Shannen Doherty, mesaj impresionant: „Am obosit, dar încă mă mişc!“

Shannen Doherty cancer
Actriţa americană postează periodic imagini din timpul tratamentului pe care îl urmează


Shannen Doherty a fost diagnosticată cu cancer de sân în primăvara anului trecut. Analizele au indicat că tumorile s-au răspândit în sistemul limfatic, iar în luna mai a suferit o operație de mastectomie la un sân. Pe lângă tratamentul clasic, vedeta a apelat și la abordări neconvenționale.

În decembrie, soţul ei, Kurt Iswarienko, a anunţat că îi dă în judecată pe foştii manageri ai vedetei, pe motiv că nu i-au achitat contribuţia de sănătate pe 2014, lucru care a lăsat-o fără asigurare medicală şi, implicit, fără tratamentul necesar pentru cancerul la sân.

Conform documentelor obţinute de către publicaţia People, Iswarienko a deschis dosarul împotriva firmei Tanner Mainstain Glynn & Johnson, susţinând că boala actriţei le-a dăunat vieţii de cuplu.

Dosarul susţine că actriţa a primit târziu diagnosticul de cancer la sân, tocmai pentru că neplata primei pentru 2014 i-a anulat poliţa pentru un an întreg, iar după ce fosta actriţă din serialul Beverly Hills şi-a recăpătat drepturile de asigurat a suferit „tratamente invazive inclusiv mastectomie, chemoterapie şi radiaţii", relatează Cinemagia.

În dosarul deschis, Iswarienko, soţul lui Doherty din 2011, susţine că a suferit pierderi ale „afecţiunii, griji, iubirii, consolării, prezenţei, suportului moral, ale relaţiilor sexuale şi ale altor elemente ale vieţii de cuplu" ceea ce a rezultat în „durere, suferinţă psihică şi emoţională, şi grijă”.
Tanner Mainstain Glynn & Johnson nu a răspuns imediat la întrebările jurnaliştilor.

Shannen Doherty a devenit celebră graţie rolurilor Brenda Walsh din serialul "Beverly Hills, 90210" şi Prue Halliwell din serialul "Farmece/ Charmed".

Actriţa s-a căsătorit cu fotograful Kurt Iswarienko în 2011. Acesta este cel de-al treilea mariaj al vedetei americane, care a mai fost căsătorită de două ori, cu Rick Salomon şi Ashley Hamilton, ambele mariaje durând însă mai puţin de un an.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod