Perspirex Lotion pentru maini si picioare

Pentru prima oara in Romania solutia perfecta pentru combaterea transpiratiei excesive a mainilor si picioarelor!
Pentru prima oara in Romania solutia perfecta pentru combaterea transpiratiei excesive a mainilor si picioarelor!

 Lotiunea Perspirex ( 100ml ), pentru maini si picioare, se poate achizitiona doar de pe www.perspirex.ro [1] la pretul de 65.9 ron Lotiunea Perspirex ofera protectie fara rival impotriva transpiratiei si mirosului mainilor si picioarelor. Este considerata cea mai eficienta metoda de tratare a transpiratiei din zona palmelor si talpilor. Se aplica seara,inainte de culcare, la 3-5 zile pe pielea complet uscata si neiritata.
Dimineata se clateste si nu se reaplica.
 
Perspirex ofera o gama revolutionara de produse care functioneaza 100% impotriva transpiratiei excesive si mirosului neplacut.

Pastram promotia: la 2 produse achizitionate transportul prin curier rapid este gratuit.( in aria de acoperire Cargus Express )
Detalii pe: http://www.perspirex.ro/
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mariana Gavrilescu pe 16 Sep 2013, 10:45
    Perspirex

    Va pot spune cu mana pe inima ca acest produs mi-a schimbat viata, sufeream enorm din cauza transpiratiei din zona axilei iar acum nu mai am probleme cu transpiratia. Purtam imbracaminte inchisa la culoare datorita acestei transpiratii abundente, iar cum ma pot bucura de fiecare imbracamite deschisa la culoare pe care o imbrac.Il recomand cu incredere.

    0
    0

  • Darius pe 22 Feb 2013, 19:15
    Perspirex

    Este senzational, si eu si sotia il folosim. Am scapat de problemele cu patatul hainelor si transpiratie in exces. Ma inteleg perfect cu el si ma bucur ca acum o sa pot sa-l cumpar si din Romania. Un pas inainte

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod