Cea mai neobişnuită nuntă: Au folosit căţeluşi în loc de buchete de flori!

O tânără s-a gândit că nunta ei va fi mai frumoasă dacă va înlocui buchetele de flori cu nişte căţeluşi simpatici-foc, adoptaţi de la un adăpost local.
În loc să respecte tradiţia, Samantha Clark a preferat o nuntă "diferită" şi a înlocuit buchetele de flori pe care le ţin domnişoarele de onoare cu nişte căţeluşi irezistibil de frumoşi. Tânăra din statul american Iowa i-a luat de la un adăpost local de animale şi i-a folosit pe post de "accesorii vii".

"Eu am trei căţei. Iniţial am vrut să-i bag pe ei în scenă, dar ei aveau deja un cămin şi se bucurau de toată atenţia. Am vrut să introduc animale care au nevoie şi de dragoste şi de un cămin", a spus Clark pentru The Dodo.


Planul fiind conturat, tânăra a mers la AHeinz57 Pet Rescue and Transport, o organizaţie din Iowa care încredinţează animale spre adopţie. Acolo se aflau peste 100 de animale salvate din Texas după trecerea uraganului Harvey, iar Clark a găsit şi "buchetele însufleţite" pe care le căuta: o duzină de căţeluşi superbi, din rase diferite, care abia aşteptau să fie luaţi în braţe.

Cum era de aşteptat, nunta a fost într-adevăr deosebită. Toţi ochii au fost pe căţeluşii drăguţi, iar mireasa n-a rezistat să nu-i mângâie.
"Domnişoarele de onoare au fost topite după ei! Iar invitaţii la fel!", a povestit tânăra.

Partea bună este că micuţii care au topit inimile tuturor şi-au găsit un cămin după această nuntă. "Toţi s-au bucurat să vadă căţeii la nuntă! Mireasa a dorit să atragă atenţia asupra adopţiilor de câini şi să arate cât de important e să-şi găsească un cămin. Ce mod mai bun să facă asta decât cu aceşti adorabili pui?", a declarat Jamie Scott, purtător de cuvânt al organizaţiei AHeinz57 Pet Rescue and Transport, citat de The Dodo.

"Răspunsul a fost uimitor! Mulţi ne-au căutat şi ne-au rugat să le găsim şi lor nişte căţeluşi pe care să-i aducă la nunţi sau la petreceri ca să fie adoptaţi.
Am avut şi multe adopţii"
, a adăugat reprezentantul adăpostului de animale.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod