pisica

Pisicuţa cu freză punk, vedetă pe internet: E irezistibilă!

O pisică dintr-un adăpost de animale din Canada a devenit foarte populară după ce „freza“ ei neconvenţională a făcut senzaţie pe internet.

Perm, o pisică din Newfoundland, Canada, a fătat un singur pui în adăpostul de la Exploits Valley SPCA. Îngrijitorii spun că n-au mai văzut până acum o mamă atât de iubitoare - atât de mult ţine la puiul ei, Mohawk, încât l-a lins pe cap până i-a tocit blăniţa de pe cap într-un mod neaşteptat.

"Când puiul a început să crească, ne-am dat seama că este ceva în neregulă. Corpul său creştea normal, dar capul era atât de mic. Un veterinar ne-a lămurit: mama lui îl iubeşte atât de mult încât i-a tocit părul de pe cap tot curăţându-l.

Până şi mustăţile i le-a tocit!", a povestit Sarah MacLeod, purtătoarea de cuvânt a centrului Exploits Valley SPCA, pentru The Dodo.



Medicul a recomandat ca Perm să primească încă un pui asupra căruia să-şi concentreze dragostea. Aceştia i-au făcut cunoştinţă cu o pisicuţă orfană, numită Pigtail, pe care ea a acceptat-o imediat, astfel că Mohawk poate "să respire" şi el puţin.

Angajaţii centrului au făcut mai multe fotografii cu freza "punk" a puiului şi sunt tare mândri de "supermama" Perm.

"Avem aici atâtea pisicuţe care au nevoie de un cămin, aşa că am angajat-o pe Perm ca hairstilist", a glumit reprezentanta adăpostului.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod