Sărbătorești Father's Day? Descoperă CELE MAI CĂUTATE parfumuri, cosmetice și modele de teniși pentru bărbați

Anul acesta, pe 8 Mai, sărbătorim Father's Day sau Ziua Tatălui, un prilej de bucurie și o ocazie minunată prin intermediul căreia să îi reamintești tatălui, bunicului sau soțului aprecierea și recunoștința pe care i le porți.
Surprinde-ți plăcut sărbătoriții zilei cu un cadou inspirat, care să marcheze o zi atât de frumoasă în această primăvară. Chiar dacă, în România, Ziua Tatălui nu se bucură de aceeași popularitate ca și Ziua Mamei, cu toții știm că, în dezvoltarea armonioasă a unei familii, figura paternă este la fel de importantă ca și cea maternă. Așadar, îți recomandăm să marchezi această zi deosebită ca un motiv sărbătoare și de bucurie în familia ta!

CUPRINS:



1. Cum să găsești un cadou potrivit pentru Ziua Tatălui?


Alegerea unui cadou potrivit destinatarului poate reprezenta o adevărată aventură de cele mai multe ori. Cu toate acestea, exista o serie de reguli de bază, esențiale pentru alegerea inspirată a unui cadou. Ți le reamintim în cele ce urmează!

Cel mai simplu mod de a identifica darul perfect este să te gândești la ce poartă sărbătoritul, care îi sunt gusturile și preferințele, dar și principalele caracteristici ale personalității sale, astfel încât să descoperi cu ușurință un parfum dedicat, o piesă vestimentară în stilul predominant, dar și altele, întrucât paleta de idei de cadouri poate fi foarte largă. 

O altă regulă de la care este recomandat să nu te abați este să ai în vedere lucrurile care NU îi plac, căci, mai mult ca sigur, nu vrei să îi oferi tatălui, soțului sau bunicului un cadou care să nu i se potrivească. De asemenea, este de dorit să investești în obiecte sau lucruri pe care nu le are deja. În mod cert, o dublură nu îl va încânta la fel de tare ca și un cadou - surpriză. 

Ne dorim să îți simplificăm căutările și să te punem în temă cu cele mai căutate parfumuri și produse cosmetice, dar și cu cele mai apreciate modele de teniși Converse de care orice bărbat are nevoie. Îți promitem că acestea reprezintă un adevărat must-have, așadar nu vei da greș dacă îți vei îndrepta atenția către unul dintre cadourile pe care le propunem mai jos. 

2. Parfumuri must-have pentru Father's Day: cele mai inspirate idei de cadouri


Parfumurile vor reprezenta întotdeauna o alegere inspirată de cadou pentru un bărbat, iar Father's Day este ocazia perfectă să te orientezi către cele mai iubite parfumuri bărbătești, pe care să le ai în vedere în acest sezon. Acestea fiind zise, te invităm să te delectezi în cele ce urmează cu cele mai căutate și apreciate parfumuri bărbătești, pe care să le oferi cadou sau, de ce nu, pe care să le incluzi în colecția ta. 

HUGO BOSS THE SCENT EAU DE PARFUM


Iată un parfum deosebit, misterios, ideal pentru a fi dăruit unui bărbat elegant: The Scent, semnat Hugo Boss, o alegere inedită, pe care nu o vei regreta. Apa de parfum se remarcă prin intensitatea aromei sale de ghimbir picant și fructe exotice, iris și piele vibrantă, lămâie, ulei de artemisia, mosc alb, salvie și patchouli, ce formează împreună o combinație spectaculoasă, specifică Hugo Boss. În mod cert, Hugo Boss The Scent reprezintă o alegere inspirată de cadou de Ziua Tatălui. 

BURBERRY HERO EAU DE TOILETTE


O altă idee cel puțin interesantă de parfum bărbătesc este Hero, apa de toaletă semnată Burberry, un brand recunoscut pentru linia sa de arome masculine, captivante. Hero se remarcă printr-o combinație inedită de putere și prospețime, reprezentând, cu succes, dualitatea bărbatului modern, puternic, dar în același timp sensibil. Parfumul este dominat de note îndrăznețe și efervescente de bergamotă, ienupăr, piper negru și lemn de cedru. Dăruiește parfumul celui mai puternic membru al familiei și va fi încântat să descopere o aromă ce i se potrivește ca o mănușă. De altfel, Burberry Hero reprezintă unul dintre cele mai apreciate parfumuri ale momentului! Asigură-te că îl iei în considerare pentru Father's Day.

COACH FOR MEN EAU DE TOILETTE


Un parfum aromat și lemnos, care evocă energia, vibrația și stilul de viață urban din New York: Coach For Men Eau de Toilette, un parfum unic, rafinat. Dăruiește celui mai puternic bărbat din viața ta parfumul semnat Coach în semn de apreciere și recunoștință. Coach For Men se remarcă prin tonuri electrizante de cardamom, vetiver și Nashi verde, elemente ce rezultă într-o aromă uimitoare, de neuitat. Cu siguranță, parfumul este dedicat reprezentanților sexului masculin încrezători în forțele proprii, energici și moderni. 

JIMMY CHOO URBAN HERO


Descoperă Urban Hero, parfumul semnat Jimmy Choo, o odă adusă bărbatului misterios, încrezător. Urban Hero este o apă de parfum cu note lemnoase, aromate, dar și cu tonuri citrice, cu accente calde de piper negru. Parfumul este inspirat din mediul urban, vibrant și energic, așadar este ideal pentru a fi dăruit unui bărbat veșnic tânăr, întotdeauna în pas cu noile tendințe. Din lista de ingrediente ale aromei Urban Hero mai fac parte lemnul de trandafir, vetiverul, ambra gri, dar și acordurile de piele. 

BOUCHERON QUATRE POUR HOMME


Boucheron Quatre Pour Homme, un parfum lemnos, aromatic, carismatic și fermecător, o variantă inspirată de cadou pentru un bărbat pasionat de parfumuri. Iată ingredientele cheie ale acestei arome uimitoare, ce aparține brandului Boucheron: bergamotă proaspătă, lămâi verzi, frunze de violetă zdrobite, lavandă, chihlimbar oriental, dar și patchouli. Așadar, o apă de toaletă intensă, elegantă și senzuală. De altfel, Boucheron Quatre face parte din colecția celor mai apreciate și achiziționate parfumuri pentru bărbați. 

HUGO BOSS THE SCENT EAU DE TOILETTE GIFT SET


Ce poate fi mai potrivit decât să dăruiești un set cadou format din apă de toaletă și deo spray Hugo Boss? Suntem convinși că setul va încânta destinatarul, întrucât atât parfumul, cât și deo spray-ul se remarcă printr-o aromă de-a dreptul seducătoare. 
Boss The Scent este o apă de toaletă creată de Hugo Boss pentru bărbații irezistibili, puternici, cărora le plac aromele de neuitat. Boss The Scent se evidențiază prin ingrediente exclusiviste, pe care te invităm să le descoperi și să le testezi pe propria piele. 

MONTBLANC EXPLORER EAU DE PARFUM


Dacă te întrebi ce cadou să dăruiești unui bărbat energic, activ, pasionat de aventură, Montblanc Explorer Eau de Parfum reprezintă alegerea perfectă. Această apă de parfum by Montblanc se remarcă prin notele aromate, lemnoase și neconvenționale de bergamotă italiană cu tonuri verzi, ce contrastează cu notele puternice de vetiver și patchouli. Iată un parfum must-have în acest sezon, o aromă intensă, ce nu va dezamăgi. 

CALVIN KLEIN ETERNITY FOR MEN


Eternity for Men ce aparține brandului Calvin Klein reflectă spiritul bărbatului contemporan, atașat de valori tradiționale, eterne. Iată o idee originală de cadou pentru Ziua Tatălui: un parfum deosebit, foarte apreciat în lumea parfumurilor dedicate bărbaților. Eternity for Men este o aromă tonică, proaspătă, cu note florale masculine, verzi și lemnoase. Cu siguranță, reprezintă o alegere inspirată! 

DAVIDOFF COOL WATER EAU DE TOILETTE


Te invităm să descoperi un brand de parfumerie foarte iubit, care se bucură de un număr mare de pasionați: Davidoff, recunoscut pentru aromele intense, cu adevărat deosebite. Apa de toaletă Cool Water face parte din gama parfumurilor pe care trebuie să le dețină orice bărbat. O aromă proaspătă, senzuală, cu note florale fresh. Un mare avantaj al acestui parfum inedit este capacitatea sa de a se adapta oricărei tipologii de bărbat: sportiv, clasic sau modern. 

MONTBLANC EXPLORER ULTRA BLUE EAU DE PARFUM


Spiritul de aventură și explorare specific brandului Montblanc este cuprins într-un nou parfum inspirat de albastrul cerului: Explorer Ultra Blue, o aromă elegantă, masculină. Iată principalele note ale parfumului: bergamotă, citrice, boabe de piper roz, patchouli și acorduri marine. Parfumul este dedicat tuturor bărbaților curajoși, autentici, dornici să își depășească limitele. Dacă ai în familie sau în grupul de prieteni bărbați cărora li se potrivesc caracteristicile de mai sus, Montblanc Explorer Ultra Blue reprezintă alegerea perfectă. 

NARCISO RODRIGUEZ BLEU NOIR PARFUM


Parfumul Bleu Noir de la Narciso Rodriguez reprezintă versiunea mai intensă și mai rafinată a aromelor iconice din linia For Him Bleu Noir. Această variantă este cu adevărat specială, compoziția sa debutând cu note citrice, bergamotă italiană și mandarină, ingrediente completate de mosc proaspăt. În mod cert, parfumul este deosebit, o aromă rafinată și intensă, perfectă pentru a surprinde un bărbat elegant. 

PEPE JEANS FOR HIM LIFE IS NOW 


Dacă îți dorești un parfum de efect, însă la un preț accesibil, Pepe Jeans reprezintă brandul către care trebuie să îți îndrepți atenția. Parfumul Pepe Jeans for Him reprezintă, cu succes, eleganța simplității cu o prospețime masculină rafinată. Notele sale de mandarină, bergamotă, lavandă, tonurile lemnoase și aroma de cafea au rolul de a susține amprenta masculină a parfumului. Iată o alegere inspirată de cadou!

ZADIG & VOLTAIRE VIBES OF FREEDOM FOR HIM 


Vibes of Freedom reprezintă parfumul care invită la evadare, la idei curajoase și dorințe. O aromă perfectă pentru un bărbat energic și liber. Iată câteva dintre cele mai dominante note ale parfumului: lavandă, mandarină efervescentă, cardamon, tămâie, patchouli și lemn de cedru. Un parfum spectaculos, specific liniilor lansate de Zadig & Voltaire, un brand preferat de bărbații independenți. 

S. OLIVER FOLLOW YOUR SOUL MEN SET CADOU 


Seturile cadou vor reprezenta întotdeauna o alegere inspirată, indiferent de ocazie. S.Oliver Follow Your Soul format din parfum și gel de duș pentru bărbați va surprinde plăcut destinatarul căruia vrei să îi faci o bucurie de Ziua Tatălui. Aroma parfumului este masculină, vibrantă și rafinată, așadar nu vei da greș dacă vei miza pe efectul setului S.Oliver ca idee de cadou. 

PEPE JEANS HIM CELEBRATE 


Pentru toți cei care preferă esențele picante și aromate, Pepe Jeans Him Celebrate poate fi o alegere interesantă. Parfumul este potrivit tuturor bărbaților puternici, determinați și cuceritori, așadar o opțiune pe care să o iei în considerare dacă vrei să faci o bucurie unui tânăr energic. Aroma se remarcă prin note proaspete de ienupăr și cardamom, extract de cacao și tonuri de gin, salvie și lemn de chihlimbar. O combinație fascinantă de arome intense, potrivite serilor festive.

ROBERTO CAVALLI UOMO EAU DE TOILETTE


Iată un parfum special, o aromă inedită, care se remarcă prin eleganță, originalitate și rafinament. Roberto Cavalli aduce în lumina reflectoarelor o apă de toaletă perfectă pentru un dandy modern, un bărbat încrezător și liber. Printre cele mai importante note ale parfumului se numără violeta neagră, șofranul, esența de lavandă, mierea, lemnul de cedru, boabele de tonka, dar și acordurile orientale. 

DOLCE & GABBANA LIGHT BLUE POUR HOMME EAU INTENSE


Un parfum deosebit, o aromă unică, vibrantă: Light Blue Eau Intense de la Dolce & Gabbana. Cu siguranță, un parfum must-have, pe care orice bărbat trebuie să îl includă în colecția sa. Printre notele reprezentative ale parfumului se numără mandarina, sarea marină, moscul, lemnul și ambra. Dăruiește-l unui bărbat care pune preț pe aromele elegante. 

GUCCI GUILTY FOR HIM EAU DE PARFUM INTENSE


Parfumul Gucci Guilty Parfum Pour Homme este dedicat tuturor bărbaților moderni, puternici, invincibili. Descoperă o aromă lemnoasă, intensă, ce reprezintă adevărata esență a semnăturii Gucci Guilty. Parfumul debutează cu un carusel aromatic de lavandă, lămâie, ienupăr, floare de portocal și nucșoară, la care se adaugă lemnele uscate și moscul. Nu degeaba Gucci Guilty for Him face parte din gama celor mai iubite parfumuri bărbătești. 

PEPE JEANS COCKTAIL EDITION FOR HIM


Parfumul Pepe Jeans Cocktail Edition for Him reprezintă alegerea perfectă pentru sezonul ce urmează: parfumul se simte ca vara, miroase ca vara. Așadar, iată o idee originală de cadou pentru bărbații care preferă aromele fresh, cu note efervescente de grapefruit, ghimbir, cardamom și lemn uscat. Optează pentru aroma Pepe Jeans dacă ți-ai propus să faci o bucurie unei persoane dragi din viața ta. 

Suntem convinși că am reușit să punctăm toate preferințele în materie de parfumuri bărbătești, lucru care ne determină să te încurajăm să mergi mai departe sa descoperi care sunt cele mai iubite produse de skincare pentru bărbați, dar și ce alte idei de cadouri poți face cu ocazia Father's Day.

3. Cele mai apreciate produse cosmetice pentru bărbați - cadouri inedite 


Pare surprinzător, însă este recomandat ca și bărbații să își formeze o rutină de skincare. De altfel, există o selecție impresionantă de produse cosmetice dedicate îngrijirii speciale pentru bărbați, pornind de la creme pentru față și continuând cu geluri pentru îngrijirea zonei din jurul ochilor, geluri de curățare și seruri. Două dintre cele mai apreciate branduri de skincare când vine vorba despre eficiență și rezultate de lungă durată sunt Clarins și Shiseido. Te invităm să descoperi din cele ce urmează câteva sugestii inedite de produse de skincare pentru bărbați pe care le poți face cadou. 

SHISEIDO MEN ENERGIZING MOISTURIZER


Iată un produs bărbătesc revoluționar, cu rol important în procesul de îngrijire a pielii. Crema lejeră Energizing Moisturizer Extra Light Fluid are rolul de a reduce aspectul liniilor fine, uscăciunea, dar și aspectul tern al pielii. Printre cele mai importante beneficii sunt promovarea puterii revitalizante a tenului și menținerea echilibrului optim de umiditate. Produsul merită achiziționat și folosit cu responsabilitate pentru rezultate impresionante. 

CLARINS MEN ENERGIZING GEL


Gelul hidratant și energizant Clarins este adresat tuturor bărbaților, indiferent de tipologia tenului sau de vârstă, mai ales pentru cei care duc o viață foarte activă, cu un ten expus oboselii. Oferă produsul cadou unui bărbat căruia să îi devină indispensabil acest produs miraculos. Cu siguranță, efectul Clarins îl va impresiona. 



CLARINS MEN ENERGIZING EYE GEL

Iată un produs cu un efect spectaculos în ceea ce privește aspectul pielii din jurul ochilor. Gelul pentru ochi Clarins reprezintă un must-have în privința îngrijirii ochilor, o zonă sensibilă, expusă semnelor de oboseală, predispusă la formarea cearcănelor și a pungilor inestetice de sub ochi. Contribuie la atenuarea tuturor acestor semne folosind gelul care asigură o hidratare profundă ochilor. 


SHISEIDO MEN ULTIMUNE POWER


Descoperă serul Shiseido, dedicat împotriva semnelor de oboseală. Este un must-have pentru îngrijirea tenului, cu rol în diminuarea vizibilă a liniilor fine și a uscăciunii, asigurând o hidratare profundă, îndelungată. Este indicat să fie aplicat după curățare și/sau bărbierit, pentru efecte inedite. Oferă serul cadou unui bărbat care acordă atenție îngrijirii personale. 

SHISEIDO MEN FACE CLEANSER


Gelul pentru curățarea tenului de la Shiseido reprezintă un produs care nu trebuie să lipsească din rutina de îngrijire a unui bărbat. Acesta are rolul de a curăța și reîmprospăta tenul, pentru un aspect energizat. Gelul poate fi folosit chiar și ca spumă pentru bărbierit, așadar iată un cadou inspirat pentru un bărbat. 

Mai departe, te invităm să te pui în temă cu cele mai noi modele de teniși Converse pentru bărbați pe care îi poți face cadou de Ziua Tatălui sau, de ce nu, cu o altă ocazie la fel de importantă. 

4. Modele de teniși de purtat în acest sezon: recomandări inedite de cadouri


Converse reprezintă, fără doar și poate, unul dintre cele mai iubite branduri de încălțăminte, iar motivele sunt lesne de înțeles: tenișii sunt foarte confortabili, foarte versatili, iar modelele disponibile se încadrează întotdeauna în trendurile actuale. Pentru că ne aflăm în plină desfășurare a sezonului cald, cu siguranță, te-ar ajuta să descoperi ce se poartă în materie de încălțăminte pentru bărbați. În acest fel, vei descoperi mult mai ușor cadoul potrivit pentru cel pe care vrei să îl sărbătorești de Ziua Tatălui. Iată propunerile noastre!

TENIȘI CONVERSE Chuck Taylor All Star FlyEase


Modelul Chuck Taylor All Star FlyEase de la Converse face parte din noua colecție dedicată bărbaților care își doresc să fie în pas cu moda. Confecționați din material textil de culoare albă, tenișii sunt foarte flexibili și comozi, putând fi încălțați cu ușurință. Funcționează foarte bine cu piesele vestimentare casual, așadar, tenișii sunt perfecți pentru ținutele relaxate de primăvară-vară. 

TENIȘI CONVERSE Chuck Taylor All Star CX Stretch Canvas



Tenișii high top pentru bărbați fac parte din categoria celor mai iubite modele de încălțăminte Converse din toate timpurile. Aceștia sunt realizați din pânză elastică, având în talpa clasică de cauciuc o zonă intermediară din spumă cu tehnologia CX, foarte ușoară, asigurând un confort total. Sunt foarte versatili, potriviți pentru a completa un look casual. 


Teniși Converse Chuck Taylor All Star FlyEase Negri



Descoperă tenișii care se potrivesc oricărui stil vestimentar, un model versatil și foarte apreciat de către reprezentanții sexului masculin. Tenișii sunt realizați dintr-un material flexibil și comod, perfecți pentru a fi purtați în orice moment al zilei. Oferă-i cadou iubitului, tatălui sau fratelui cu ocazia Father's Day și îți promitem că vei impresiona. 

Anul acesta, alege să faci surprize neașteptate de Father's Day, oferind cadouri speciale, din categoria celor mai apreciate și iubite parfumuri, produse cosmetice sau încălțăminte must-have. Nu vei da greș!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod