Rihanna și-a luat casă în Beverly Hills: 5 dormitoare, 7 băi și piscină, totul la un preț special

Vedeta a cumpărat o proprietate superbă situată într-o zonă selectă din Beverly Hills în care locuiesc și Mariah Carey și Madonna. Prețul plătit e pe măsură.

Pentru artista originară din Barbados n-a fost o problemă să plătească 13,8 milioane de dolari pe o vilă construită în anii '30 și situată chiar peste drum de casa lui Paul McCartney, cu care ea a colaborat în 2015. Casa merită fiecare bănuț, după cum se poate vedea.

Cântăreața în vârstă de 33 de ani va fi vecină cu alte celebrități, printre care se numără Mariaj Carey, care a închiriat timp de mai mulți ani o proprietate la câteva case distanță, și Madonna, care a stat o perioadă în aceeași zonă după izbucnirea pandemiei de COVID-19.

Vila i-a aparținut cândva fiicei scriitorului american Sidney Sheldon, Mary Sheldon. Aceasta i-a vândut-o lui Daniel Starr cu 4,3 milioane de dolari și a investit în renovarea proprietății, proces prezentat în reality show-ul cu tematică imobiliară "Bravo's Million Dollar Listing".

Probleme cu meșterii

Deși pare simplu să faci un profit frumos, vânzând cu 13,8 milioane de dolari ceea ce ai cumpărat cu 4,3 milioane, trebuie spus că în acest caz aparențele sunt înșelătoare.

După ce a cheltuit câteva milioane de dolari demolând și reconstruind aproape fiecare centimetru, Starr s-a judecat cu firma de construcții, acuzând-o de fraudă și de lucrări făcute "de mântuială", cum s-ar spune pe românește - probleme care, iată, se mai întâmplă și pe la case mai mari.



În cele din urmă, Daniel Starr a reușit să termine lucrările și a scos proprietatea la vânzare cu 15 milioane de dolari, dar a bătut palma cu Rihanna pentru 13,8 milioane, scrie Dirt.

Proprietatea cu cinci dormitoare și șapte băi este situată într-o zonă colinară și se întinde pe un teren de 2.040 de metri pătrați. Este locul perfect pentru fondatoarea brandului Fenty Beuaty, întrucât îi asigură toată discreția de care nevoie, latura dintre stradă fiind ascunsă de un gard viu înalt.

Cu un design sofisticat care îmbină elemente contemporane cu cele tradiționale, vila are un aspect modern și toate dotările pe care le poate pretinde o vedetă: curte interioară, terasă, piscină, spa, sală de fitness și mai multe șeminee, dar și vetre exterioare în care se poate face focul afară.



Parterul este împărțit între mai multe spații de relaxare și bucătăria cu suprafețe din marmură, două insule și decorațiuni din aramă.

Tot la parter se află și zona de servire a mesei. Din casă se poate ieși atât în grădina din fața casei, cât și în curtea interioară în care se află mai multe zone de relaxare, cu canapele și perne comode, șezlonguri și umbrele. La etaj se află dormitoarele și băile.

Rihanna, regina luxului

Artistă, creatoare de produse de machiaj şi de colecţii de lenjerie intimă, dar și prima femeie de culoare care conduce o casă de modă specializată în industria luxului, Rihanna a obţinut în iunie 2019 titlul neoficial de cea mai bogată cântăreaţă din lume, cu o avere estimată la 600 de milioane de dolari, a anunţat revista Forbes.

Cea mai mare parte din averea cântăreței provine din turneele şi vânzările sale de discuri, precizează Forbes. Totodată, cântăreața este şi coproprietară a brandului de lenjerie intimă Savage X Fenty.

Citește și: Serena Williams vinde casa din Beverly Hills.
Cât cere sportiva pentru vila cu dotări de lux


După debutul pe scena muzicală internaţională, în 2003, Rihanna a lansat propria marcă de produse de machiaj, Fenty Beauty - în colaborare cu grupul francez LVMH -, în septembrie 2017, pe internet şi în magazinele din lanţul Sephora.

Brandul Fenty Beauty a generat deja o cifră de afaceri de 570 de milioane de dolari în 2018.

De asemenea, Rihanna a încheiat un parteneriat cu LVMH pentru a crea o marcă de lux cu sediul la Paris, care produce articole vestimentare pret-a-porter, pantofi şi accesorii. Magazinul online al vedetei a fost inaugurat în 2019.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod