Primele vedete cu coronavirus: Tom Hanks şi Rita Wilson, diagnosticaţi cu Covid-19

Tom Hanks şi soția lui, Rita Wilson, au fost diagnosticaţi cu Covid-19 în Australia, unde starul din "Forrest Gump" filmează pentru un lungmetraj despre viaţa lui Elvis Presley.
Hanks şi Wilson, ambii în vârstă de 63 de ani, s-au prezentat la doctor după ce au prezentat simptome de răceală, a scris actorul pe Instagram. Ei se află acum în izolare, relatează Daily Mail.

"Ne-am simţit puţin obosiţi, ca şi când am fi fost răciţi, şi am avut ceva dureri. Rita a avut frisoane şi uşoară febră. Pentru a face lucrurile corect, aşa cum trebuie astăzi, în lume, am fost testaţi pentru coronavirus şi depistaţi pozitiv", a spus starul.

Tom Hanks a spus că va face publice detalii ale stării lor de sănătate: "Noi, familia Hanks, vom fi testaţi, ţinuţi sub observaţie şi izolaţi atâta timp cât sănătatea şi siguranţa publică o cer."  

Warner Bros a transmis: "Sănătatea şi siguranţa membrilor companiei noastre sunt întotdeauna prioritare şi luăm măsuri de precauţie pentru a proteja pe oricine lucrează în producţiile noastre în lume."

Potrivit presei australiene, producţia filmului regizat de Baz Luhrmann a fost suspendată temporar.
Săptămâna trecută, Wilson a susţinut concerte la Emporium Hotel din Brisbane şi la Opera din Sydney.

În Australia au fost depistate peste 130 de cazuri de infectare cu Covid-19, de la depistarea coroavirusului, la finalul anului trecut, în China.

La nivel mondial, s-au înregistrat peste 126.000 de cazuri de îmbolnăvire, dintre care mai mult de jumătate sunt vindecate, dar şi peste 4.600 de decese.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod