România: Top 10 vedete care iubesc alcoolul

10 Iunie 2011
"Alcoolul este viaţa şi viaţa e alcoolul", parcă aşa suna un vers dintr-o melodie în vogă acum câţiva ani. Mulţi o consideră adevărată şi, ca să o susţină, transformă băutul într-un sport în adevăratul sens al cuvântului. Sintagma "Hai la un suc" a fost înlocuită cu succes de "N-ai chef de o bere?". Fie că este 10 dimineaţa, 1 ziua sau 11 noaptea, oamenii obişnuiesc să pună această întrebare. Vremea bunicii când băuturile se beau într-o anumită ordine şi combinate cu felurile de mâncare potrivite a cam apus. Există câteva vedete care merg fix pe principiile enunţate mai sus, multe dintre ele recunoscând că le place alcoolul. Să vedem despre cine este vorba...
1 din 11

1. Tudor Chirilă, discipolul lui Bachus

Despre artistul Tudor Chirilă s-a spus de nenumărate ori că a urcat turmentat pe scenă. Petrecerile în care Tudor Chirilă băut este cap de afiş sunt iarăşi lucruri de notorietate. Să ne amintim momentul Cerbul de Aur 2009 când artistul, ameţit bine, a ieşit pe străzile Braşovului cu o pungă în cap, încercând să se ferească de ploaie. Nemulţumit că prietenii lui nu se grăbesc în drum spre hotel, artistul a început să înjure fără să se teamă că ar putea fi auzit şi taxat mai apoi de fani.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • bachus pe 10 Iun 2011, 06:32
  daca ei n-ar fi...

  ...Cine-a pus carciuma- drum Ala n-a fost om nebun... -zice un cantec;si e drept.Cum si-ar mai castiga painea Nelu Ploiesteanu si ceilalti artisti iubiti de noi daca nu s-ar mai trage cate-o dusca...Fiecare la banul lui;unii vodca romaneasca altii Jack Daniels dar cand ne-mbatam vorbim (sau nu vorbim)aceeasi limba-limba lui Bachus.Cateodata mai simti nevoia s-o iei razna,s-atunci "Du ma birjar..." Va doresc la toti trezire usoara fara durere de cap,arsuri la stomac (groapa de var) sau altele. Caci fratilor "bun e vinul ghiurgiuliu..."

  9
  2

 • bachus pe 10 Iun 2011, 06:21
  si-alta data...

  ...si-alta data, si-alta data, o s-o facem si mai si mai lata... -Muzica si text: betivii

  7
  0

 • Simona pe 10 Iun 2011, 01:55
  Oana Roman

  Oare de ce tot apar informatii in media despre aceasta "fata a lui tata", care nu este nici frumoasa, nici desteapta si nici bun gust sau bun simt nu are. Scrieti ca este "iubitoare de barbati frumosi". Poate, dar cine se uita la ea fara sa-l treaca fiorii? Oare nu mai are Romania fete destepte sau frumoase sau si destepte si frumoase? Ce-ar fi sa incetam sa nu ne mai pierdem timpul cu discutii despre non-valori? Avem artisti, scriitori, oameni inteligenti cu care ne putem mindrii.

  7
  3

 • heba pe 10 Iun 2011, 00:21
  vai mama!

  n-am crezut ca am sa ajung sa afirm asta vreodata dar...Dan Balan e sexy rau in starea asta!!!!!!

  17
  6

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod