Scandalul divelor din „Totul despre sex“: Mai poate fi pace între Carrie şi Samantha?

Tensiunea dintre Kim şi Sarah a sabotat continuarea filmului care le-a adus celebritatea


Scandalul dintre cele două vedete a erupt în februarie, când Catrall a anunţat pe Twitter decesul fratelui său, Chris, în vârstă de 55 de ani. Acesta a fost găsit fără viaţă după ce a dispărut din locuinţa lui din Alberta, Canada. Sarah Jessica Parker a declarat pentru Extra TV că i-a transmis "iubire şi condoleanţe" actriţei Kim Cattrall.

Răspunsul neaşteptat al actriţei îndoliate i-a lăsat cu gura căscată pe fanii serialului "Sex And The City".

"Mama mea m-a întrebat astăzi: «Când te va lăsa în pace acea Sarah Jessica Parker, ipocrita aia?». Intervenţiile tale sunt o amintire dureroasă a cruzimii de care dai dovadă şi de care ai dat dovadă. Dă-mi voie să clarific, dacă încă nu am făcut-o: Nu faci parte din familia mea. Nu îmi eşti prietenă. Aşa că îţi scriu să îţi spun pentru ultima dată să încetezi să ne foloseşti tragedia pentru a-ţi recăpăta imaginea ta de «persoană drăguţă»", a scris Kim pe Instagram.

În mesajul publicat, Cattrall a făcut şi o trimitere la un articol publicat de The New York Post, potrivit căruia au existat tensiuni între ea şi Parker în timpul filmărilor pentru "Sex and the City".
Ziarul citat a scris că celelalte două vedete au format o clică şi nu mai vorbeau cu Cattrall în 2004, la încheierea serialului.

Potrivit ziarului britanic Daily Mail, Kim Catrall a devenit geloasă pe Sarah Jessica Parker, care i-ar fi urzurpat imaginea publică şi s-a poziţionat drept "fata cea bună", săritoare, gata să-i ofere sprijin la greu "prietenei" sale Kim. Pentru îndoliata Kim, aceasta a fost o dovadă de tupeu şi l-a taxat fără ezitare.

În septembrie anul trecut, Cattrall a anunţat că va apărea în "Sex and the City 3", spunând că relaţia cu alte actriţe din distribuţie este "toxică".
Sarah Jessica Parker a confirmat pentru Extra: "Gata. Nu-l mai facem. Aveam acest scenariu frumos, amuzant, înduioşător şi îmbucurător. Sunt dezamăgită."

"Ceea ce aveam în comun era serialul. Iar serialul s-a terminat; s-a terminat fără regrete. Aş fi vrut doar ca Sarah să fi fost mai drăguţă", a spus Cattrall într-un interviu pentru postul britanic ITV. Ulterior, ea a respins acuzaţiile potrivit cărora cerinţele sale au făcut ca filmul să fie imposibil de realizat, scriind pe Twitter că pur şi simplu a refuzat să ia parte la acest proiect.



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 Aprilie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod