S-a făcut băiat cuminte: Shia LaBeouf, hotărât să-și schimbe stilul de viață

După ce s-a internat într-o clinică de dezintoxicare pentru a scăpa de dependența de alcool, actorul american a început să meargă la sală, iar rezultatele se văd

Sunt greșeli pe care ți le permiți, dar și altele pentru care plătești foarte scump. Iar Shia LaBeouf e suficient de inteligent pentru a-și da seama că dacă nu se oprește la timp, va trage ponoasele toată viața, așa cum au pățit multe staruri și megastaruri. Cunoscut pentru bătăile prin baruri și aparițiile controversate, pus mereu pe harță, actorul american apucase pe un drum al distrugerii care părea să-i mistuiască viitorul promițător în cinematografie.

24iulie este noul termen la care starul se va prezenta în instanță după ce a fost arestat
Arestarea recentă, după ce a făcut scandal la o piesă de teatru în New York, a umplut paharul.
Se pare că i-a ajuns și lui, așa că a luat o decizie importantă. Actorul în vârstă de 28 de ani a înțeles că are o problemă serioasă cu alcoolul și s-a hotărât să o rezolve.

După ce s-a internat într-o clinică de dezintoxicare, Shia a fost fotografiat de paparazzi, miercuri, la Los Angeles, în timp ce se îndrepta spre sala de fitness. Fanii săi vor fi încântați să descopere că el a adoptat un nou stil de viață și că primele rezultate se văd deja: Shia arată mai bine, chipul său e luminos, iar el pare mai potolit, mai împăcat cu el.
Pare că băiatul cuminte s-a regăsit pe sine. Iar cartea Alcoolicilor Anonimi pe care o ținea într-o mână pare să-i fie de ajutor.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Iulie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod