Secretul mariajului lui Ice Cube, rapperul căsătorit de 24 de ani: „Încă am fluturi în stomac când o văd!“

Ice Cube
Ice Cube şi Kimberley Woodruff au aniversat 25 de ani de căsnicie


Mai presus de orice, Ice Cube crede că soarta unei relaţii depinde de iubire, dar şi de încredere, de respectul pentru independenţa celuilalt. "Vezi-ţi de treaba ta şi o să trăieşti mult. Ăsta e cel mai bun sfat pe care ţi-l poate da cineva", a spus rappperul. Iar faptele sunt de partea lui: pe 26 aprilie, Ice Cube şi Kimberley Woodruff au aniversat 25 de ani de căsnicie.

În luna iunie, rapperul devenit actor a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame și le-a mulțumit tuturor celor care l-au ajutat de-a lungul carierei sale în muzică și în filme.

Prieteni și membri ai familiei au asistat la ceremonia de pe Hollywood Boulevard, inclusiv Dr.

Dre, un fost membru al grupului rap "gangsta" N.W.A.

"Știți, nu ajungi aici singur și începi să ai succes făcând muzică, filme, încercând să fii creativ, dar nu-ți imaginezi că vei ajunge pe Hollywood Walk of Fame într-o zi", a mărturisit Ice Cube. "Așa că ziua de astăzi nu este de fapt despre Ice Cube, ci despre oamenii care m-au ajutat să ajung aici", a adăugat el.

Ice Cube, pe numele său adevărat O'Shea Jackson, a dobândit celebritatea în anii '80, alături de Dr.
Dre, în cadrul trupei rap N.W.A. de pe coasta de vest a SUA, scriind multe dintre versurile cântecelor pentru celebrul lor album "Straight Outta Compton", notează Agerpres.

După ce a părăsit grupul din cauza unei dispute privind drepturile de autor, el a lansat albumul său solo de debut "AmeriKKKa's Most Wanted" în 1990.

Rapperul și-a început cariera în filme în 1991 cu un rol în filmul lui John Singleton despre viața în ghetoul din Los Angeles, "Boyz n the Hood".
De atunci, Ice Cube a mai apărut în filmele "Friday", "Barbershop" și "Three Kings".

Ice Cube a fost și producătorul filmului biografic din 2015 "Straight Outta Compton", care a spus povestea N.W.A. Fiul său O'Shea Jackson Jr. a interpretat rolul său în film.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod