Blake Lively și Ryan Reynolds s-au trolat din nou pe Instagram. Ce mesaje au postat de Valentine's Day

Blake Lively și Ryan Reynolds nu ratează nicio ocazie de a se tachina pe rețelele de socializare.
Cei doi actori, care sunt căsătoriți din 2012 și au trei fiice împreună, sunt recunoscuți pentru umorul lor și tendința de se trola pe Instagram sau Twitter.

De Valentine's Day, actrița în vârstă de 33 de ani a postat un mesaj îndrăzneț pe Instagram. „Atunci când m-am *** cu hairstilistul” a scris Blake în mesajul care însoțea o filmare în care soțul său o ajuta să se vopsească în timpul pandemiei. În aceeași postare a fost inclusă o imagine în care cei doi se țin în brațe.


Nici Reynolds nu a ratat ocazia de a se amuza pe seama soției sale, deși răspunsul său a fost unul mai subtil.
„Al meu Valentin pentru totdeauna, în viitorul previzibil”, a scris actorul în postarea sa de pe Instagram ce include o filmare scurtă în care Blake se dă cu sania și o fotografie cu ei doi la un eveniment pe covorul roșu.


Ryan Reynolds, care s-a născut în Canada, a votat pentru prima dată în Statele Unite în noiembrie 2020, iar Blake a profitat de ocazie ca să-și troleze iar soțul.

A fost prima dată pentru Ryan. Așa cum este de înțeles, i-a fost teamă.
Totul s-a întâmplat atât de repede. Foarte repede. A plâns. Eu m-am prefăcut că plâng. Apoi și-a sunat toți prietenii
”, a scris actrița pe Instagram.

Actorul canadian a intrat în joc: „Este prima dată când votez în America. Aș vrea să-i mulțumesc soției mele Blake pentru că a făcut ca prima dată să fie pentru mine o experiență blândă. Mi-a fost teamă la început, apoi am fost încântat și acum sunt puțin obosit. Dar mândru”, a scris Reynolds. 


Blake Lively și Ryan Reynolds s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei „Green Lantern”.
La acea vreme Ryan era căsătorit cu Scarlett Johansson, iar Blake era într-o relație cu actorul Penn Badgley. Cei doi au devenit un cuplu în 2011, după ce Ryan a divorțat, iar Blake s-a despărțit de Badgley. S-au căsătorit în anul 2012, pe o plantație din Carolina de Sud construită prin munca sclavilor, decizie pentru care au fost aspru criticați de-a lungul anilor și pentru care au cerut scuze ulterior. Reynolds a declarat într-un interviu că au ales locul nunții în urma unor fotografii pe care le-au văzut pe Pinterest și că au descoperit mult prea târziu că este „un loc construit printr-o tragedie devastatoare”.

Ryan și Blake au împreună trei fiice - James (șase ani), Inez (patru ani) și Betty (un an și șase luni).
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
15 Februarie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod