Șerban Huidu, din nou la volan, la 6 ani după condamnarea pentru ucidere din culpă

Șerban Huidu a fost condamnat la la 4 ani de închisoare cu suspendare pentru ucidere din culpă și 6 ani de interzicere a dreptului de a conduce o mașină după accidentul din octombrie 2011, pe DN1, în care au murit trei oameni


"După accidentul rutier pe care l-am avut în care eu trebuia să fac pace în primul rând cu mine ca să pot să suport toate înjurăturile, la îndrumarea cumnatei mele care este psiholog, am fost la un psiholog bunicel și m-a pus să fac niște chestii din plastilină.

Poate așa o fi fost învățată, poate era o metodă, dar mie mi s-a părut de un ridicol fantastic. Până una alta, eu am avut un accident în care puteam să crăp și eu, au murit atâția oameni, s-au întâmplat lucruri și tu mă pui să fac chestii din plastilină? Nu am făcut nimic din plastilină, am făcut-o bucăți și i-am spus că am treabă", a continuat realizatorul TV.

Șerban Huidu s-a remarcat și după ce rivalul său, Mircea Badea, a fost făcut KO în doar câteva secunde de motociclistul Tedi Emi, într-o luptă organizată într-un centru comercial din Capitală.
"Ce dacă a luat bătaie în 5 secunde? O să-și revină, e puternic! Mircea Badea e atât de puternic încât poate să înece un pește în apă! În apă dulce. Și în sărată. Mircea Badea e atât de puternic încât donează în fiecare zi sânge la Crucea Roșie. Niciodată pe al lui. Mircea Badea e atât de puternic încât folosește tabasco pe post de picături de ochi. Iar ochii îi curg atunci când îi lasă el să curgă. Mircea Badea e atât de puternic încât poate aplauda cu o singură mână.
Dar motociclistul e și mai puternic. Sau ăsta era Chuck Norris?"
, a scris Huidu pe o rețea de socializare.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • anti criminali pe 8 Feb 2019, 10:12
    Pedeapsa pt criminal

    Criminalul acesta precum si cei care l-au scapat de inchisoare , vor fi pedepsiti pana la urma de "karma"pe care au lasat-o in urma lor \\\ sau daca vreti de pedeapsa Divina... Huidu ,un fanfaron fara scrupule si nici urma de sentimente . A distrus o familie si a lasat in urma lui numai durere pt cei care taiesc din partea familiei. Un criminal care a scapat de pedeapsa, datorita relatiei politice si securisto-comunista prin inrudire , socrul sau ramasita Ceausista in politica Romaniei de azi . Criminalul poate sa ucida din nou fara remuscari , dupa 6 ani !

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod