțelege suficient ca să știe că pentru mine a fost luna de miere perfectă. Cum am mai spus... sunt norocoasă. M-am căsătorit cu jumătatea mea, cu sufletul meu pereche", a mărturisit ea.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mysweetdream pe 8 Oct 2016, 10:19
    :(

    Pacat ...dar este o femeie puternica si va trece cu bine peste acest "hop" din viata ei.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod