Rihanna a dat 12 milioane de dolari pe o casă cu 7 dormitoare și 9 băi

Cântăreața s-a mutat într-o casă de vis, aflată într-o suburbie de lux din Los Angeles. Rihanna e fericită în palatul ei, iar cel mai mult îi place să se trezească dimineața, la ora 5.30, doar ca să vadă cum răsare soarele deasupra piscinei. Viață de vedetă...

Rihanna a scăpat de coşmarul pe care l-a trăit anul trecut, în Beverly Hills, unde şi-a cumpărat o vilă cu 6,9 milioane de dolari şi a descoperit apoi că aceasta era amplasată într-o zonă foarte proastă. Vedeta l-a dat în judecată pe cel care i-a vândut casa şi până la urmă a vândut proprietatea în pagubă, cu 5 milioane de dolari.

Cântăreaţa în vârstă de 24 de ani este fericită în noua ei casă. Are şi de ce. Situată în Pacific Palisades, vila are 1.000 de metri pătrați, șapte dormitoare, nouă băi, o bucătărie ultramodernă, o sală de masă cu tavanul înalt de patru metri, grădină cu grătar și bar, piscină, solar, garaj pentru patru mașini, locuri de parcare pentru 20 de automobile și o curte interioară de 560 de metri.



Rihanna este atât de încântată de casa ei, încât a scris pe Twitter că se trezeşte în zori pentru a vedea cum răsare soarele deasupra piscinei. "Mă scol în fiecare dimineață la 5.30 și stau la piscină până răsare soarele! Atât aștept! E viața mea", a scris artista pe rețeaua de socializare.

Casa este dotată cu toate facilitățile la care visează orice fată din lume. Interiorul este decorat cu materiale de lux. Nu este sigur însă dacă Rihanna va păstra totul așa cum arată acum, fără să facă modificări, notează cotidianul britanic Daily Mail.



Bucătăria ultramodernă oferă suficient spațiu.



Mesele din camera de oaspeți sunt perfecte îi vor strânge laolaltă pe prietenii cântăreței.
Casa este decorată într-o culoare neutră, crem, cu tonuri albe și are mai multe spații interioare și exterioare, caracteristice stilului californian.

Dormitorul vedetei are vedere spre piscină.

Luminile și fântânile creează o senzație de feerie, în timp ce artista poate înota în voie, fără teama că va fi vânată de fotografi. Ea se poate poza singură. după plac, și poate posta imaginile pe Twitter, așa cum obișnuiește de mai mult timp.

Șemineul din colţ încălzește serile lungi.



E loc pentru toată lumea: Proprietatea are 20 de locuri de parcare.



În imaginile aeriene se vede că proprietatea este înconjurată de palmieri maturi. Noua reședință îi oferă vedetei suficientă intimitate. Rihanna se va putea bronza liniștită, bine ascunsă de zidurile înalte.

Piscina largă este dotată și cu jacuzzi.

Pereții băii sunt decorați cu un model inspirat din lumea animalelor.

Pietrle mici şi fine de pe pereţii băii dau senzația de natural.

Într-o altă zonă de relaxare este destul spațiu pentru un uriaș televizor și mai multe scaune plasate în zona barului.

Casa recent construită are o suprafață de 1.000 de metri pătrați, iar toată proprietatea măsoară 3.000 de metri; e destul loc pentru renumitele petreceri ale Rihannei.

Liniște și pace: șemineul încălzește dormitorul.

Aici doarme stăpâna casei: un șemineu este amplasat în mijlocul camerei în care se odihnește Rihanna.

Pe lângă cele șapte dormitoare și nouă băi, locuința include și o cameră de jocuri și media, cu toate facilitățile necesare.



Party la piscină: După ce și-a petrecut vacanța de vară pe iahtul unor prieteni, Rihanna va dori cu siguranță să petreacă la marginea apei.

Rihanna nu a dat 12 milioane de dolari degeaba.

Casa inteligentă este ușor de întreținut și de organizat, fiecare dotare incluzând lumini, alarmă, aer condiționat. Ușile și ferestrele sunt controlate prin telecomandă.

Rihanna s-a mutat într-o companie selectă. În zonă locuiesc și alte staruri - Seal, Heidi Klum și Gisele Bundchen, scrie Daily Mail.

De la căsuța din Barbados, în care Rihanna a crescut până la 16 ani, și palatul în care ea se simte fericită acum e un vis lung și frumos, pe care artista și l-a împlinit.


Foto: Hepta / Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Decembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod