16 actori pe care machiajul i-a schimbat total: Cum a devenit Angelina Jolie vrăjitoarea din „Maleficent“

Efectele speciale au cucerit Hollywood-ul, insa machiajul si costumele sunt de neînlocuit. Ajutați de cei mai buni experți, acești actori s-au transformat radical pentru rolurile lor.

Tehnologia digitală poate face acum aproape orice în lumea filmului și l-a cucerit până și pe bătrânul Martin Scorsese, care a recurs la avantajele efectelor speciale pentru cel mai recent film al său, "The Irishman". Cu toate acestea, machiajul și costumele au o contribuție majoră la reușita producțiilor cinematografice, mulți actori devenid de nerecunoscut după ce au trecut prin mâinile make-up artiștilor.

Cei mai pricepuți experți în machiaj artistic lucrează pe platourile de filmare pentru a transforma chipurile cunoscute ale starurilor în figurile eroilor de pe marile ecrane.

Priceperea și răbdarea lor pot face minuni, iar starurile se transformă radical - nimeni nu le mai recunoaște după ce machiajul și costumele sunt gate.

Iată 16 actori care au devenit de nerecunoscut graţie machiajului! Transformările acestora sunt impresionante.

 

Foto: Bright Side

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod