Scandal după o noapte de amor: O fostă iubită îl acuză pe Orlando Bloom că şi-a bătut joc de ea

Viviana se plânge că a ieşit cam şifonată din aventura de o noapte cu Orlando Bloom

 

După o perioadă în care lucrurile n-au mers bine pentru ea, Viviana Ross susţine că aventura cu Bloom i-a făcut numai rău şi că acesta s-a folosit de ea, apoi s-a făcut că n-o mai cunoaşte.

Ultima relaţie serioasă, dar sinuoasă, a actorului britanic este cea cu cântăreaţa americană Katy Perry, care a început în preajma galei Globurilor de Aur din 2016. În martie anul trecut, la 48 de ore după ce aceştia fuseseră fotografiaţi împreună la petrecerea organizată de revista Vanity Fair după ceremonia de acordare a premiilor Oscar, ei au anunţat că s-au despărţit.

"Înainte ca zvonurile sau falsificările să scape de sub control, putem confirma că Orlando şi Katy au decis să îşi ofere unul altuia spaţiu (...) în acest moment", au scris reprezentanţii celor două vedete. Presa a scris că aceştia ar fi pus capăt relaţiei deoarece Bloom nu era pregătit pentru o căsătorie şi pentru mai mulţi copii.

Cuplul a ţinut prima pagină a ziarelor în septembrie 2016, când starul din "Lord of the Rings" a fost fotografiat gol, pe o barcă, în compania prietenei sale, în timpul unei vacanţe petrecute în Italia.

În februarie anul acesta, o sursă citată de The Sun a declarat că starurile sunt din nou împreună.
Cei doi au fost văzuţi împreună într-un resort de lux din Maldive.

Bloom a fost însurat cu fotomodelul Miranda Kerr - cu care are un fiu în vârstă de şase ani, iar Perry a fost căsătorită cu actorul şi cântăreţul Russell Brand.

Miranda Kerr s-a căsătorit în iulie 2017 cu Evan Spiegel, fondatorul aplicaţiei Snapchat, cu opt ani mai tânăr decât ea. Cei doi au devenit pe 6 mai părinţii unui băieţel.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 Mai 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod