Rihanna are o slăbiciune pentru băieții răi: Iubitul său, ASAP Rocky, a fost arestat pe aeroportul din Los Angeles

La întoarcerea dintr-o vacanță petrecută împreună în Barbados, țara natală a cântăreței, iubitul Rihannei a fost arestat pe aeroportul din Los Angeles.

Vacanța petrecută de Rihanna, care este în trimestrul trei de sarcină, și iubitul său, rapperul A$AP Rocky, s-a încheiat cât se poate de prost. Rocky a fost arestat imediat după aterizarea avionului său privat pe Aeroportul Internațional din Los Angeles. 


Rapperul este acuzat de atac cu o armă letală în cazul unui incident din noiembrie 2021, când au fost trase focuri de armă.

Citește și: Julia Roberts este mândră de faptul că a lăsat cariera în plan secund pentru a-și crește copiii: „Mă consider casnică”


În data de 6 noiembrie 2021, rapperul a abordat pe stradă un bărbat pe care îl cunoștea, iar apoi a tras câteva focuri de armă spre acesta.

Victima a suferit răni minore la mână, fiind atins de unul dintre gloanțe, și a primit tratament.

A$AP Rocky era însoțit de alți doi bărbați, care au fugit împreună cu el după atac.


Avocatul lui Rocky, pe numele său real Rakim Mayers, a confirmat arestarea pentru NBC News, potrivit Daily Mail. După arestarea sa, situația a escaladat, iar cei de la TMZ au dezvăluit că polițiștii au mers la locuința rapperului din Los Angeles cu un mandat de percheziție.
Pentru a intra pe proprietate, polițiștii au spart poarta din fața casei.

Căutările din locuința artistului s-au încheiat rapid, iar detectivii au fost observați plecând cu o cutie care este posibil să fi conținut probe.

În aceeași zi, A$AP Rocky, în vârstă de 33 de ani, a părăsit sediul poliției din Los Angeles. Potrivit TMZ, rapperul a plătit o cauțiune de 550.000 de dolari pentru a fi eliberat.


Nu este prima dată când ASAP Rocky are probleme cu legea. Acesta a fost arestat în Suedia în anul 2019 după ce a fost implicat într-o altercație dintre anturajul său și alți doi bărbați. El a stat la închisoare timp de o lună și a pledat nevinovat pentru acuzațiile care i-au fost aduse.

Arestarea sa pe aeroportul din Los Angeles vine la numai o zi după ce rapperul și iubita sa au petrecut o vacanță în Barbados, țara ei natală.

Cuplul a plecat cu avionul personal pe insula din Caraibe după izbucnirea unui scandal legat de o presupusă infidelitate a lui Rocky.
Zvonurile s-au dovedit a fi false.


Louis Pisano, un influencer de modă, a scris într-o postare pe Twitter că Rihanna s-a despărțit de iubitul său. „Rihanna și ASAP Rocky s-au despărțit. Rihanna s-a despărțit de el după ce l-a prins că a înșelat-o cu designerul de pantofi Amina Muaddi”, a scris Pisano.

Muaddi, designerul care a creat colecția Fenty 2020, brandul deținut de Rihanna, a negat zvonurile printr-o declarație publicată pe Instagram.

„Am crezut întotdeauna că o minciună nefondată răspândită pe social media nu merită niciun răspuns sau clarificare, în special una care este atât de diabolică. Am crezut inițial că această bârfă falsă, fabricată cu intenții malițioase, nu va fi luată în serios.
Cu toate acestea, în ultimele 24 de ore mi-a fost reamintit faptul că trăim într-o societate care este pregătită oricând să vorbească despre un subiect indiferent de baza acestuia și că nu există nicio limită. Nici măcar într-o perioadă care ar trebui să fie cea mai frumoasă din viața unei persoane”, a scris creatoarea, făcând referire la sarcina Rihannei.

Ea a explicat că a decis „să vorbească” pentru că zvonurile nu au afectat-o doar pe ea, ci și pe oamenii pentru care are „respect și afecțiune”.

Foto: Hepta

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
21 Aprilie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod