Fiica talentată a lui Kate Winslet: Mia Threapleton va juca alături de mama sa într-un serial

Kate Winslet și fiica sa, Mia Threapleton, vor apărea împreună în sezonul trei al serialului britanic „I Am”.

Mama și fiica vor juca în primul episod din al treilea sezon al serialului care prezintă poveștile de viață ale unor femei. Filmările pentru „I Am Ruth” încep la finalul acestei luni.

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle au vizitat-o în secret pe Regina Elisabeta


Mia, în vârstă de 21 de ani, este primul copil al lui Kate Winslet, din mariajul cu regizorul Jim Threapleton. Cei doi au fost căsătoriți între anii 1998 și 2001.


Actrița deținătoare a unui premiu Oscar mai are un fiu, Joe (18 ani), din cea de-a doua căsnicie, cu regizorul Sam Mendes, și un fiu în vârstă de opt ani cu actualul său soț, Edward Abel Smith.

Deși este cel mai important rol al său de până acum, Mia este deja o actriță cunoscută.
Ea a apărut în serialul „Dangerous Liaisons” și în filmul independent „Shadows”, în care a interpretat rolul principal.

Ea a mai jucat alături de mama sa în trecut, având un rol minor în filmul „A Little Chaos”, în care au apărut și alte staruri ale cinematografiei britanice, printre care Alan Rickman și Helen McCrory.

Kate, în vârstă de 46 de ani, a dezvăluit în trecut că fiica sa și-a început cariera de actriță fără ca cineva să observe acest lucru.


„Ceea ce este grozav pentru ea este faptul că are un nume de familie diferit, prin urmare a trecut neobservată, iar oamenii care i-au oferit roluri nu au știut că este fiica mea, ceea ce este foarte important pentru încrederea ei în sine”, a dezvăluit actrița într-un interviu din luna aprilie a anului trecut.

Seria „I Am” este creată, scrisă și regizată de Dominic Savage, deținător al unui premiu BAFTA.
Fiecare episod este dezvoltat împreună cu actorii principali și include dialoguri semi-improvizate.

Kate Winslet a declarat că este o onoare pentru ea să lucreze la acest proiect.


„Am admirat întotdeauna munca lui Dominic și în special angajamentul său de a spune povești adevărate”, a spus Kate.

În episodul „I Am Ruth” va fi detaliată situația tensionată dintre o mamă și fiica sa, care este obsedată de influencerii online.

„Este o onoare pentru mine să lucrez și să colaborez cu Kate Winslet la acest nou film din seria 'I Am'. Kate este o legendă, o actriță incredibilă și un talent desăvârșit, și abia aștept să începem filmările pentru această poveste unică pe care am creat-o împreună”, a declarat Dominic Savage, potrivit metro.co.uk.


Cel mai recent succes al actriței din „Titanic” este serialul „The Mare of Easttown”, pentru care a câștigat un premiu Emmy și un Glob de Aur pentru Cea mai bună actriţă într-o miniserie/lungmetraj TV. 

Serialul abordează problemele din poliție.
„Atrocitățile care au existat în poliție în America își vor găsi locul în poveștile pe care le spunem. Nu putem pretinde că aceste lucruri nu s-au întâmplat. Este oribil, nu-i așa?”, a declarat actrița. 

Seria de șapte episoade urmărește povestea unei detective pe nume Mare, dintr-un oraș mic din Pennsylvania, care investighează mai multe cazuri de dispariție a unor tinere, în timp ce se confruntă și cu propriile sale probleme personale.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
16 Aprilie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod