S-a făcut băiat cuminte: Shia LaBeouf, hotărât să-și schimbe stilul de viață

Apariția memorabilă a lui Shia LaBoeuf la Festivalul de film de la Berlin

 

Cunoscut pentru temperamentul său impulsiv, actorul nu se află la primul incident care îl are ca protagonist. În februarie 2005, el a fost arestat după o altercație cu un vecin, pe care l-a amenințat cu un cuțit fiindcă îi blocase cu mașina intrarea în garaj. Acuzația de atac armat a fost îndepărtată ulterior.

În 2012, LaBeouf a fost implicat într-o încăierare într-un bar din sudul Londrei, după ce un admirator i-a luat şapca de pe cap, în timpul unei şedinţe foto cu fanii.



În ianuarie anul acesta, LaBeouf s-a bătut cu un bărbat într-un pub din Londra, după ce acesta a făcut niște afirmații malițioase la adresa mamei iubitei sale, Mia Goth. Cu câteva zile înainte de această altercaţie, Shia LaBeouf, implicat și într-un scandal de plagiat, a postat pe platforma Twitter următorul mesaj: "I am not famous anymore" ("Nu mai sunt celebru").

Shia LaBeouf a devenit celebru după rolul din SF-ul "Transformers - Războiul lor în lumea noastră" (2007), care s-a bucurat de un imens succes de casă.
În anul următor, LaBeouf a fost distribuit în alte două pelicule cu încasări excepţionale - "Indiana Jones şi Regatul Craniului de Cristal" şi "Ochi de vultur/Eagle Eye". Anul 2009 i-a adus din nou două roluri în filme cu succes de casă - "Transformers: Răzbunarea celor învinşi" şi "New York, I Love You", iar în 2010, acesta a jucat alături de Michael Douglas în "Wall Street: Banii sunt făcuţi să circule". Recent, a jucat, alături de Brad Pitt, în drama de război "Fury", de David Ayer, care va avea premiera în România pe 14 noiembrie.


Foto: Hepta, AFP/Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Iulie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod