Sarah Jessica Parker, de nerecunoscut pe coperta unei reviste

Renumiți pentru priceperea lor de a imita absolut orice, până la cel mai mic detaliu, chinezii și-au dat cu firma-n cap. Ediția locală a revistei Harper's Bazaar a publicat pe copertă o fotografie atât de prelucrată a actriței Sarah Jessica Parker, încât aceasta nu prea mai seamănă cu originalul.

După rolul din "Totul despre sex", cam oricine știe cum arată Sarah Jessica Parker. Dar dacă priviți coperta ediției din China a revistei Harper's Bazaar, va fi mai greu să vă dați seama dacă chiar ea este în fotografie. Chipul actriței a fost modificat atât de evident, încât în imagine pare altă persoană, notează cotidianul britanic Daily Mail.

Fără să fie o frumusețe răpitoare, Sarah Jessica Parker are un chip cu trăsături aspre, bine conturate. Editorii ediției chineze a publicației amintite au încercat să-i mai "îndulcească" puțin figura, dar ceea ce le-a ieșit e destul de departe de original.

Cu părul ei blond coborând în bucle pe umeri, actrița în vârstă de 47 de ani a pozat într-o rochie neagră cu decolteu semitransparent, lăsând să se întrevadă sutienul negru, și cu mâneci cu imprimeuri colorate.

Figura actriței atrage însă imediat atenția, suferind cele mai multe modificări în zona ochilor, a nasului și pomeților.

Ochii ei albaștri bat acum spre un turcoaz incert, iar nasul e puțin alungit. Nu mai vorbim de ridurile care au disppărut ca prin farmec. Abuzul de Photoshop este evident, chipul de pe copertă dând o senzație de artificial.

Din fericire, vedeta a arătat mai naturală săptămâna trecută, la New York, unde a fost fotografiată de paparazzi.

Ea era împreună cu gemenele sale, Marion și Tabitha, de care este nedespărțită, și ieșise în stradă pentru a opri un taxi.

Ca de obicei, fetiţele sale erau îmbrăcate ca nişte prinţese, iar Sarah arăta foarte bine, chiar dacă a fost votată recent pe locul doi, după Kristen Stewart, în topul celor mai neatrăgătoare actrițe de la Hollywood, notează Daily Mail.


Foto: Hepta / Daily Mail





Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 Februarie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod