7 cupluri de vedete care nu s-au căsătorit, deși au copii

Căsătoria nu este punctul forte al vedetelor. Multe mariaje se destramă, iar unele staruri nu doresc să-și unească destinele, chiar dacă au copii împreună.

Căsnicia este o provocare dificilă pentru multe vedete. Presiunea mediatică și programul haotic distrug multe relații și mariaje, iar căsniciile care rezistă mai mult de câteva decenii sunt o raritate în showbiz.

Pentru multe staruri, o relație funcționează foarte bine și fără ceremonia de la Starea Civilă sau de la biserică. Chiar dacă au copii și trăiesc împreună de ani buni, aceste vedete nu au de gând să se căsătorească.

Bright Side trece în revistă 7 cupluri celebre și fericite care nu și-au unit destinele oficial și nici nu par să aibă planuri de nuntă curând.
1 din 8

Shakira și Gerard Pique (2 copii)

S-au cunoscut în 2010, în timpul filmărilor videoclipului piesei "Waka Waka (This Time for Africa)", imnul oficial al Campionatului Mondial de fotbal din Africa de Sud, și de atunci nimic nu i-a mai despărțit. Shakira și Gerard Piqué au doi copii, Milan și Sasha, pe care îi cresc fericiți împreună.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod