Kylie Jenner i-a înfuriat pe americani: E miliardară, dar le cere fanilor bani pentru un prieten bolnav

Kylie Jenner a provocat indignare pe rețelele de socializare după ce le-a cerut fanilor de pe Instagram să doneze bani pentru un prieten de-al său care are nevoie de o operație pe creier.
Tânăra în vârstă de 23 de ani, care are o avere estimată la aproape un miliard de dolari, a postat pe rețelele de socializare pagina GoFundMe destinată makeup artistului Samuel Rauda. Rauda a suferit un accident de mașină săptămâna trecută și are nevoie de 60.000 de dolari pentru o operație pe creier.
Pe platforma GoFundMe apare o donație de 5.000 de dolari făcută de un cont în numele lui Jenner. Dar fanii nu sunt impresionați de această donație.
Kylie, care a fost numită de Forbes drept vedeta cel mai bine plătită în 2020, este criticată pentru că nu a plătit integral cheltuielile medicale ale lui Samuel Rauda.


Vedeta a încercat să explice situația spunând că nu are o relație apropiată cu Rauda, cu care a colaborat de câteva ori în trecut. Ea a mai spus că a intrat pe pagina GoFundMe destinată makeup artistului când a aflat detalii despre accident și a simțit nevoia să distribuie postarea și să doneze 5000 de dolari.

Cu toate acestea, nu a reușit să tempereze furia oamenilor de rând, indignați de faptul că un miliardar le cere bani.

Oamenii o apără pe Kylie Jenner spunând că a donat 5.000 de dolari pentru cheltuielile medicale ale makeup artistului său.
Averea ei netă este de 900 de milioane de dolari. Prin urmare, asta înseamnă că a donat 0,000006 din averea sa. Dacă averea ta totală este, să zicem, 100.000 de dolari, ar însemna că ai donat 56 de cenți
”, a scris un user pe Twitter.

Kylie Jenner i-a cumpărat fetiței sale de trei ani o poșetă în valoare de 15000 de dolari, dar le cere fanilor săi bani”, a scris o altă persoană pe Twitter.

Nu doar că ar fi putut să acopere cheltuielile de 60.000 de dolari pentru stilistul său, dar ar fi putut să găsească alte 100 de pagini GoFundMe pe care să le finanțeze”, a postat un alt user.

Vă rog să nu o faceți pe Kylie Jenner și mai bogată.
Vă rog! Makeup artistul ei a avut un accident de mașină și are nevoie de operație pe creier iar ea le cere bani fanilor. Ea care este miliardară. Și deține o poșetă estimată la 400.000 de dolari. Le cere fanilor bani. În pandemie
”, se arată indignată o tânără pe Twitter.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
23 Martie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod