Nașterile anului 2012. Gabriela Firea a adus pe lume un băiețel

6 Ianuarie 2013
A trecut anul cât ai zice... barza! 2012 a fost un an special pentru multe vedete din România, care își vor aminti toată viața cum au primit cel mai de preț dar - copilul lor. Fie că au devenit pentru prima oară părinți, fie că mai aveau un copil, vedetele au așteptat cu nerăbdare momentul întâlnirii cu bebelușul așteptat, iar experiența maternității a fost emoționantă și mediatizată pe larg.
1 din 11

Gabi Firea, mamă pentru a doua oară

Vedeta TV a născut pe 20 mai, prin cezariană, la maternitatea Regina Maria din Capitală, un băiețel de 3,630 kilograme și 52 de centimetri.

Bebeluşul a primit numele Petru David şi a luat nota maximă la naştere, 10. Operaţia a decurs fără probleme, a declarat dr. Nicolae Poiană. "Mă simt bine, l-am văzut de trei ori pe cel mic până acum, îi sunt recunoascatoare medicului pentru că m-a sfătuit să fac rahianestezie. Sunt fericită", a spus proaspăta mamă imediat după naștere. "Sunt foarte fericit, copilul e sănătos, e cuminte, nu plânge, am avut emoții mari, abia aștept să îi aduc pe amândoi acasa", a declarat Florin Pandele, soțul Gabrielei Vrânceanu Firea.

Gabriela Firea mai are un băiat, Tudor, din prima sa căsătorie cu fostul soț, Răzvan Firea, decedat.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod