Secretul mariajului lui Ice Cube, rapperul căsătorit de 24 de ani: „Încă am fluturi în stomac când o văd!“

Celebrul rapper şi actor a dezvăluit câteva trucuri care pot fi de ajutor pentru a face un mariaj să reziste.

O fi jucând el în filme în care are roluri de dur, dar în viaţa reală Ice Cube se dovedeşte un soţ model. Altfel n-ar fi reuşit să adune 24 de ani de căsnicie cu iubirea vieţii lui, Kimberley Woodruff, despre care a spus mereu că este cel mai important om din existenţa sa.  

Mulţi au fost surprinşi de modul emoţionant în care rapperul vorbeşte despre iubire şi despre căsnicie, dar Cube nu se fereşte să-şi deschidă sufletul. "Ea e scutul meu. Fără ea n-aş fi ajuns aici", a spus el cândva despre soţia sa.

Cube şi Kim au fost foarte uniţi din primul an de căsnicie şi s-au susţinut mereu.

În anul în care s-au căsătorit, Ice Cube a participat la popularul turneu Lollapalooza, care l-a făcut cunoscut în lumea muzicii. Popularitatea lui a explodat, iar Ice Cube a devenit vedetă, dar acest lucru nu l-a făcut să-şi piardă echilibrul.

De-a lungul carierei sale, colaboratorii au venit şi au plecat, dar Kim a avut întotdeauna un loc special. Cei doi au un copil şi au dezvăluit că îşi doresc încă trei, notează Urbo.

"Este un parteneriat adevărat. Îmi respect soţia şi ea mă respectă.
Încă am fluturi în stomac când o văd. Dragostea şi sexul nu trebuie să se piardă. Îmi doresc şi acum să mă privească şi să spună: <<Ăsta e bărbatul cu care vreau să fiu>> (...)"
, a spus Ice Cube. "Dar sexul nu este cel mai important pentru mine. Respectul, libertatea şi prosperitatea contează cel mai mult. Libertate pentru mine, trebuie să începi cu tine", a adăugat el.

Unul dintre secretele căsniciei durabile este să păstrezi lucrurile simple şi să fii permanent în legătură cu partenerul, consideră artistul.
"Îmi place să-mi sun mereu soţia, să vorbim despre tot felul de lucruri, să bem o cafea, înţelegeţi?", a explicat el. Ice Cube spune că uneori e suficient să ştii ce face celălalt şi să-ţi pese de el pentru a fi fericit.

Un alt secret este să iei masa cu partenerul tău, spune Ice Cube, precizând că acesta este sectorul soţiei sale: "Mi-ar plăcea să gătesc eu, dar ea e cel mai bun bucătar. Facem fiecare ce ştim mai bine."

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod