Sexy activista: Pink își arată tatuajele într-o campanie pentru apărarea animalelor

Pink este una dintre cele mai nonconformiste cântărețe americane și totodată una dintre cele mai bune voci din industria muzicală


Noua campanie foto a fost lansată de PETA chiar înaintea Săptămânii Modei de la New York, care debutează joi, 12 februarie. Pink a mai colaborat cu această organizație în trecut, inclusiv într-un protest împotriva gigantului KFC, acuzat de tratament crud aplicat puilor, relatează Daily Mail.

Totodată, ea a filmat un spot difuzat în Marea Britanie, în care milita împotriva uciderii animalelor pentru exploatarea în industria pielăriei.

Sper ca toate femeile care poartă blană să fie mușcare de fund de același animal al cărei blană o poartă pe spatePink
Pink, care s-a lansat pe scena muzicală în 2000, prezentându-se ca o artistă "antidot" pentru tiparul "fetei din vecini" adoptat de pe atunci tinerele cântăreţe Britney Spears şi Christina Aguilera, şi-a lansat cel de-al şaselea album din carieră, "The Truth About Love", în septembrie 2012, notează Mediafax.

În 2013, Pink a fost desemnată Femeia Anului de revista Billboard, după ce s-a situat pe primul loc în topul celor mai bune albume realizat de această prestigioasă publicaţie muzicală.

Potrivit Billboard, Pink a vândut, de-a lungul carierei, peste 40 de milioane de albume pe plan mondial şi peste 20 de milioane de single-uri în format digital.

Cântăreaţa s-a căsătorit în ianuarie 2006, în Costa Rica, cu motociclistul profesionist Carey Hart, după o relaţie de cinci ani.
Ei au o fiică, Willow, născută pe 2 iunie 2011.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 Februarie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod