Scenă ireală: Nicole Kidman şi-a sărutat iubitul din film de faţă cu soţul

Scena sărutului dintre Nicole şi Alexander, aplaudaţi de Keith Urban, a iscat valuri de comentarii pe reţelele de socializare


Premiul pentru cel mai bun serial dramă a revenit distopiei TV "Povestea slujitoarei", iar eroina principală Elizabeth Moss a primit Emmy-ul pentru principalul rol feminin, în timp ce "Big Little Lies" a primit trofeul pentru cea mai bună miniserie. "Big Little Lies" a primit cinci premii.

Serialul "Westworld" a fost nominalizat la 22 de categorii, însă nu a primit niciun premiu, iar "Game of Thrones", abonat la premii Emmy, nu a fost eligibil în acest an pentru că a fost difuzat prea târziu pentru a intra în competiţie.

De asemenea, serialul "Twin Peaks" a fost difuzat în afara perioadei potrivite şi va fi luat în calcul pentru ediţia viitoare a premiilor.

Nicole Kidman şi cântăreţul de muzică country Keith Urban au sărbătorit în 2016 zece ani de căsătorie. "Am trecut prin multe în aceşti zece ani. Dar, împreună, suntem mai puternici ca niciodată. Şi nu spun asta ca să mă laud, ci cu uimire. Uimire absolută", a declarat ea. "Când eşti mai în vârstă, după ce treci prin anumite experienţe şi greşeli, tot eşti entuziasmat, chiar şi la a doua căsnicie, dar îţi doreşti ca ea să dureze", a adăugat vedeta.

Actriţă şi producătoare de film cu dublă cetăţenie, australiană şi americană, Nicole Kidman s-a născut pe 20 iunie 1967, în Hawaii.
Considerată una dintre cele mai talentate actriţe ale generaţiei sale şi una dintre cele mai frumoase femei din lume, Nicole Kidman este celebră pentru rolurile interpretate în filme precum "To Die For" (1995), de Gus Van Sant, "Eyes Wide Shut" (1999) - ultimul film al regizorului Stanley Kubrick -, "Moulin Rouge" - care i-a adus prima nominalizare la Oscar -, "The Others" (2001), de Alejandro Amenábar.

Pentru interpretarea scriitoarei Virginia Woolf în filmul "The Hours" (2002), Nicole Kidman a câştigat premiul Oscar, Globul de Aur, BAFTA şi Ursul de argint pentru cea mai bună actriţă la Berlin.

Devenită după acel rol una dintre cele mai cunoscute şi cel mai bine plătite actriţe de la Hollywood, Nicole Kidman a lucrat cu unii dintre cei mai talentaţi regizori ai lumii şi a experimentat diverse genuri cinematografice, precum drama istorică "Cold Mountain" (2003), drama teatrală "Dogville" (2003), thrillerul politic "The Interpreter" (2005) şi fresca cinematografică "Australia" (2008).
Interpretările din drama "Birth" (2004) şi thrillerul "Paperboy" (2012) i-au adus nominalizări la Globul de Aur.

În 2011, Kidman a fost din nou nominalizată la Oscar pentru evoluţia din filmul "Rabbit Hole", iar în anul următor a primit prima sa nominalizare la Primetime Emmy Awards pentru rolul Martha Gellhorn din lungmetrajul TV "Hemingway & Gellhorn".

Nicole Kidman a fost din nou nominalizată la Oscar în 2017 la categoria "cea mai bună actriţă în rol secundar" pentru evoluţia sa din filmul "Lion".


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
9 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod