Prințul Harry, criticat pentru imaginea cu Meghan Markle prin care a anunțat că așteaptă al doilea copil: „Să-i ia cineva niște pantofi“

Nu toată lumea s-a bucurat de vestea pe care au dat-o ducii de Sussex, care au anunțat că așteaptă al doilea lor copil. Unii au preferat să-l critice pe Prințul Harry pentru că a pozat desculț alături de Meghan Markle.

Prințul Harry (36 de ani) și Meghan Markle (39 de ani) au anunțat că așteaptă al doilea copil. Ei au dat vestea pe 14 februarie, de Valentine's Day, postând o fotografie alb-negru, în care Meghan stă întinsă pe spate, sprijinindu-și capul pe piciorul lui Harry, la umbra unui copac.

Pentru mulți dintre cei care au văzut această imagine, faptul că Harry apare într-o ipostază familiară, cu tălpile goale și cu urme de pământ după ce a pășit desculț prin iarbă, a fost discutabil. Și dacă mulți i-au felicitat pentru vestea cea mare, unii n-au putut trece cu vederea acest aspect și l-au criticat pe rețelele de socializare, scrie Daily Mail.



"Să-i cumpere cineva niște pantofi lui Harry", a scris pe Twitter utilizatorul @Matriarch4.

Altcineva a ținut să menționeze că în alte culturi este nepotrivit să-ți arăți tălpile goale.

"În multe țări este foarte ofensiv să îți arăți tălpile", a scris @MirandaUganda. "Mă întreb de ce trebuie să ne uităm la tălpile lui murdare? În multe țări arabe, musulmane, hinduse și buddhiste, să-ți arăți tălpile este un semn de lipsă de respect", a comentat @ZoeThinks.

@g0ldxnharry a scris: "Sunt fericită pentru ei, dar vă rog să scoateți tălpile lui Harry."

Alt utilizator, care semnează cu numele Archie, a scris: "Harry are tălpi foarte urâte. Parcă e un Hobbit!".

Purtătorul de cuvânt al ducilor de Sussex a comunicat că imaginea alb-negru a fost făcută de prietenul lor, fotograful Misan Harriman.



"Meg, am fost la nunta ta ca martor la începutul acestei poveşti de dragoste şi, draga mea prietenă, sunt onorat să o captez crescând", a transmis Misan Harriman.

Sexul celui de-al doilea copil al ducilor nu este cunoscut, nici data aproximativă a nașterii. Dacă se va naște în SUA, copilul ducilor de Sussex va primi cetățeania americană. Totodată, bebelușul va fi al zecelea sau al unsprezecelea strănepot al Reginei Elisabeta a II-a și al Ducelui de Edinburgh - acest detaliu depinde de data nașterii, dacă va veni pe lume înainte sau după ce va naște Zara Tindall, care, la rândul ei, așteaptă un copil în acest an.

În luna noiembrie, Meghan Markle a anunţat, într-un articol publicat de The New York Times, că a pierdut o sarcină în vară.

Al doilea copil al ducilor de Sussex va fi al optulea în linia succesiunii la tronul Marii Britanii, după prinţul Charles, prinţul William - ducele de Cambridge, prinţul George, prinţesa Charlotte, prinţul Louis, prinţul Harry şi Archie Mountbatten-Windsor.

Harry îşi menţine locul în linia de succesiune deşi a renunţat la viaţa regală în luna martie a anului trecut, când s-a mutat cu familia în Canada, apoi s-a stabilit în California.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod